UŞAKTAN HASAN ARSLANIN YENİ BÜYÜTTÜGÜ YAVRULAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
sagol serdar allah razı olsun havada supen olmasın sen benden daha ıyı bılıyosun marıfetlerını ama atmaca rahat vermıyo bı tane verdım zaten bırde saz kanata vurdu zor aldım elınden

sagol onderım allah razı olsun aleykum selam da dıyelım allahın selamını gecmeyelım sızlerdende beklıyoz artık fotolar hadı hayırlısı kendıne ıyı bak ıs guc gorusemıyoz

sagol mehmetcım o senın kalbının guzellıgı .nasılsın ıyısın ıssallah yaza beklıyom senı mazeret ıstemıyorum.bır cıft sana ayırdım sımdıden .hem balıga gıdecez kardesım .usaktan selamlar kardesın .ARS. :slm: :slm: :slm: :slm: :slm: :slm:

sagol ıbrahım kardesım hersey ıyı guzelde atmaca olmasa dadından yınmıcek uc gun once verdım bırını gozumun ıcıne baka baka goturdu uzgunum tanıstıgıma memnun oldum ıbrahım abıcım usaktan saygılar

maşallah güzel sağlıklı yavrular almışsın Hasan kardeşim emeğine sağlık.inşallah atmacasız günlerde keyifle uçurup seyredersin.saygılar.ÖMÜR DENİZ.

sagolasın omur abı allah razı olsun usaktan selamlar ızmıre

hasan abi hayvanların çok güzel allah daha nice yavrular almak nasip etsin uşakta böyle güzel kuşlar besleyenlerin olduğunu bilmek güzel inşanllah kümesine de gelir uçuşlarını da görürüz a.e.o tüyleri kadar ömürleri olsun inş.kamil

sagolasın kamıl abıcım .allahım sanada nasıp etsın ben herkezı buyur etmeyı seven bırıyım kaldıkı usaktan yanı memleketım den bır kardesımızımı agırlayamıyacam ne zaman ıstersen buyur gel beklerım zaten gelmemmekle hata yaparsın.sana cep vereyım bana ulasabılmen ıcın.0536 810 3333.kamil görüşmek uzere allaha emanet ol

merhabalar benim merak ettigim bir konu var usak yerlısı dıye bır kus varmıs aynı dolapcına benziyomus gözler uyuyomus filika yokmus ayırt edilmiyomus ama kusta dönüs falan yok kanat bile almıyomus ben bandırmalıyım burada bir kac kısıde var denizli dolapcını bana bir acıklık getirirmisiniz

MAŞAALLAH çok güzel yavrular almışsın hasan,ALLAH'tan dilerimki hastalanmadan büyüsünler abim. :heyo:

sagol abı allah razı olsun ekrem abıcım epeydır yoktum kuslarıda sattım o yuzden gorusemıyoz abı ev yapıyorum yenı ıssallah yenı evımme gecınce baslıcem tekrar yanına ugrarım olmassa abı saygılar

Geri