14 Ara 2008 #1 B boncuk619 Üye Katılım 18 Eki 2008 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 Yaş 69 Siteyi ziyaret et Ad Soyad metin YALCINER Meslek serbest İlgi Alanı Arkadaslar hepinize cok selam.Aranizda Türkiye den Almanya ya Ucak ile veya baska bir sekilde kus gönderen bir arkadasimiz varmi?.
Arkadaslar hepinize cok selam.Aranizda Türkiye den Almanya ya Ucak ile veya baska bir sekilde kus gönderen bir arkadasimiz varmi?.
15 Ara 2008 #2 A ARAPCI ŞAFAK Üye Katılım 1 Haz 2008 Mesajlar 126 Tepkime puanı 1 Yaş 63 www.kuscusafak.com Ad Soyad Şafak YILANLI Meslek İşçi İlgi Alanı Kediler gardaş ben çok gönderdim ama nasıl götürdüler puresüdür nedir bilmiyorum araştırim haber gelirse sana yazarım allaha emanet ol şafak
gardaş ben çok gönderdim ama nasıl götürdüler puresüdür nedir bilmiyorum araştırim haber gelirse sana yazarım allaha emanet ol şafak
15 Ara 2008 Konuyu Başlatan #3 B boncuk619 Üye Katılım 18 Eki 2008 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 Yaş 69 Siteyi ziyaret et Ad Soyad metin YALCINER Meslek serbest İlgi Alanı Sayin safak cok selam,senden haber bekliyorum.Ilgine cok tesekkür ederim.Saygilar...