uşaktan utkay akağaç ın dolapçıları(YENİ FOTOLAR)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pire64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
tamam sağolasın benımde cep numaram 05447101075 hayırlı işler sana abi
saygılarımla utkay

S.a Hasan abi gorumeyelı nasılsın abi tabı mesajımı gorursen

abi bugun gelırsın diye bekledım ama gelmedın

utkay gecmıs olsun abıcım kuslarını calmıslar hakan abınden duydum bende zira kuslar ucmuyo gorunmuyo ondanmıs gecmıs olsun yapabılecegım bır sey varsa cekınme kesınlıkle abıcım tekrar gecmıs olsun

geçmiş olsun kardeş.

herkese tesekkur ederim Hasan abi cok tesekkur ederım ama yapacak bişey yok simdi ev almayı dusunuoruz nasıp olursa orada besleyecem tekrar tesekkur ederım

kuşların çok güzel...
dönüş performaslarınıda gösteren bir vioda yayınlarsan... Çok daha şık olacak.
iy günlerde uçurman dileğiyle..

kuşlar çalındıktan yaklaşık 5 ay sonra 11 adet dolapçım ve 4 adet dönegim geri gelmiştir kuşları ne hale getırmışler düzgün bi bakım ve vitamin takviyesiyle tekrar uretecegım saygılarımla

Geçmiş olsun utkay abi emek hırsızları :S kimin yaptıgını biliyosan şikayetci filan ol ne kadar etkili olur bilmiyorm bu dünyada yaptığının cezalarını cekmiyo olabilirler ama öbür tarafta cezalarının kat kat fazlasını cekerler. kuşların geri gelmiş inşallah eskisi gibi daha güzel kuşlar üretirsin.

bu kuşların fiatları ne kadar istbulda bulabilirmiym mesala edirnekapıda?

utkay abıcım yenı dukkanın hayırlı olsun allahım hata kaza bela vermesın allahım utandırmasın saygılar :slm: :slm: :slm: :slm:

çok teşekkür ederim Hasan abi her zaman sana kapımız acıktır başımızın ustunde yerin var

Utkay kardeş çok güzel dolapçılar Allah nazarlardan saklasın kefçiller morçil dişi karaçiller vs işte hepsini tek tek sayacaktım uzatmayayım zaten davetin var bende kısmet olursa dolapçılarınıda havada görmek isterim. hayırlı uçurmalar kazasız belasız sezonlar.

ne zaman istersen buyur gel abi her zaman bekleriz...

Geri