usta tippçiler......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jkljkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
o resimleri yorumlarımızı ne amaca hizmet ettiğini anlamadığım bazı vandallar maalesef yok ettiler.bir önemi yok gerçi.ben çok deneyimli ve bilgi sabihi olduğumu iddia etmiyorum.bu ırklarla çok ilgilendim-sadece ilgi düzeyinde-asla abartmadan- besledim ..tabiki küçük küçük deneyimledikçe paylaşımcı olmaya dikkat ederim. .teşekkürler

loutremonty' Alıntı:
o resimleri yorumlarımızı ne amaca hizmet ettiğini anlamadığım bazı vandallar maalesef yok ettiler.bir önemi yok gerçi.ben çok deneyimli ve bilgi sabihi olduğumu iddia etmiyorum.bu ırklarla çok ilgilendim-sadece ilgi düzeyinde-asla abartmadan- besledim ..tabiki küçük küçük deneyimledikçe paylaşımcı olmaya dikkat ederim. .teşekkürler

bu ırk hakkında fazla kişi bilgi sahibi değil peki ilk syfadaki ilk benim yolladığım resimdeki cins nedir? selamlar...

sendeki bir HO FEHER yani kar beyazı ama kuyruğu ve çilleri var hafiften.bu kuşların yani budapeşte yüksek uçucularının nadirde olsa paçalılarıda var ama bu bir tür tozluk gibi.yani bayağı bir paça değil.ama kafa yapısı,yani gaga ile kavisi,gagası ve olmazsa olmaz sopa yutmuş gibi diğer türlerden çok daha fazla dik duruşu ve tabiki gözlerinden anlarsın bunu.tippler lar her türlü renk kombinasyonunda olabileceklerken budapeştelerin belli başlı 10-12 renk kombinasyonu vardır.sendeki budapeşte yüksek uçucusudur.duruşunu bilemeyeceğim ama gaga bitim ve kafa ile çizdiği açı ve rengi bir budapeşte olduğunun kanıtı.

Geri