Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun.Rabbim geride kalan sevenlerine sabırlar versin.Her nefis ölümü tadacaktır.Bu sözü hiç aklımızdan çıkarmayacak şekilde yaşamak temennisiyle.Selamlar sevgiler
Allah rahmet eylesin ,tüm güvercinsever arkadaşların başı sağolsun ayrıca kederli ailesine de sabırlar dilerim.
E-mail : [email protected]
Mesaj: masallah kusların cok güzel emegine saglık senin kuslarının yavrularından bir cift almam mümkünmü satarsan hemen alırım cevabını bekliyorum
zayaretçi defterime yazmış olduğu bir mesajını sizlerle paylaşmak istedim
Böyle trafik kazalarında genç yaş da kaybettiğimiz eş dost yakınlarımıza çok ama çok üzülüyorum. Galip arkadaşımızın mekanı cennet olsun, yakınlarına allah sabır versin..
ölüm tabiki kötü özellikle beklemediği zaman ama en kötüsüde genç birini kaybetmek kardeşimize allahtan rahmet diliyorum allah anasına babasına ve eşine kısacası tüm sevenlerine sabır versin
kardeşimzin mekanı cennet olsun , Allah cc. geride kalanlarına sabır ve uzun ömür versin . hayırlısıyla hayırlara haşrolsun topragı bol mezarı nur dolsun.
Allah(c.c) ayeti kerimesinde buyuruyor ki: Her nefis ölümü tadacaktır''- Evet baki olan yalnızca mevlanın kendisidir,bize düşen ise hiç ölmeyecek gibi bugüne yarın ölecekmiş gibi yarınımıza çalışmalı ister dünyevi işleri isterse ibadeti olsun elden hiç bırakmamalıyız.Genç yaşta daha ömrünün baharında hayatını kaybeden bu kardeşimize Allah(c.c)tan rahmet ailesinede başsalığı diliyorum,Peygamber efendimize komşu olur inşallah.....