uşaktan talip tekin Dolapçılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lavinya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
kankım 2009 hıc ıyı gırmedık ama kırız ne kadar bızı engellesede bız durmak yok yola devam felsefesıyle devam edıyoruz .sende dolapcılara.agırlık vermekle ıyı yaptın .ımkanlar dogrultusunda bu yaz bomba yavrular alacaz ıssallah bı aksılık cıkmazsa kardesım yarın gelıyon dımı benım kumesı yapıcaz.

Talip kardeşim dolapçıların bomba gibi bol yavru alırsın inş.paylaşım için tşkler. :slm:

teşekkür ederim serdar yavru almaya başladık ama asıl yavrular inşallah bahara olaçak ümitediyorum hasanla iyi dolapçılar çıkaracagız yaza.seninde resimlerini bekliyoruz artık

kankım.msn acamıyom abımden alıyom varlesle ınternetı oda cat pat cekıyo napıyon

Eminim bu yaz krallar sizde olcak kardeşim.hasan ustanın mahsullerden bu yıl faydalanırız inş.Özellikle topal bandrollü olanlardan :ckmk:

inşallah serdar amacımız iyinin daha iyisini yakalamak renkte biyerde önemli fakat önce oyun ve kafa saglamlıgı bunuda inşallah bi yerde yardımlaşarak bulacagımızı umutediyorum,karaçil dişiyide buldum ya çok mutluyum bugün,allaha emant ol saygılar.............

Gözünaydın kardeşim valla sevindim bulduguna.şöle yeni bi fotosunuda çekte koy siteye.bol yavru alırsın inş.ALLAH"ın izniyle iyininde iyisini üretecegine eminim.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN

kuslarınızın masallahı var insallah umgunuz gibi yavrular almak nasip olur

teşekkürederim ali osman kardeş inşallah allah herkesin istedigi ve bekledigi gibi yavrular almasını nasip eder.yolunuz uşaga tekrar düşerse misafirimiz olun elimizden geldigince agırlarız allaha emanet olun saygılar.............

maşallah talip abi kuşların cok guzel, kazasız saglıklı bol yavru almalar abi.

teşekkürederim cihan kardeş begendirebildiysek ne mutlu,allah hepimize bol ve saglıklı yavrular nasip etsin.istanbulda nerde besliyorsun beylikdüzündede benim hala oglum taklacı besliyor kendisi reklam tabela işi yapıyor.saygılar allaha emanet olun.

talip abim ben gaziosmanpaşa/küçükköy'de beslıyorum bende kelebek kuşları var,benim amcam mardirci sarıkafa kaplamalar beslıyor..

saygılarımla

slm cihan kelebek türünden bendede mevcut,onların oyunlarını işin aslı hiçbir ırkta bulamıyorum desem yeridir,tabiki dönekler ve dolapçılarda muazzam oyunlara sahip ama kafa saglamlıgı açısından kelebek veya sayalar daha agır basıyor onun içinde elimde bulunan 3 çift sayayı ne olursa olsun elimden çıkarmıyorum ama dolapçı ırkına daha çok önem veriyorum,allaha emanet ol saygılar................

aleykum selam talıp abim,dediğine katılıyorum bende kelebek kuşu bana göre,dolapcı ve donek kuşuna gore daha akıllı allaha sukur bende şuana baskası kuş gosterıpte kımse indirememiştir o yonden kelebekleri severim ama donuş tatmini olarakta dolapcıyı tek gecerım yani..sende allaha emanet ol abi eyw.

tabiki cihan dolapçılar kelebeklere nazaran degişik oyun tarzları vardır ama bende dolapçılarla yarışacak ayarda sayalarımda var fakat bu işler zevk meselesi en kral oynayan dolapçıyı senelerini kelebek ve saya için harcamış bi yetiştiriciye besle diye versen almaz herkese saygı duymak lazım.sayalar bölümünde resimler var allaha emanet ol.saygılar............

lavinya' Alıntı:
teşekkürederim ali osman kardeş inşallah allah herkesin istedigi ve bekledigi gibi yavrular almasını nasip eder.yolunuz uşaga tekrar düşerse misafirimiz olun elimizden geldigince agırlarız allaha emanet olun saygılar.............
bir kac haftadır usaga gelmeye niyetleniyorum kesin bir seyler cıkıyor ama en yakın zamanda serdar ve fuat kardesimin ziyaretlerine gelecegim nasip olursa sizinlede görüsürüz
ıspartaya yolunuz düşerse her zaman beklerim

ne demek kardeş memnuniyetle elimizden geldigince agırlamaya çalışırız,zaten serdar ve hasanla sürekli görüşüyoruz,herzaman bekleriz bizde nasipse bahara dogru böyle bi gezmek görmek amaçlı hasan kardeşimle gelmeyi düşünüyoruz.allaha emanet ol saygılar...............

lavinya' Alıntı:
ne demek kardeş memnuniyetle elimizden geldigince agırlamaya çalışırız,zaten serdar ve hasanla sürekli görüşüyoruz,herzaman bekleriz bizde nasipse bahara dogru böyle bi gezmek görmek amaçlı hasan kardeşimle gelmeyi düşünüyoruz.allaha emanet ol saygılar...............
her zaman beklerim hafta sonu gelirseniz daha iyi olur buradaki arkadaslarla tanıstırırım

karataş32' Alıntı:
lavinya' Alıntı:
her zaman beklerim hafta sonu gelirseniz daha iyi olur buradaki arkadaslarla tanıstırırım
inşallah kardeş bi aksilik çıkmassa niyetimizde odur,ordaki yetiştiricilerle tanışıp bu konuda bilgi paylaşımına da ihtiyacımız var,çünkü bu ırkı bizler yeni yeni besliyoruz sizlere nazaran eksiklerimiz vardır,bunları sizlerle tanışıp konuşarak,tartışarak eksiklerimizi giderecez inşallah.allaha emanet olun saygılar.........

keşke bende gelebılsem ya cok guzel olurdu şuanda maddı sıkıntılarım var inşallah kendimi toparlayayım bi hafta sonu gelıcem uşak'a talip abim benimde serdar abimden senden hasan abimden cok şey ögreneceğim merak ettiklerim var inş cok guzel bir gün gecireğiz abi allaha emanet abi

saygılarımla

kuscu522' Alıntı:
keşke bende gelebılsem ya cok guzel olurdu şuanda maddı sıkıntılarım var inşallah kendimi toparlayayım bi hafta sonu gelıcem uşak'a talip abim benimde serdar abimden senden hasan abimden cok şey ögreneceğim merak ettiklerim var inş cok guzel bir gün gecireğiz abi allaha emanet abi

saygılarımla
herzaman bekleriz kardeşim bu aralar herkeste olan şey maddi sıkıntı inşallah kısa zaman da çözersin sıkıntını,elimizden geldigince yardımcı oluruz sana sende allaha emanet ol saygılar...........

[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0001.webp
    IMG_0001.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 929
karaçil dişi

Ekli dosyalar

• IMG_0009.webp
    IMG_0009.webp
    1 MB · Görüntüleme: 931
bizim oglan dişi çok süper duruyo.........onu bulduguna sevindim......on numara..........

bizim oglan sagol ya ....zaten aradıgın en önemli kuştu onu buldugum çok iyi oldu,şimdi bi çift yavruları görmelisin.allaha emanet ol...

Güzel kuşlar.Hastayım şu karaçil ve akçillere.İnş birgün benimde olucak.Umarım bol yavru alırsın.saygılar.

sLm kardeşim gercekten güzel kuşların var.hepside çok fotojenikk maşallah :heyo: bol yavru alırsın inş. bu sezon.emegine degmesi dilegiylee.

.................:UşAkTaN___SeRDaR___aRSLaN:..................

Allah razı olsun serdar kardeş....inşallah yaza bomba yavrular alacagız....bizim olan aynı zamanda senindir unutma..

Saol kardeşim ALLAH razı olsun yeterki sen gibi arkadaşımızda olsun.aramızda kuş sorun deil.bana dolapçı merakını aşılayan bi bakıma sensin.biliyorsun daha önce taklacıya meraklıydım.bol yavru alman dilegiyle kardeşim...ALLAH'a emanet ol.

...........:UşAkTaN____SeRDaR____aRSLaN:.............

hakikaten kuşlarınız duruşlarıyla herseyleriyle göz dolduruyor cok iyi bakldıkları tüylerinin parlaklıklarından belli allah nazarlardan saklasın bol yavru almanız dileğiyle burdur dan selamlar ve saygılar.......

Geri