UŞAK"tan SERDAR ARSLANIN DOLAPÇILARI.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arslan64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
slm serdar kusların hakıketten cok süper bol yavru almanız dıleklerımle
HASAN GÖKÇE UŞAK

A.sLmm Hasan abi begendirebildiysem ne mutlu bana.abi ustamızsın daha senden çok şey ögrencez. :tamam:

serdar bey 15 yaşından beri güvercin besliyorum.yaş 39.çatı katı olduğu için mardin besliyorum ayriyetten 4de 5mt.yerdede şebab ve balkafalarımı besliyorum.bizim burlarda pek dolapçı yok onların uçuşuda bir başkadır ama tabiki herkişi zevkine göre kuş bakar kuşlara yorum yaptığın için teşekkürler.

bol yavrulu b,i sezon gecırmenıs dılegıyle ıspartadan selamlar

aziz çalı' Alıntı:
serdar bey 15 yaşından beri güvercin besliyorum.yaş 39.çatı katı olduğu için mardin besliyorum ayriyetten 4de 5mt.yerdede şebab ve balkafalarımı besliyorum.bizim burlarda pek dolapçı yok onların uçuşuda bir başkadır ama tabiki herkişi zevkine göre kuş bakar kuşlara yorum yaptığın için teşekkürler.

Walla abi taklacı eski merakımdı ama dolapçı bambaşka bi zevk.inş. en yakın zamanda dolapcı camiasında sizide görürüz

............................:UŞaKtAn___SeRDaR___aRSLaN:...........................

DOLAPCIM' Alıntı:
bol yavrulu b,i sezon gecırmenıs dılegıyle ıspartadan selamlar

Hepimize bol yavrulu sezonlar inş.

............................:UŞaKtAn___SeRDaR___aRSLaN:...........................

kardeşm kuşlarn iyide arı değil kırık biraz daha arılaştır çogu akbaş kırığı gibi

tutku' Alıntı:
kardeşm kuşlarn iyide arı değil kırık biraz daha arılaştır çogu akbaş kırığı gibi

sLm hangisi akbaş kırıgı aydınlatırsan sevinirim.

...............:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:...............

capkin' Alıntı:
Çok güzel kuşlarınız var bol yavru alırsınız inş

Tşkler kardeşim begendigin için saol.

...............:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:...............

Bu kuşları beğenmeyen insan çok nadir çıkar oda belki kuşlarınız gerçekten çok güzel

capkin' Alıntı:
Bu kuşları beğenmeyen insan çok nadir çıkar oda belki kuşlarınız gerçekten çok güzel

Kardeşim kuşçu var bide kendini kuşçu sanan var o yüzden takmıyrm.adamın sitede kuşu yok bişeyi yok gelmiş kuşları kötülüyo.benim kuşların renkleri ii deil ama oyunları beni fazlasıyla tatmin ediyo.begendigin için saol kardeşim.

s.a kanka arkadaslar kırık falan demiş bole oyunlu kırıklardan warsa ben kaçtane warsa alacam bundan iisi can saglıgıı

___________________f_o__T_e_K_s_S___________________________

fotekss' Alıntı:
s.a kanka arkadaslar kırık falan demiş bole oyunlu kırıklardan warsa ben kaçtane warsa alacam bundan iisi can saglıgıı

a.s. kanka kuşlarının oyununu anlatmama gerek yok benim neden besledigimi benden iyi biliyorsun kanka biz marifete bakarız tipe deil.varıpta podyuma çıkarmıcaz demi kanka.

fotekss' Alıntı:

a.s. kanka kuşlarının oyununu anlatmama gerek yok benim neden besledigimi benden iyi biliyorsun kanka biz marifete bakarız tipe deil.varıpta podyuma çıkarmıcaz demi kanka.

s.a
serdar abi kuşların süper özellikle akkanat erkeğin
bol yavrullar
***UTKAY***

utkay64' Alıntı:
s.a
serdar abi kuşların süper özellikle akkanat erkeğin
bol yavrullar
***UTKAY***
a.sLm
Teşekkürler Utkay begendigin için benim o kümezte en çok sevdigim kuş o saz kanat oyunu da çok güzl bi gün gelde sana seyrettireyim.

.......................:UşAkTaN___SeRDaR;___aRSLaN:.........................

Geri