UÇURMA YERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan urfalı nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
nihat güngördü
Meslek
dj danışman
İlgi Alanı
Kediler
s.a.Şimdilik bir yer budum gidip geliyorum.3 gün...

Uçurma yerinin yanında kuşlarda dikkat çekiyor.Maşallah nazar değmesin

Ana yolmu var arkada kuşlar rahatsız olmuyormu?

Böyle yerler bulabilmek artık çok zor.Çokta güzel bir alan.İnşallah istediğiniz şekilde uçurup izlemek nasip olur.

Kuşları buruya taşıyıpmı uçuruyorsunuz zor olmuyomu ?

burada uçurduğunuz kuşlar tekrar buraya mı iniyor eve gitmiyorlar mı yani

buraya g€l€n kuş sad€c€ burayı bilir başka y€rd€ uçmuyor. v€d€ hiç bir y€ri görmüyor, onun için sad€c€ burası var.

yer çok iyimiş :heyo: kuşlarda güzel maş. kazasız belasız beslemeler...saldım çayırra karnını doyura misali....bizim o tarafada benziyor samandıra sultanbeyli diçemde koca istanbulda bi otoban kenarı orda yokki :hhh:

bu günde hava çok güzeldi fırsat bu fırsat hemen aldm kulşarı getirdim .bir atasözümüz var EL ELİN EŞEĞİNİ TÜRKÜ SÖYLEYEREK ARARMIŞ .şükürler olsun yerim çok rahat. 30 senedir tanıdıgın adamı megerse tanımadığın ortaya çıkıyor gecen senem yollara gecti adapazarı ,istanbul sonu hüsran 8 adet'te kuşum heba oldu başımız az daha hiç ilgim olmadığı kişilerşede belaya giriyordu neyse şimdi evden çıkmam buraya gelmem yollarda zamanım alıyor ama kafesin kapısını ben açıyorum, ben kapatıyorum çok huzurluyum, küçük yalı sahilden buraya karayolarına geliyorum.allah kimseyi hiç kimseye muhtaç etmesin bu yer konusunda inanın karnımma ağrılar giriyordu atlattık geçti hepinize kola gelsin.

Usta arkanızdaki yol göztepe tem bağlantı yolumu? hafif tepelik bir yer. bir gün oralarda görmüştüm biri yol kenarında kuş uçuruyordu. kuşlarda böyle dumanlı mavi gibiydi. arabayla geçerken görmüştüm.

henüz uçmuyorlar karayolları küçükyalı girişi burası

neden evde uçurmuyorsun yoksa bunlarda benim kuslar gibi çatılaramı konuyor.

(neden evde uçurmuyorsun yoksa bunlarda benim kuslar gibi çatılaramı konuyor.)

sevgili berkin yukarı yazılardan birinde o civarda kuş uçtuğunu söylemiş abilerinden biri bende cevap olarak henüz uçmuyor bunlar dedim o başka kuşları görmüş.kuşlarda bir bakıma insanlara benzer.önce emekler,sonra yürür ve daha sonra koşmaya başlar insanoğlu,kuşlarda buna benzer hemen uçmazlar biraz beklemen lazım

küçükyalı maltepe e5 gelip geçerken bakarım artık (:

vedat kardeşim gelip geçerken bakmana gerek yok direk yanımada gel beklerim ben vedat de yeter tanışmış oluruz burda yazılarını azmı okuduk .kolay gelsin

sagol cevdet agbi bakalım nihat usta olabilecezmi buralara yolun düşerse muhakkak beklerim

Nihat bey çabanız takdire şayan. Güvercin aşkı gerçekten de zaman ve mekan tanımıyor. Ben de zamanında atmaca sorunu yüzünden göç etmiştim :) Kolay gelsin.

Tek kelimeyle Helal olsun abi.İnsan isteyince kafaya koyunca yapamıyacağı şey yoktur heleki böyle bir sevdaya gönül verdiyse hiç birşeyden uslanmaz yapar ve bunun en açık örneğini sen bizlere sunmuşun abi tebrikler dicek söz bulamadım açıkcası tebrik etmekten başka.Allah gönlüne göre versin abi kazasız belasız uçurmalar dilerim...

Bu mesajı bildirAlıntı ile cevaplaRe: UÇURMA YERİ
gönderen Serkan Şen » 09 Şubat 2013 22:26

Tek kelimeyle Helal olsun abi.İnsan isteyince kafaya koyunca yapamıyacağı şey yoktur heleki böyle bir sevdaya gönül verdiyse hiç birşeyden uslanmaz yapar ve bunun en açık örneğini sen bizlere sunmuşun abi tebrikler dicek söz bulamadım açıkcası tebrik etmekten başka.Allah gönlüne göre versin abi kazasız belasız uçurmalar dilerim...

Serkan kardeşim, samimi iyi dileklerin için sana Teşekkür ederim.Seninde her şeyin gönlünce olmasını temenni ederim Saglıcakla kal.

nihat hocam öncelikle kolay gelsin ben de binada besliyorum ve aynı sizin gibi 3.5 senedir evimin arkasındaki tepede kuş uçuruyorum . yağmurda çamurda tepeye çıkıp uçurup tekrar elinde kuşlarla eve dönmek tam bi işkence ama buna da şükür .
tekrar kolay gelsin

Bu mesajı bildirAlıntı ile cevaplaRe: UÇURMA YERİ
gönderen maskeler » 10 Şubat 2013 11:18

nihat hocam öncelikle kolay gelsin ben de binada besliyorum ve aynı sizin gibi 3.5 senedir evimin arkasındaki tepede kuş uçuruyorum . yağmurda çamurda tepeye çıkıp uçurup tekrar elinde kuşlarla eve dönmek tam bi işkence ama buna da şükür .
tekrar kolay gelsin

başına gelmeyen bilmez tabi sıkıntı bir durum kendimi bırak hayvanlar alt üst oluyor başka bir çözüm bulamaya çalışıyorum tek,tek gözler şeklinde bir kuşun sıgabileceği gibi enazından birbirilerine girmezler.teşekkür ederim sanada kolay gelsin.

nihat bey gercekten yer güzel ama bunun sevgisi daha başka keşke kendi evinin önünde olsa daha güzel olurdu ama malesef imkan yer sorunu işte gercekten siz ve sizin gibi bu şekilde emek veren arkadaşları görmek gurur verici inşallah başlatır burada bizde sizin sayenizde videolarını izleme şerfine nail oluruz şimdiden teşekkür ederim.....

saygılarımla.....

ALLAHA EMANET OLUN .....

Re: UÇURMA YERİ
gönderen OKTAY ÖZTÜRK » 11 Şubat 2013 03:44

nihat bey gercekten yer güzel ama bunun sevgisi daha başka keşke kendi evinin önünde olsa daha güzel olurdu ama malesef imkan yer sorunu işte gercekten siz ve sizin gibi bu şekilde emek veren arkadaşları görmek gurur verici inşallah başlatır burada bizde sizin sayenizde videolarını izleme şerfine nail oluruz şimdiden teşekkür ederim.....

saygılarımla.....

ALLAHA EMANET OLUN .....

Oktay Kardeşim teşekkür ederim yazılarınızdan dolayı.Tabi sabit yerin olsa çok başka olur onun rahatlığı gibi varmı.oda olur yakın zamanda inşallah ,kolay gelsin.

N.GÜNGÖRDÜ' Alıntı:
vedat kardeşim gelip geçerken bakmana gerek yok direk yanımada gel beklerim ben vedat de yeter tanışmış oluruz burda yazılarını azmı okuduk .kolay gelsin

saygılar abicim Allah nasip kısmet ederse özellikle ugrarım

Geri