UŞAK;TAN YENİ DOLAPÇI FOTOLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan önder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Maşallah Kuşlasr Çok Güzel ALLAH Nazarlardan Saklasın Bol Yavru Almayı Nasip Etsin

EFKARLI_COCUK

teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için.
ama malesef geçenlerde gelen hastalıkta yavrularım hep öldüler.
inşallah havaların düzelmesiyle bu sezon iyi yavrular alırım.
ALLAH herkesin gönlüne göre versin.
uşak;tan saygılar.

kuslar harika önder tanısmak bugüne nasip oldu insallah ticaretimizii yaparız ileridede dostlugumuz devam eder...

abicim bende dolapçı bakmak istiyorum her türlü kuş baktım bi şu dolapçıyı besleyedim ama araştırdım gerçektende kendime kızıyorum şuan niye beslemedim diye ama dolapçıların fiyatları ile ilgili bişey yazarsanız sevinirim yani her aldığımız dolapçı (25 ytl lik) güzel dönermi alıcam ama burda öyle çakallar varki yani kuşun neresine bakayım alırken :ne: not: (kuşların çok güzel abi).

Kırmızı Leğen yanında çekilmiş güvercinin aynı benzeri bende var bunun erkeği varsa almak isterim

Hakan:!' Alıntı:
abicim bende dolapçı bakmak istiyorum her türlü kuş baktım bi şu dolapçıyı besleyedim ama araştırdım gerçektende kendime kızıyorum şuan niye beslemedim diye ama dolapçıların fiyatları ile ilgili bişey yazarsanız sevinirim yani her aldığımız dolapçı (25 ytl lik) güzel dönermi alıcam ama burda öyle çakallar varki yani kuşun neresine bakayım alırken :ne: not: (kuşların çok güzel abi).
meraba hakan kardeş.
kuş fiyatı yazmak doğru olmaz. nitekim 5 lirayada olur 5 bin lirayada.
dolapçının dış görünüşünden havada ne yapacağını anlamak her babayiğidin harcı değil.
şahsen bende anlayamam.
eğer dolapçı alacaksan ya alacağın kişiye itimadın olacak yada illaki havada göreceksin.
havada görme şansın yoksa doğru kişileri arayıp bulacaksın.

uşak tan saygılar.

m_altinay1964' Alıntı:
Kırmızı Leğen yanında çekilmiş güvercinin aynı benzeri bende var bunun erkeği varsa almak isterim
kardeş merhaba.
o leğenin yanındaki kuş dişi,
aynı renk erkeği yok ama erkeğinin resmini gönderiyorum sana.
ona bi bak hoşuna giderse görüşürüz.

saygılar.

Ekli dosyalar

• 071.webp
    071.webp
    14.2 KB · Görüntüleme: 1,242
bence bunların ıcınde prformansı en ıyı olan ak kuyruk gök olandır bıldımmı

orhan80' Alıntı:
bence bunların ıcınde prformansı en ıyı olan ak kuyruk gök olandır bıldımmı
malesef bilemedin kardeş (:
çünkü gök akkuyruk dolapçı değil.
bizim uşağın yerli kuşlarından.

tesekkur ederim abi yarın musaitsen yanına gelip tanişmak istiorum seninle
Saygılarımla Utkay Akağaç

s.a abi şu morakkuyruklardan bahsetsene bana abi

abı kırmızılardan bende de var süper bı kus turu benım kuslarımı izlemeye gelıyorlar kırklarelınden o derece sarıyorlar :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: :heyo:

abı super kusların allah nazardan saklasın kırmızı lardan bende de var süper sarıyorlar

Geri