UÇURMA YERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan urfalı nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
bu günde hava benden yanaydı (:

Ekli dosyalar

• DSC00443.webp
    DSC00443.webp
    267.9 KB · Görüntüleme: 1,020
d

Ekli dosyalar

• 254294_4866082856972_573056636_n[1].webp
    254294_4866082856972_573056636_n[1].webp
    4.6 KB · Görüntüleme: 889
Kuşlarınız cok güzeller maşallah nazar değmesin. Ayrıca emeğinizin karşılığını kat kat alacağınızı düşünüyorum inşallah başınız bır daha ağrımaz.

bu gün hava güzeldi ve bende degerlendirdim bunu iki saat yerde gezdirdim :ckmk: :ckmk:

nefis bir hava vardı bu gün istanbulda kuşlarda çok keyifliydi yavrular 5 dk uçtular , artık uçsunlar. 15 gündür koyun gibi otladılar :ckmk:

merhabalar abi, benimde yer sorunum var. sizden fikir almış oldum. Balkonda besleyip bir yer bulup uçursam olur heralde. özel aracım da yok siz taşıma işini nasıl yapıosunuz ? bir de getirdiğiniz arazi dışında kuşlar hiç çıkmıolar mı kümesten?

Bu mesajı bildirAlıntı ile cevaplaRe: UÇURMA YERİ
gönderen evo » 02 Mart 2013 00:06

merhabalar abi, benimde yer sorunum var. sizden fikir almış oldum. Balkonda besleyip bir yer bulup uçursam olur heralde. özel aracım da yok siz taşıma işini nasıl yapıosunuz ? bir de getirdiğiniz arazi dışında kuşlar hiç çıkmıolar mı kümesten?

1.beslediğin yerde yani balkonda dışarıyı görmeyecekler.2.uçurma yerine götürmeye başladığın günden itibaren günde bir sefer yem vereceksin oda uçurmadan getirdiğinde yerine sağlam olsun sana kalmış.her gün iki km're yürüyorum gidiş, geliş tel kafeste örtülü olarak getiriyorum.

s a üstat söyle söyleyim size emeyinizden dolayı saygı duyuyorum ilerde bende böyle bişey yapmayı düşünüyorum sizden yardım almak isterim

N.GÜNGÖRDÜ' Alıntı:
Bu mesajı bildirAlıntı ile cevaplaRe: UÇURMA YERİ
gönderen evo » 02 Mart 2013 00:06

1.beslediğin yerde yani balkonda dışarıyı görmeyecekler.2.uçurma yerine götürmeye başladığın günden itibaren günde bir sefer yem vereceksin oda uçurmadan getirdiğinde yerine sağlam olsun sana kalmış.her gün iki km're yürüyorum gidiş, geliş tel kafeste örtülü olarak getiriyorum.

tesekkürler abi, hafif taşınabilir bir kümes ayarlayıp ben de bahara başlıycam. Teşekkürler

istikrarlı bir gidişleri var kuşların, yavrlardan ikisi 25 dk falan buldu kafayı diktiler sertte değiller yumşak şu an bana uçuyorlar kısa bir zaman sonra eşe dosta uçar diye düşünüyorum. her şeyin başı kısmet, kısmet değilse ne yaparsan yap muafak olamasın.RABBİM HER KESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. :slm:

Geri