tengelli
Gold Üye
- Ad Soyad
- kenan tengelli
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
Arkadaşlar ANKARA yenimahalle kupasına uçan RAMAZAN ABA arkadaşımızın kuşun takla sayısı ve metraşını duymadınız birde sefer sayısını sanırım hatırlamanızı isterim. kuş toplamda 1000 metreye yakın oynamış ve metrajları 25 40 arası olduğu gibi geçersiz kabul edilen az yukardan aldığı için daha uzun metrajlarıda var ve kuş 25 seferin az üstü yada az altı geçerli sefer yapmıştı. tam net değilsede hatırladığım buna yakındı. ayriyetten ben 25 metrenin üstünde ortalama 4 takla uçan ve 30 sefer yapan kuş izledim bende yok diye yada gittiğimiz yerlerde yok diye olmayacak diye bir şey yok sadece izlemeden kuş alınmaz herkesin doğrusu kendine ben bu gün övülerek anlatılan kuşların namlı kişilerde izlenip alındığı halda sonradan hiç oynamadıkları çup çup olduklarını tomballarda 30 tl verildiklerinide biliyorum yani izlemekte çözüm değil bu işi bileceksin bilmiyorsan öğreneceksin. kimse hemen kuşçu olmaz fakat bu gün kaç kişi kanat altı tüylerinin yumşaklığından ziyade sıklığının önemli olduğunu biliyor ???. ben inanıyorum görmedende kötü demem gördüğüm yerdede kötüyü anlatmam sorulduğunda gözle gr karar ver derim iyiysede dilimden düşürmem herkes kendince kuşçudur. kızarak kırarak yazmak güzel değil.