uşaktan utkay akağaç ın dolapçıları(YENİ FOTOLAR)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pire64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

pire64

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
utkay akagac
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• Akcili dişim ve erkegi karacili.webp
    Akcili dişim ve erkegi karacili.webp
    62.1 KB · Görüntüleme: 2,395
  • Altınbaşlarım.webp
    Altınbaşlarım.webp
    28.2 KB · Görüntüleme: 2,402
  • Arap erkegim.webp
    Arap erkegim.webp
    50.2 KB · Görüntüleme: 2,476
[No message]

Ekli dosyalar

• Kaplancili erkegim.webp
    Kaplancili erkegim.webp
    67.4 KB · Görüntüleme: 2,413
  • Karacili dişim.webp
    Karacili dişim.webp
    65.1 KB · Görüntüleme: 2,364
  • Karacillerím.webp
    Karacillerím.webp
    18.9 KB · Görüntüleme: 2,367
[No message]

Ekli dosyalar

• Karacilli yavrum.webp
    Karacilli yavrum.webp
    78 KB · Görüntüleme: 2,420
  • Morcillerim.webp
    Morcillerim.webp
    48.8 KB · Görüntüleme: 2,340
  • Morcilli dişim.webp
    Morcilli dişim.webp
    38.7 KB · Görüntüleme: 2,356
[No message]

Ekli dosyalar

• Morlarım.webp
    Morlarım.webp
    58.3 KB · Görüntüleme: 2,384
arap çok gzel duruyor diğerlerine hiç birşey diyemiyeceğim çok güzeller sağlıklı kuşlar

masallah kuslarınız cok güzeller özelikle boz(mor) cilleriniz

ıspartadan saygılar

TESEKKUR EDERIM OSMAN ABİ ALLAH HERKESE SAGLIKLI VE BOL YAVRULU SEZONLAR NASIP ETSIN
SAYGILARIMLA UTKAY AKAĞAÇ

abilerim ben bu kusların hepisinin oyunlarını biliyorum hepisi birbirine avans veriyor. HERKEZİN OYNLARINI GÖRMESİNİ İSTERİM BİLHASSA MORÇİLLİ DİŞİ VE KARACİLLİ YAVRUNUN

saygılarımla mehmethan YALÇINÖZ

ben morcilli dısıyı begendım aslında hepsı bırbırınden guzel gulegule besle

valla kuşlar süper özelliikle 4.resimdeki kara cil ve morçiller bi harika allah saglaıcakla beslemeyi nasip etsin bol yavru almanız dileğiyle saygılarımla...........

HASAN YILMAZ
BURDUR

Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim
Saygılarımla Utkay Akağaç

Maşallah kuşların sağlıklı görünüyorlar, Allah gönlünc uçurup döndürmeyi nasip etsin kardeşim.

kardesım bana yazmıssın cok sevındım uzun zamandır sıteye gırmıyodum bır ara bulusursak damızlıkları gosterırım emanetteler gıder bakarız ben dolapcıyı havada gormenı ısterdım ama benı bılenler kuslarımın marıfetlerını soylemıstır mutlaka bu arada senın kuslarında gzelller sen tam olarak nerde beslıyodun utkay

MAŞALLAH DEYELİMDE NAZAR DEĞMESİN.... iyiki bu ırkla tanışmışım, üstüne tanımıyorum, az ve öz de olsa kelbeklerimden de bıraktıysamda elimde dolapçılar için beklentim bi başka... resimlerdeki kuşlarda elektrik gibi çok güzeller.

hasan abi seni ve kuslarının adını cok duydum ben özel oztan hastanesının orada besliorum aygaz parkının yanında

Maşallah Dolapçılarınız renkleri on nmara gerçekten güzeller tüyleri kadar ömürleri olsun

serkan kardesım yorumun icin tesekkurler

utkay ben de su an annemlerın evınde kalıyorum gecıcı olarak ev yaptırıyorum su sıralar tadılatım bıtmedı bır bıtse baslıycam tekrardan bu arada ben hergun senın kusları goruyorum tam karsındakı bınada duruyorum bende parkın karsısında yolun karsısında yanı bımın yanındakı bınada neyse cok sevındım her pazar kalktıgımda goruyodum bı gıdeyım su cocugun yanına dedım bırde tanımıyom sıkıntı olur dıye dusundum neyse uzatmıyım kendıne ıyı bak pazar gunu mutlaka ugrarım

hasan abi inşallah su evın hemen bıterde kuşlarının marifetlerini goruruz abi yalnız ben bu pazar uşakta olmayacam ama benım dayıoglu olacak orada gıt yanına ben ona soyleım ama bız ıkımızı gayet ıyı tanıoruz bırbırımızı gorup konusmuslugumuz vardır abi ben hayri abinin yiğeniyim abi saygılarımla

hasan abi ben bugün ıspartaya gidecem akraba ziyaretine gidecem
ve denk gelırse kus alacam senın bana tavsiye edebilecegin biri falan varmı
Abi sormamda bi sakınca soksa senın yenı evın nerede acaba

slm utkay hakikatten kusların cok mukemmell saglıklı bol yavru alman dıleyımle abim.
hünkarici.com HASAN GÖKÇE

tesekkur ederım hasan abi Allah herkese sağlıklı ve bol yavrulu sezonlar nasıp etsın
Saygılarımla Utkay Akağaç

Buradan Hasan Abiye(ars)çok teşekkur ederim bugün kümesime geldi ve kendisiyle güzel bir gün geçirdik kendisi gersekten cok mukemmel bir insan sohbetine doyum olmuyor saygılarımla utkay akağaç

oncelıkle herkeze selamlar utkay kardesımızınde soyledıgı gıbı cok guzel vakıt gecırdık kendısıde cok guzel ınsan allahım herkeze utkay gıbı arkadaslarla tanısmak nasıp etsın kuslarına gelınce gercekten cok kalıte kusları var fakat cok heveslı bu hevesle usakta en ıyı dolapcıya sahıp olabılır kumesı cok guzel ben herseyıyle begendım fakat utkay kardesımızın bır kac seye dıkkat etmesı lazım ben kendıne uzun uzun anlattım onları yaparsa TASLAS YERINE OTURACAKTIR EMINIM lafı fazla uzatmıyım utkay arkadasımızın bana gostermıs oldugu ılgı benı cok sevındırdı tekrardan cok tsk ederım saygılarlA :slm: :slm: :slm: :slm: ARS :heyo: :heyo: :heyo: :heyo:

s.a
Hasan abi senin kuşlarının yanında benim kuşlarımınnın lafı bile olmaz pazar günü senin kuşalrını gördüm özellıkle topal erkeğin Allah'ım nazarlardan saklasın nasıl bi hayvan ole oya on numara valla neyse abi senın dedıklerını uygulamaya gececem abi sırf dolapçıya donecem az ve oz kuş besleyecem bu arada bende bir çift bozala var eger istersen sana hediye edebilirim
saygılarımla utkay akağaç

bu arada başımın ustunde yerın var abi benim olan senındır unutma

Hasan abi ben bu ay ıspartaya gidecem bana ekrem cengiz abinin adresini verir misin?

utkay ben sana cep numaramı vereyım msn var var olmasınada ben cok fazla msn bakamıyom artı acmıyom :evet: :evet: :evet: 0536 810 3333 gece gunduz farketmez araya bılırsın ekrem abıylede cebı var bende gırusturruum senı alllaha emanet ol :hhh: (: (: (: (: (: (:

Geri