Ücretsiz güvercin vermek İsteyen varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_gemisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
www.kuscular.org
Ad Soyad
Emre Tan
Meslek
SeRBesT...
İlgi Alanı
Kediler
selam abiler ben istanbul / Bağcılar da oturuyorum yaşım 18 kuş beslemeyi çokkk seviyorum yeni kuşçuluğa başladım ve bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim :(

şimdiden herkese çok teşekkürler

[email protected]

hiç kimse beni yanlış anlamasın bn sadece yardımcı olmanızı istiyorum çünkü çok hevesliyim :(

REİS BENDE ÇOK AZ GÜVERCİN VAR AMA KUŞÇULARDA 5 YTLYE BİLE KUŞ VAR

benim kuş alacak param yok sadece elinizde bana vericek kuş varsa çok iyi olur :(

Kardeş seni anlıyorum biz varlığın içinde yokluk çekiyoruz sendeki de hastalık olsa gerek...
Fakat beni yanlış anlama "benim kuş alacak param yok " dersen çok mantıksız oluyor.
kuş alacak paran yoksa sende güvercin besleme ya para kazan yada benim gibi arkadaşlarını ziyaret et hevesini aldır.
Saygılarımla

anladım kazım abi çok haklısın ne yapim elimde değil çok seviyorum güvercin beslemeyi tam bağımlıyım :)

sağol kazım abi saygılar :)

arkadaşım hoş güzelde internete paranı verecene bir çift güvercin al üret kusura bakmada seni hiç inandırıcı bulmadım diyosun benim kuş alacak param yok halbuki internete paraları döktürüyon

kusura bakmayın

malatya' Alıntı:
arkadaşım hoş güzelde internete paranı verecene bir çift güvercin al üret kusura bakmada seni hiç inandırıcı bulmadım diyosun benim kuş alacak param yok halbuki internete paraları döktürüyon

Bu konular daha öncede geçti. İsteyen istediği gibi güvercin ister vermek istiyorsanız yazın vermek istemiyorsanız içinizde kalsın bunu karşı tarafa söylemek zorunda değilsiniz.

hayal_gemisi' Alıntı:

Özür dileyecek birşey yok nerde ikemetgah ediyorsunuz siz?

İstanbul / Bağcılar

hayal_gemisi' Alıntı:
İstanbul / Bağcılar

Muğla'dan ulaşım sorununu halletmeniz durumunda size bir iki çift hediye edebilirim.

kargo ile yollasak nasıl olur acaba gelebilirmi okadar yolu

eğer ki gerçekten güvercinlere değer verecek ve iyi bakabileceksen ben sana hediye edebilirim..

abiler size yemin edebilirim çok değer veriyorum isterseniz herzaman gelip bakabilirsiniz kontrol edebilirsiniz ..çok güzel kümesim var herşeyim tam

Kümesinin resimlerini paylaşırmısın. Birde kargo kuş almaz. Otobüslerle olabilir.

abicim ben zeytinburnundayım yeni yetişmiş bir çift beyaz kelebek yavrusu var gelir buraya alırsın bi kümesin resmini görelim etrafını görelim şartlara bakalım güvercin kolay!

resimleri şuan yok ama 1 yada 2 gün içinde resimleri koyarım siteye :)) emin olun kümesim çok güzel 1,50 metre yükseklik 3 metre boyu 3 metre eninde ve birçok folluk var ...

yanında 1,50 yükseklik 3 metre boyu 2 metre eninde bir kümesim tam tesisat hazır halde duruyor .. 2 ay öncesine çok sevdiğim bir arkadaşım besliyordu ve kuşçuluğu bıraktı ben devam edicem orda

çok sağolun :)

peki öyle ise sözümüz söz bir çift beyaz kelebek yavrun hazır..sen hazır olduğun zaman soyle telefonlaşırız gelir alırsın kuşlarını..

ben hazırım kemal abi sen ne zaman uygunsan istediğin zaman gelip alırım izninle :)

kemal abi yavrular için çoookkk sağol hepsi çok tatlı ve güzeller maşallah :)))

hayırlı olsun

sağol :)

Hayırlı olsun kardeş. Dediğim gibi ulaşım sorununu halledebilirsen benden de sana hediye var.

öncelikle çok sağol hüseyin abi :) halledilcek gibi değil galiba nasıl halledebilirizki bir arkadaşımız ordan buraya gelse rica ederiz ama yok işte :((

bisi sölücem bana düsmez ama kendini nie acindirion 1 cift kus icinden sen desen bana 1 cift weirmisin die werir para muhabbeti icin nie acindirdini anlamdim bu 1 di
güvercin bakmasi para ister öle alip atmak la olmaz her hatfa temizlik her gün ucurma yem su ilaclari vitaminleri parazit ilaclari bunlari nasi alacan paran yoksa kusa yazik etme eğer bakmicaksan günaha girersin ona göre

Bunu unutma suan hangi kuscudan kus istesen eminin her kuscu werir !
kendini acındırma
bak suan sitwemizde bircok kuscumuz war ve vermeye calisiyor

Alimaman dileğiyle

emre merhaba,

bır bakıma haklısın ama zaman gosterıcek, genc arakdas heves etmıs bızde destek olalım, 5-10 lıralık bır kus alsa zaten haftada 5 lıralık yem yıcek dedıgın gıbı ama herhalde onuda dusunmustur, hedıye edılen kusa ıyı bakıcagını dusunuyorum ve umarım oyle olur...

arkadaşım kendimi acındırmıyorum sana öyle gelebilir ordan öyle gözüksede gel bakalım burdan bak ;) bende biliyorum vitamin vs tabi onları alırım ve şuanlık çalışmadığım için elime para geçmiyor

sadece yardım istiyorum bunda sakınca yok

ve herşey para değil bunun ucundsa dostluk da var

Kuşçuluk Bu kadar güzel bir şey işte,
Paylaşma duygusunun doruklarına ulaşmak, birbiriyle yardımlaşmak ve dara düşene el uzatmak,

Burdan tum arkadaşlarımı saygı ve sevgi cercevesinde kutluyor yeni kuş besliyecek arkadaşlara gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı can-ı gonulden tebrik ediyorum.
Hayatta keşke Herşey bizlerin güvercin alışverişi gibi olsa, yardımlaşma en üst seviyede olsa, bunun için bu camiada sizlerle olmaktan büyük haz duyuyorum,

Sevgili kardeşim eğer bursa'ya yolun düşerse bende sana bir cift kuş hediye edebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri