A
Anonymous
Misafir
Merhabalar sevgili güvercin dostları ülkemiz genelinde tahminen sizce kaç kişi güvercin besliyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahmini bir rakkam söylerseniz konu başlığı için iyi olur.gökay' Alıntı:Bana yakın bölgeler olan istanbul; Karagümrük,Bayrampaşa,Gaziosmanpaşa da kuş besleyenlerin sayısı oldukça fazla.
Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:Türkiye genelinde yaklasik 2,375,832 kisi güvercin beslemektedir diye düsünüyorum....
:hmm:
malatya' Alıntı:bence 75.000.000 kişi besliyor[renkli][/renkli]
malatya' Alıntı:bence 75.000.000 kişi besliyor[renkli][/renkli]
Hoca' Alıntı:Birileri Türkçe'yi güzel kullanalım diye bas bas bağırıyor, birileride kalkıyor kaç tane hobist var diyor. Hobist ne yahu. Türkçe karşılığını bilmiyorsan bir bilene sor. Meraklısı diyebilirsin, besleyen kişi diyebilirsin, yani kısacası Türkçe'yi kullanalım.. ley:
Hoca' Alıntı:Hobist ne yahu.
Hoca' Alıntı:Güzel kardeşim benim hitap şeklimde her hangi aşagılayıcı bir unsur görmüyorum. İkincisi ben bu kelimeyi duymadım demedim Türkçe karşılığı olmasına karşın bu yabancı kelime merakı nerden geliyor dedim. Saygılar..
feyzikaya' Alıntı:bence bende dahil olmak üzere 1 milyon 1 kişi var.
Sende hepten abartmıssın Be abicim, Cirishane Dernekte 400 Yesilyayla Dernekte 300 Garaj Dernekte 400 Desek Edermi Sana 1100 Sadece dernege gidenleri soruyorum Adam Cumartesi aksami iki yerdede olamicagina gore E birde derneklere gitmeyenleri hesapla, Bunu Ülke geneliyle birlestir Sonuc Karisik Heleki uykudan yeni kalkmis birisi icin cok zor Neyse Tesekkurler. :ckmk: :ckmk:bylegend' Alıntı:Bence yaklaşık olarak 4-5 bin kişi besliyodur....
tearfulchild' Alıntı:Sende hepten abartmıssın Be abicim, Cirishane Dernekte 400 Yesilyayla Dernekte 300 Garaj Dernekte 400 Desek Edermi Sana 1100 Sadece dernege gidenleri soruyorum Adam Cumartesi aksami iki yerdede olamicagina gore E birde derneklere gitmeyenleri hesapla, Bunu Ülke geneliyle birlestir Sonuc Karisik Heleki uykudan yeni kalkmis birisi icin cok zor Neyse Tesekkurler. :ckmk: :ckmk:bylegend' Alıntı:Bence yaklaşık olarak 4-5 bin kişi besliyodur....
serdar abi bana 4-5 bini çok gördüysen bu arkadaş artık kesin uykudan yeni kalkmıştır.... :ckmk: :heyo: ley:kry' Alıntı:bence 10.000.000 milyon kişi besliyodur