hayal_gemisi' Alıntı:
hüseyin abi peki benim yazılarım nasıl kelime hatası varmı
Emre bey merhabalar,
Bir çoğumuzun yazıların da devrik cümleler imla hataları kelime yanlışlıkları olabilir bu ayrı bir konudur'' &tir
'' yazmak ayrı bir şeydir ve burda şifreli yazışmıyoruz herkes kendi Türkçe'sinin yettiği kadar açıklayıcı ve anlaşılabilir yazı yazmaya gayret göstermelidir ki paylaşımlarımızda ciddiyet olsun. ''laf olsun diye yazı yazmayalım''!
Bir çok değerli üye tüm mesajları okumaya ve devamında bilgisince yardımcı ve paylaşımcı olmaya çalışıyor şimdi &tir
diye bir mesaj okuduğumda bu ne demektir ne demek istenmiştir ben önemserim çünki tüm paylaşımlara bilgilere önem veririm bu yüzden bence gereksiz muhabbet olsun diye yazı yazmaktan kaçınmalıyız burası msn sohbet yeri değil biz güvercin hobistlerinin kendilerini güvercin alanında geliştirmeleri için kurulmuş bir sitedir tabiki geyik muhabbetlerde olacaktır bunun için ayrı bir başlık sanırım açabilirsiniz geyik muhabbetleri orada yapabilirsiniz kim ne kadar komik ve ne kadar ifade özgürlüğü sergileyebiliyor geyik sohbetlerde ortaya çıkar.
Emre bey sizin yazılarınızın tümünü okumadım ne derecede düzgün yazı yazıyorsunuz bunuda bilemem Türkçe öğretmeni filan da değilim sadece elimizden geldiğince anlaşılır olmaya Türkçemizin yettiği kadar açıklayıcı yazılar yazmaya gayret gösterelim daha sağlıklı olacağı kanaaitindeyim.
Umarım beni anlayışla karşılarsınız iyi zamanlar dilerim esenkalın.