Ücretsiz güvercin vermek İsteyen varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_gemisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inş çok teşekkür ederim serdar abi :))

sağolsun kemal abi bana hediye etti çok güzel ve şirin kuşlar tekrar çok sağol kemal abi :)) bana yardımcı olan tüm abilerimiz çok sağolun

Emre kardeşim hadi hayırlı olsun bakalım kuşların.
işte bu sitenin amacı bu.ne kadar mutlu edici bir olay.emre kardeşim sen bunları bu yaşlarda görüp örnek alıcaksın.bu senin borcun artık.ileride büyüyüp büyük kuşcu olduğunda çok kuşun olduğunda herşeyin para olmadığını unutmayacaksın.aynı davranışı sende yapacaksın küçük bir kardeşine hediye edip onu sevindeireceksin.

ömer abi gerçeği söyliyim birisi bana geldiğinde güvercin beslemeyi çok seven ve çok isteyen kişilere herzaman dağıtıyordum. eskiden 35 tane güvercinim vardı birçok kişiye dağıttım bugüne kadar para ile satmadım kuşlarımı herzaman hediye verdim :))

herkese kuşçuluğu aşılamak amacım :D

abi yazdiklarini hec anlmadim hangi emreye dedin hindi sen!

sence hangisi

doğru bildin :D

ulan emre geçen sene türkçe kaç düştü karnene? :)

benmi ??? hehehee

hayal_gemisi' Alıntı:
benmi ??? hehehee

Hayır kardeş sen değil diğer emre yani kardeşi olan emre. :haha:

eğer okudu isen muhabbet olsun die öle yazdim orada Bir yaziyor

emre özkurt' Alıntı:

Cevap verdiğiniz için teşekkürederim okuyup anlayamadığım için sormuştum açıklamanız için tekrar teşekkürler.
Sağlıklı sohbet ve muhabbet için açık okunur anlaşılır yazı yazarsak daha iyi paylaşımlar olacağı düşüncesindeyim esenkalın.

emre özkurt' Alıntı:

Emre yazdıklarına biraz daha dikkat edersen sevinirim. Dikkat edersen bu konu ücretsiz güvercin vermek isteyen varmı. Yani geyik yapabileceğin bir konu değil. Hüseyin beyde sana güzelce sormuş zaten. :unlem:

hüseyin abi peki benim yazılarım nasıl kelime hatası varmı :D

hayal_gemisi' Alıntı:

Hangi yazılardan bahsediyorsun kardeş. Bu arada konu anlamını yitimeye başladı sanırım. Böyle giderse silmek durumunda kalacağım.

neyse abi konuyu kalabalık yapmayalım

hayal_gemisi' Alıntı:

Emre bey merhabalar,

Bir çoğumuzun yazıların da devrik cümleler imla hataları kelime yanlışlıkları olabilir bu ayrı bir konudur'' &tir :D:D:D'' yazmak ayrı bir şeydir ve burda şifreli yazışmıyoruz herkes kendi Türkçe'sinin yettiği kadar açıklayıcı ve anlaşılabilir yazı yazmaya gayret göstermelidir ki paylaşımlarımızda ciddiyet olsun. ''laf olsun diye yazı yazmayalım''!

Bir çok değerli üye tüm mesajları okumaya ve devamında bilgisince yardımcı ve paylaşımcı olmaya çalışıyor şimdi &tir :D:D:D:D diye bir mesaj okuduğumda bu ne demektir ne demek istenmiştir ben önemserim çünki tüm paylaşımlara bilgilere önem veririm bu yüzden bence gereksiz muhabbet olsun diye yazı yazmaktan kaçınmalıyız burası msn sohbet yeri değil biz güvercin hobistlerinin kendilerini güvercin alanında geliştirmeleri için kurulmuş bir sitedir tabiki geyik muhabbetlerde olacaktır bunun için ayrı bir başlık sanırım açabilirsiniz geyik muhabbetleri orada yapabilirsiniz kim ne kadar komik ve ne kadar ifade özgürlüğü sergileyebiliyor geyik sohbetlerde ortaya çıkar.

Emre bey sizin yazılarınızın tümünü okumadım ne derecede düzgün yazı yazıyorsunuz bunuda bilemem Türkçe öğretmeni filan da değilim sadece elimizden geldiğince anlaşılır olmaya Türkçemizin yettiği kadar açıklayıcı yazılar yazmaya gayret gösterelim daha sağlıklı olacağı kanaaitindeyim.

Umarım beni anlayışla karşılarsınız iyi zamanlar dilerim esenkalın.

anladım hüseyin abi

Selamlar
Ücretsiz güvercin vermek İsteyen varmı Konudaki başlık bu fakat konu başlık dışına cıkmakta lütfen konu ile ilgili yazalım ...

redhotchilipeppers' Alıntı:
hayal_gemisi' Alıntı:

Emre bey merhabalar,

Bir çoğumuzun yazıların da devrik cümleler imla hataları kelime yanlışlıkları olabilir bu ayrı bir konudur'' &tir :D:D:D'' yazmak ayrı bir şeydir ve burda şifreli yazışmıyoruz herkes kendi Türkçe'sinin yettiği kadar açıklayıcı ve anlaşılabilir yazı yazmaya gayret göstermelidir ki paylaşımlarımızda ciddiyet olsun. ''laf olsun diye yazı yazmayalım''!

Bir çok değerli üye tüm mesajları okumaya ve devamında bilgisince yardımcı ve paylaşımcı olmaya çalışıyor şimdi &tir :D:D:D:D diye bir mesaj okuduğumda bu ne demektir ne demek istenmiştir ben önemserim çünki tüm paylaşımlara bilgilere önem veririm bu yüzden bence gereksiz muhabbet olsun diye yazı yazmaktan kaçınmalıyız burası msn sohbet yeri değil biz güvercin hobistlerinin kendilerini güvercin alanında geliştirmeleri için kurulmuş bir sitedir tabiki geyik muhabbetlerde olacaktır bunun için ayrı bir başlık sanırım açabilirsiniz geyik muhabbetleri orada yapabilirsiniz kim ne kadar komik ve ne kadar ifade özgürlüğü sergileyebiliyor geyik sohbetlerde ortaya çıkar.

Emre bey sizin yazılarınızın tümünü okumadım ne derecede düzgün yazı yazıyorsunuz bunuda bilemem Türkçe öğretmeni filan da değilim sadece elimizden geldiğince anlaşılır olmaya Türkçemizin yettiği kadar açıklayıcı yazılar yazmaya gayret gösterelim daha sağlıklı olacağı kanaaitindeyim.

Umarım beni anlayışla karşılarsınız iyi zamanlar dilerim esenkalın.

İyi bir okuyucu ise ve forumu dikatli okursa onun bir espiri oldunu anlar !
bu sitede muhabbet dosluk geyik olmassada kimse durmaz bu ste o zmn blog olsun forumu kaldiralim herkez baksin eğer baska forumlara girdi isen en cok online bizim sitede oldunu anlamisindir.Ben bu siteyi kurulduğundan beri ayni sekilde yazilar yaziyorum herkezde bunun saka amacli oldunu biliyor ve daha muhhabetli geciyor

bos mesaj yazma konusu ise ben bos mesaj yazinca bana yarari dokunmaz

ben yazilarimdan dolayi özür dilerim bilmeyerek veya bilerek

Umarim beni kötü anlamassiniz

gayet güzel anlattın adaş

Sevgili Emre Özkurt kardeşim. Kimse sana kötü amaçlı birşey demedi. Senin bu site için yaptıkların tartışılamaz. Her zaman da teşekkür ediyorum kendi adıma. Fakat eğer geyik olsun diye bir mesaj yazacaksan bir üstteki geyik yapacağın veya artık ne ise espiri yapacağın mesajı alıntı yaparsın ve öyle yazarsın. Bu şekilde yaptığın zaman herhangi bir karışıklığa ve dolayısıyla soruna neden olmaz.
Umarım sende beni yanlış anlamamışsındır.
Bu arada sibiryam çiftleşmeye hazır yakışıklı bir erkek arıyorum haberin olsun. Telnomu biliyorsun ama yinede vereyim bir daha: 05438862629
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

abi benim burada 2-3 tane war arkadaslarda gözü buz mavi eğer istersen konusurum

:D

Selamlar

Ulaşım ve kargo konusunda çözüm bulabilirseniz Marmarisden Istanbula gönderebilirim.
Saya cinsi olarak eş

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

çok yakında ulaşım sorununu ayarlıcağım :)

yardımcı olan herkese çok teşekkürler saygılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri