Bakın sevgili dostlarım çizdiğim tablo belki çok karamsar gözüke bilir . Eleştirel tavrım hala geçerli kimi hedef aldığımda belli bura da neyazıkki anlaşılmayan bazı sözlerimi tekrar açıklama gereği hissettim yazımı dikkatli ce okuyunca aslında bu tekrara da lüzum yok bence .Şunu ifade etmek istedim bu işten nemalanan çok ça kuruluş var adı sanı mahiyeti ne olursa olsun hatta buna nema lanma demeyelim RANT diyelim ve bu organizasyonlar içinde isminde güvercin geçen oluşumlar var hemde tamamına yakını .Burda Amet sen sin yada Hasan hariç demedim .Elbetteki burada '' yani site içerisinde üye olan ziyaretçi olan '' bu tarz insanlar veya guruplar da olabilir aksini kimse idda edemez ha bu siteyi bağlarmı kısmen bağlar zaten ilgili yöneticilerde maksat dışı olan insanları tespit edince elbetteki gereğini yapıyorlar, ikaz ,konuyu kilitleme ,hatta siterden atmak , gibi Sitemiz öylemi hayır ben öyle birşey söylemedim.ADINI BİLE BULAŞTIRMAK ÇOK AYIP ilgili yönetim organları gerekli tedbirleri alıyorlar .SAOLSUNLAR . Tekrar okuyun isterseniz yazımı tamamına yakını dedim. Bu acı ama malesef böyle .Kimse kırdığı ceviz yosa üzerine alınmasın bakın isim vermiyorum zaten kimseyide birebir tanıdklığım falan yok ,yada yanlış anlamasın .Elbetteki bura da bu konuları konuşuyoruz nerde konuşalım? Bu imkanı sağol sun Sitemiz sayesinde buluyoruz .OLAYI BİREYSELLEŞTİRMEDEN KONUYU BİR BÜTÜN OLARAK ELE ALDIM BEN veya ele almaya çalıştım kişiler bazına indirmedim .Bilmem anlata bildimi .Tekrar selamlıyorum sizleri .SELAMLAR.şeref