jkljkl
Üye
- Ad Soyad
- fgd ghf
- Meslek
- ghf
- İlgi Alanı
selam arkadaşlar resimdeki kuşun cinsini ve uçuş özelliklerini bilen varmı . selamlar....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyzade' Alıntı:sırp yüksek uçucusu gibi duruyo ama yinede emin değilim
barakuda' Alıntı:Bu kuş normal tip cinsi kuş sırp yuksek uçarların özelligi tepeli olmalarıdır sırplarla yakından uzaktan alakası yok,selamlar.
barakuda' Alıntı:Bu kuş normal tip cinsi kuş sırp yuksek uçarların özelligi tepeli olmalarıdır sırplarla yakından uzaktan alakası yok,selamlar.
barakuda' Alıntı:DAHA DUR SANA TIP CİNSİNİ RESİMLİ OLARAK TAM GÖSTERMEYE ÇALIŞACAM ..... :tamam:
ok_ok_ok' Alıntı:maşallah. yanlız göremedim paçalımı onlar????
barakuda' Alıntı:YAV KARDEŞİM SEN NE CİNS KUŞ BAKIYON BANA ONU SOYLE RESME KOYMUŞSUN Bİ YOZ YOK BUNE HALIS MULIS YOZ DEGIL OKUŞ SAATLERCE UÇMAK SAL BAKALIM EVI BULDURACAKMI BIRDE DALGA GEÇER GİBİ ONA BUNA LAF ATMA DALINI SÖYLE BAKIYOMDA POSTA CIYMIŞSIN BENDE POSTACIYIM GONDER BAKALIM POSTA RESIMLERINI GORELIM ŞU POSTALARINI :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:
barakuda' Alıntı:sızınkısı ayrı bı olay benım anlatmak ısdedıgım ayrı ,tamam o kuşa yoz denmez ama sanki bizimle kafa bulur gibi bi hali var baksanıza yok 1000 tane kelebekın yanında ıyıymiş gibi laflar felan yok bu benım kuşlarıma benzıyomuş felan ,hem size sormak ısterım tip dalında rekorunuz kaç saat benım bıldıgım şu anda ÇANAKALE de dr türker savaş bey tam 10 14 saat yapmış alman tiplerde sızın rekorunuz kaç saat :asla: :asla:
barakuda' Alıntı:YAV KARDEŞİM SEN NE CİNS KUŞ BAKIYON BANA ONU SOYLE RESME KOYMUŞSUN Bİ YOZ YOK BUNE HALIS MULIS YOZ DEGIL OKUŞ SAATLERCE UÇMAK SAL BAKALIM EVI BULDURACAKMI BIRDE DALGA GEÇER GİBİ ONA BUNA LAF ATMA DALINI SÖYLE BAKIYOMDA POSTA CIYMIŞSIN BENDE POSTACIYIM GONDER BAKALIM POSTA RESIMLERINI GORELIM ŞU POSTALARINI :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:
barakuda' Alıntı:heeee o zaman farklı ıfadelerde bulunmayalım ben öteki arkadaş için laf yaptım gerçi o benden daha laf canbazı çıktı belli yaşı ufak ve okul okuyo daha çok kuşlar ve ekmekler yemasi lazım yesın okusun ondan sonra soru sorsun kerata hehehehe :slm: :slm: :slm: :slm: :ckmk: :ckmk:
barakuda' Alıntı:sagolasın kardeşim ben sizin ve arkadaşınızın ne demek ıstedıgını pek anlayamadım sıze sormak ısterın sız degılmi o konu başlıgını atan sız degılmi karşılıklı atışan ama dogru araya gırmemek lazım arada kalan kalır işte ,hem ben sınırlenme maksadıyla o ıfadelerı kullanmadım sızın yazmış oldugunuz tacız dolu mesaja karşılık bu tavırı almak zorunda kaldım ,hem yoz moz kelimesi size neden abes kaçtı sız yoz cınsi güvercını daha duymadınızmı her cami kuşu yozmudur ,bi ara derslerden başınızı kaldırında şu kuş cinslerine az bi bakın bakalım yoz cinsi güvercin nedır soyu nereye dayanır ama dogru sız dersanede bu konuları degıl ınternet ortamında yozları görüsünüz hem ben sızden yaş olarak buyuk olsam bıle demekki sizden kat kat tecrübem fazladır az bi laf söyleyecem gerçi ben mürekkep fazla yalamadım ama dikatınıze KONUŞMAK Bİ İHTİYAÇ İSE DİNLEMEKTE BİR SANATTIR sız sevgili kardeşlerim bu kadar laf canbazlıgı yapacagınıza bakın sız okulunuza boş verin tipi sırp yuksek yada her ne cıns bakarsanız boş verin :asla: :tamam:
loutremonty' Alıntı:sevgili barakuda, kuşların tippler...fakat ikinci yolladığın resimdeki karşılıklı iki kuş budapesti magasröptü kerigö yani budapeşte yüksek uçucusudur.bende bir arşivlik resim doludur bu kuşlarla ilgili.zamanında düzünelerce baktım ve bunların hepsi polonya ve macaristandan gelmişdi.bu sitedede yüksek uçucular bölümüne resimler eklemiştim bakabilirsin.ayrıca şu anda hacklenen başka bir sitede Koral Altel ile beraber düzünelerce yazı yazmıştık ama artık bunu tekrar yazacak sabrı bulamıyorum kendimde.o yazılarında hepsi boşa gitti zaten.ama insanlar hala tippler ile budapeşteleri birbirine karıştırıyor.sevgi ve saygılar