Vefat.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basınız sagolsun mekanı cennet olsun

ölen kardeşimize allahdan rahmet diliyor kederli ailesine sabır geride kalanlara uzun ömürler diliyorum mekanı cennet olsun inşallah

allah yakınlarına sabır versin

vallahi ne dıyecgımı bılemıyorum allah rahmet eylesın aılesıne sabırlar dılıyorum

Allah rahmet eylesin kabir hzururu ve mahşer sevinci versin

Ailesine ve yakinlarini bas sagligi dilerim..

Mekani cennet,makami ALLAH { c.c } `in rasülüne MUHAMMED MUSTAFA { s.a.v } `aya komsuluk olsun.Rabbim taksiratlarini affetsin,geride kalanlarada sabirlar versin insaallah...

Ölüm var....
Hz.Ömer

Cenabe allah Galip Kasut abime bol ameler nasip eglesin, kabrinde huzur icinde yatzin, mekani ile cennet olsun. Allah rahmet eglesin.

Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun.Rabbim geride kalan sevenlerine sabırlar versin.Her nefis ölümü tadacaktır.Bu sözü hiç aklımızdan çıkarmayacak şekilde yaşamak temennisiyle.Selamlar sevgiler

Allah rahmet eylesin ,tüm güvercinsever arkadaşların başı sağolsun ayrıca kederli ailesine de sabırlar dilerim.
E-mail : [email protected]
Mesaj: masallah kusların cok güzel emegine saglık senin kuslarının yavrularından bir cift almam mümkünmü satarsan hemen alırım cevabını bekliyorum
zayaretçi defterime yazmış olduğu bir mesajını sizlerle paylaşmak istedim

Allah rahmet ve mağfiret etsin.ailesinin ve yakınlarının başı sağolsun

Selamlar

Böyle trafik kazalarında genç yaş da kaybettiğimiz eş dost yakınlarımıza çok ama çok üzülüyorum. Galip arkadaşımızın mekanı cennet olsun, yakınlarına allah sabır versin..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...

Ekli dosyalar

• galipbanner.webp
    galipbanner.webp
    67.6 KB · Görüntüleme: 348
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Genç Kardeşimin ölümünü üzüntüyle karşılayıp,dualarımızı esirgemedik.Allah Cennetini mekan etsin.Eşine ve yakınlarına Allah sabırlar versin.H.ÖNCÜ

Ölen kardeşimize Allah,tan rahmet yakınlarına Allah,tan sabrı cemil niyaz ederim camianın başı sağolsun.

allah ailesine sabır wersin!! Allah rahmet eylesin!!

allah rahmet eylesin
allah sevdiklerine ve ailesine allah sabır versin :hungur: :hungur:

Allah kendisine rahmet kederli ailesine sabırlar versin

ölüm tabiki kötü özellikle beklemediği zaman ama en kötüsüde genç birini kaybetmek kardeşimize allahtan rahmet diliyorum allah anasına babasına ve eşine kısacası tüm sevenlerine sabır versin

Galip kardeşimize ALLAH tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dilerim.ALLAH sabır versin.
ÖMÜR DENİZ

ailesine ana ve babasına sabır dilerim toprağı bol mekanı cennet olsun butun kuşçu arkadasların bası sağolsun

kardeşimzin mekanı cennet olsun , Allah cc. geride kalanlarına sabır ve uzun ömür versin . hayırlısıyla hayırlara haşrolsun topragı bol mezarı nur dolsun.

Allah(c.c) ayeti kerimesinde buyuruyor ki: Her nefis ölümü tadacaktır''- Evet baki olan yalnızca mevlanın kendisidir,bize düşen ise hiç ölmeyecek gibi bugüne yarın ölecekmiş gibi yarınımıza çalışmalı ister dünyevi işleri isterse ibadeti olsun elden hiç bırakmamalıyız.Genç yaşta daha ömrünün baharında hayatını kaybeden bu kardeşimize Allah(c.c)tan rahmet ailesinede başsalığı diliyorum,Peygamber efendimize komşu olur inşallah.....

Galip kardeşimize Allah rahmet eylesin,ailesinin başı sağolsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri