usta tippçiler......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jkljkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

jkljkl

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fgd ghf
Meslek
ghf
İlgi Alanı
selam arkadaşlar resimdeki kuşun cinsini ve uçuş özelliklerini bilen varmı . selamlar....

spa0346h.jpg

sırp yüksek uçucusu gibi duruyo ama yinede emin değilim

Bu kuş normal tip cinsi kuş sırp yuksek uçarların özelligi tepeli olmalarıdır sırplarla yakından uzaktan alakası yok,selamlar.

barakuda' Alıntı:
Bu kuş normal tip cinsi kuş sırp yuksek uçarların özelligi tepeli olmalarıdır sırplarla yakından uzaktan alakası yok,selamlar.

ewt arkadaşım katılıyorum sırpların gagası büyük oluyor ve genellikle tepeli oluyorlar.. selamlar....

valla usta tipçi değilim ama benim bildiğim kadarıyla bu normal bi tip....

barakuda' Alıntı:

(MURAT KAYMAK ) arkadaş senin tipler de bunlardan mı? senin tiplerin resimleri varsa görmek isteriz. selamlar......

buyrun bende var...

Ekli dosyalar

• Resim 005.webp
    Resim 005.webp
    11.1 KB · Görüntüleme: 1,592
  • Resim 006.webp
    Resim 006.webp
    10.2 KB · Görüntüleme: 1,615
maşallah. yanlız göremedim paçalımı onlar????

benim tıpler kuşlarım ıngılız tıpler olup hepsi dışarıdan gelme ve boncukları dahi yabancı pılakalıdır , şu an cik cik yavrularım 6 8 saat arası yaptılar ana babaları 26 saat uçtular normal tıp cınsı güvercınlarımde var ama bu ıngılız tıpler ve sırp yuksek uçarlarım benım için ayrı bi degeri ve özelligi var şu anda baktım elımde resım sadece ıngılız tıplardeb ıkı adet var ama kısmetse senın ıçın sırp ve ötekı tıplerıde çekıp sana yollayacam ve aradaki farkı sende göreceksin selamlar.

Ekli dosyalar

• 16046294li9.webp
    16046294li9.webp
    20.6 KB · Görüntüleme: 1,531
  • 74710950fn8.webp
    74710950fn8.webp
    36.1 KB · Görüntüleme: 1,520
  • 88088693fq4.webp
    88088693fq4.webp
    29.6 KB · Görüntüleme: 1,544
DAHA DUR SANA TIP CİNSİNİ RESİMLİ OLARAK TAM GÖSTERMEYE ÇALIŞACAM ..... :tamam:

barakuda' Alıntı:
DAHA DUR SANA TIP CİNSİNİ RESİMLİ OLARAK TAM GÖSTERMEYE ÇALIŞACAM ..... :tamam:

eywallah murat kardeş maşallah allah nazardan saklasın kuşlarının maşallahı var.benim tip senin dediğin saatlerce uçan tiplerden mi öyleyse ona bi eş alıp takım yapıcam. yanlız bu resimdeki kuşu kelebeklerle uçurduğum zaman 15 dk yı geçmiyor kendi cinsinle mi uçurayım saatlerce uçsun.selamlar....

ok_ok_ok' Alıntı:
maşallah. yanlız göremedim paçalımı onlar????

Teşekkürler...yoo hayır paçasız...

saol buluç kardeşşş senin kelebeklerinin de maşallahı var hanii 1000 kuşçucan 1 inde onlan kuşları besliosun. tip konusu açılmışken buluç kardeş bu kuşlar dediğin gibi budapeşteyle çok karıştırılıo. bilinmio yane. nese aga hadi görüşürüz yrn dershanede.:D:D:D:D:D

YAV KARDEŞİM SEN NE CİNS KUŞ BAKIYON BANA ONU SOYLE RESME KOYMUŞSUN Bİ YOZ YOK BUNE HALIS MULIS YOZ DEGIL OKUŞ SAATLERCE UÇMAK SAL BAKALIM EVI BULDURACAKMI BIRDE DALGA GEÇER GİBİ ONA BUNA LAF ATMA DALINI SÖYLE BAKIYOMDA POSTA CIYMIŞSIN BENDE POSTACIYIM GONDER BAKALIM POSTA RESIMLERINI GORELIM ŞU POSTALARINI :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

BAK SANA Bİ HAKİKİ TİP RESMİ YOLLAYAIM DA GÖR O YOZU BAKMA

Ekli dosyalar

• 1 (11).webp
    1 (11).webp
    37.4 KB · Görüntüleme: 1,230
A yaklardaki boncuklara bak ste adresınıde vereyım ıncele ha benım kardeşim www.tıpler.com bg

barakuda' Alıntı:
YAV KARDEŞİM SEN NE CİNS KUŞ BAKIYON BANA ONU SOYLE RESME KOYMUŞSUN Bİ YOZ YOK BUNE HALIS MULIS YOZ DEGIL OKUŞ SAATLERCE UÇMAK SAL BAKALIM EVI BULDURACAKMI BIRDE DALGA GEÇER GİBİ ONA BUNA LAF ATMA DALINI SÖYLE BAKIYOMDA POSTA CIYMIŞSIN BENDE POSTACIYIM GONDER BAKALIM POSTA RESIMLERINI GORELIM ŞU POSTALARINI :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Kusura bakmayın ama ben size pek katılımıyorum. BElki kızacaksınız bana ama ne demen bakma o yoza..
Siz sadece görünüşü, performansı güzel kuşa mı bakarsınız? Sizin kuşçuluğunuz bu kadar mı?
Bende de şimdi zamanında TÜRKİYE derecesi yapmış bi tip var ama 2 sene önce falan kanadını kırmış yanlış kaynamış, uçamıyor... Arkadaşım kafasını çekicekti ben aldım elinden besliyorum...
Sizin söylediklerinize bakılırsa ben büyük hata yapıyorum....

sızınkısı ayrı bı olay benım anlatmak ısdedıgım ayrı ,tamam o kuşa yoz denmez ama sanki bizimle kafa bulur gibi bi hali var baksanıza yok 1000 tane kelebekın yanında ıyıymiş gibi laflar felan yok bu benım kuşlarıma benzıyomuş felan ,hem size sormak ısterım tip dalında rekorunuz kaç saat benım bıldıgım şu anda ÇANAKALE de dr türker savaş bey tam 10 14 saat yapmış alman tiplerde sızın rekorunuz kaç saat :asla: :asla:

barakuda' Alıntı:
sızınkısı ayrı bı olay benım anlatmak ısdedıgım ayrı ,tamam o kuşa yoz denmez ama sanki bizimle kafa bulur gibi bi hali var baksanıza yok 1000 tane kelebekın yanında ıyıymiş gibi laflar felan yok bu benım kuşlarıma benzıyomuş felan ,hem size sormak ısterım tip dalında rekorunuz kaç saat benım bıldıgım şu anda ÇANAKALE de dr türker savaş bey tam 10 14 saat yapmış alman tiplerde sızın rekorunuz kaç saat :asla: :asla:

Kuş eskiden bende değildi ve ben aslında tip meraklısı değilim ama kuşun kafası çekilmesin diye aldım.. Ama ayağında yazıyo yarın bakıp yazacağım buraya...

heeee o zaman farklı ıfadelerde bulunmayalım ben öteki arkadaş için laf yaptım gerçi o benden daha laf canbazı çıktı belli yaşı ufak ve okul okuyo daha çok kuşlar ve ekmekler yemasi lazım yesın okusun ondan sonra soru sorsun kerata hehehehe :slm: :slm: :slm: :slm: :ckmk: :ckmk:

barakuda' Alıntı:

barakuda beyefendi yaşına hürmeten barakuda abi sen nerenden ne anladın bilmiyorum orda iki arkadaşın hem birbirine yardımı hem de şakası mevcut sen üstüne alındın heralde milletin kuşuna yoz demeye hakkın yok benim ne tarz kuşlar beslediğimi o biliyo .. yaşınıza ithafen şimdilik bunları söylüyorum lütfen anlamadan yorum yapmayın :asla:

barakuda' Alıntı:
heeee o zaman farklı ıfadelerde bulunmayalım ben öteki arkadaş için laf yaptım gerçi o benden daha laf canbazı çıktı belli yaşı ufak ve okul okuyo daha çok kuşlar ve ekmekler yemasi lazım yesın okusun ondan sonra soru sorsun kerata hehehehe :slm: :slm: :slm: :slm: :ckmk: :ckmk:

bakın murat kaymak yaşça bizden büyük olabilirsiniz ama saygının yaşta olmadığını bu ifadelerle bize gösteriyorsunuz.size yolladığımız ifadelerin sonun da kardeş kelimesini kullanıyorsak bilin ki bu size saygımızdan dolayıdır. ama görüyorum ki anlamadığınız bir konuda sinirlenmişsiniz. Biz öyle BASİT konularda sinirlenip BASİTleşmeyiz .ayrıca bir güvercin besleme işinde emek vardır karşınızdaki cami yozu beslese bile insanlığımız gereği kendi tabirinizce aşalayıcı sözler kullanmak saygısızlıktır. Ben size sizin laf cambazlığınızla karşılık vermiyor size karşı insan olduğunuz için saygımdan ödün vermiyorum.selamlar Murat Kardeş...

sagolasın kardeşim ben sizin ve arkadaşınızın ne demek ıstedıgını pek anlayamadım sıze sormak ısterın sız degılmi o konu başlıgını atan sız degılmi karşılıklı atışan ama dogru araya gırmemek lazım arada kalan kalır işte ,hem ben sınırlenme maksadıyla o ıfadelerı kullanmadım sızın yazmış oldugunuz tacız dolu mesaja karşılık bu tavırı almak zorunda kaldım ,hem yoz moz kelimesi size neden abes kaçtı sız yoz cınsi güvercını daha duymadınızmı her cami kuşu yozmudur ,bi ara derslerden başınızı kaldırında şu kuş cinslerine az bi bakın bakalım yoz cinsi güvercin nedır soyu nereye dayanır ama dogru sız dersanede bu konuları degıl ınternet ortamında yozları görüsünüz hem ben sızden yaş olarak buyuk olsam bıle demekki sizden kat kat tecrübem fazladır az bi laf söyleyecem gerçi ben mürekkep fazla yalamadım ama dikatınıze KONUŞMAK Bİ İHTİYAÇ İSE DİNLEMEKTE BİR SANATTIR sız sevgili kardeşlerim bu kadar laf canbazlıgı yapacagınıza bakın sız okulunuza boş verin tipi sırp yuksek yada her ne cıns bakarsanız boş verin :asla: :tamam:

barakuda' Alıntı:
sagolasın kardeşim ben sizin ve arkadaşınızın ne demek ıstedıgını pek anlayamadım sıze sormak ısterın sız degılmi o konu başlıgını atan sız degılmi karşılıklı atışan ama dogru araya gırmemek lazım arada kalan kalır işte ,hem ben sınırlenme maksadıyla o ıfadelerı kullanmadım sızın yazmış oldugunuz tacız dolu mesaja karşılık bu tavırı almak zorunda kaldım ,hem yoz moz kelimesi size neden abes kaçtı sız yoz cınsi güvercını daha duymadınızmı her cami kuşu yozmudur ,bi ara derslerden başınızı kaldırında şu kuş cinslerine az bi bakın bakalım yoz cinsi güvercin nedır soyu nereye dayanır ama dogru sız dersanede bu konuları degıl ınternet ortamında yozları görüsünüz hem ben sızden yaş olarak buyuk olsam bıle demekki sizden kat kat tecrübem fazladır az bi laf söyleyecem gerçi ben mürekkep fazla yalamadım ama dikatınıze KONUŞMAK Bİ İHTİYAÇ İSE DİNLEMEKTE BİR SANATTIR sız sevgili kardeşlerim bu kadar laf canbazlıgı yapacagınıza bakın sız okulunuza boş verin tipi sırp yuksek yada her ne cıns bakarsanız boş verin :asla: :tamam:

ben yozun ne tür kuş olduğunu biliyorum ama orda o anlamda kullanmadığını sen de biliyosun melez kırık kuş anlamında kullandın biz nerde taciz dolu msj yazdık nerenden ne çıkartıyon hala anlamadım ayrıca tecrübe yaşta mıdır dön bak aynaya kendine sor aynen sözüne katılıyom az bi dinlemeyi öğren kafanın dikine gitme ayrıca babam bana karışamıyo kuş konusunda sen kimsin de karışıyon sen de bırak kuşu nereyi koruyosan git onla uğraş biz laf cambazlığı da yapmıyoz rahat ol az arkana bak öyle düşün :buyrun:

sevgili barakuda, kuşların tippler...fakat ikinci yolladığın resimdeki karşılıklı iki kuş budapesti magasröptü kerigö yani budapeşte yüksek uçucusudur.bende bir arşivlik resim doludur bu kuşlarla ilgili.zamanında düzünelerce baktım ve bunların hepsi polonya ve macaristandan gelmişdi.bu sitedede yüksek uçucular bölümüne resimler eklemiştim bakabilirsin.ayrıca şu anda hacklenen başka bir sitede Koral Altel ile beraber düzünelerce yazı yazmıştık ama artık bunu tekrar yazacak sabrı bulamıyorum kendimde.o yazılarında hepsi boşa gitti zaten.ama insanlar hala tippler ile budapeşteleri birbirine karıştırıyor.sevgi ve saygılar

evet o ıkı karşılıklı olanlar dogru budapeşte yuksek uçucusudur ama kımılerı bunları tıp olarak bılıyo ama senın gıbı kuştan anlayan arkadaşlara teşekur ederım ve koral alter dedıgın arkadaşa benden selam soyle bakalım ne dıyecek havsa dan MURAT de o sana bızım elımızdekı kuşları ve özelıklerını tarıf eder ,kısmet olsa da senlede tanışmak ısterım boyle bılgılı kuşçularla tanışmak benım açımdan tecrübe ve bılgı sahıbı olmayı saglar görüşmek üzere selamlar. :slm: :slm:

loutremonty' Alıntı:
sevgili barakuda, kuşların tippler...fakat ikinci yolladığın resimdeki karşılıklı iki kuş budapesti magasröptü kerigö yani budapeşte yüksek uçucusudur.bende bir arşivlik resim doludur bu kuşlarla ilgili.zamanında düzünelerce baktım ve bunların hepsi polonya ve macaristandan gelmişdi.bu sitedede yüksek uçucular bölümüne resimler eklemiştim bakabilirsin.ayrıca şu anda hacklenen başka bir sitede Koral Altel ile beraber düzünelerce yazı yazmıştık ama artık bunu tekrar yazacak sabrı bulamıyorum kendimde.o yazılarında hepsi boşa gitti zaten.ama insanlar hala tippler ile budapeşteleri birbirine karıştırıyor.sevgi ve saygılar

erol eskici yorumlarınız için saolun .size katılıyorum tip ve budapeşte çok karıştırılıor .resimlerinizi ve yazılarınızı okumak isteriz selamlar....

Geri