Ömer ÖZKURT
Moderatör
- Ad Soyad
- Ömer ÖZKURT
- Meslek
- Kamu Personeli
- İlgi Alanı
- Kediler
Bir yıl gibi bi süredir planlamıs oldugumuz http://www.kuscular.org ANKARA PİKNİĞİ organizasyonumuzu sonunda gerçekleştirmiş bulunmaktayız.
Sizlere bu güzel günün resimlerini sunmaktan gurur duyuyoruz.
Gelendende gelmeyende allah razı olsun diyoruz elbette ama kırılmadım diyemem kendi şahsıma çok kişi gelceğini söz verdiği halde gelmedi,yapılmış çogu hazırlık boşa gitti,heba oldu ama yinede güzel imrendirecek bir ortamımız vardı.
Hiçbir ticari bir amaç gütmeyen tamamiyle masraflarını dostlarımız abilerimiz sayesinde karşıladığımız bu ortamın resimlerini görünce inanıyorum ki çoğu kişi keşke orda olsaydım diyecektir.
Bu tür bir organizasyonu Türkiye de bir ilk olarak http://www.kuscular.org olarak halkımıza sunduğumuz için gurur duymaktayız.
Ev sahipliginde bir kusurumuz olduysa affola.
Bu güzel ortamı saglamızda bızlere yardımcı olan gecesini gündüzüne katan bütün abilerimize dostlarımıza başta sayın Ferhat POTUKOGLU olmak üzere çok çok teşekkür ederiz.
Mustafa Saim Akyol
Mehmet Akyol
Dursun Şanlıver
Doğan Toker
Faik Şenol
Cengiz Demirciye
Mamaklı Ahmet Abi
Yasin Ekizceli
Barış Yoleri
Çağlar Ertürk
Mamaklı nuri
Metin Baltacıpaşa
Adil Kayabaşı
Başta bu dostlarımız abilerimiz olmak üzere (ismini yazmayı unuttuğum emek verenler varsa affola)
Davete icabet eden 200 küsur kişiye çok teşekkür ederiz.
Umarım seneye daha güzel bir ortamımız olur daha çok dostumuzla tanışma imkanımız olur.
Şimdi sizleri resimlerle başbaşa bırakıyorum.
Daha sonra piknik videoları söyleşileri ile de karşınızda olacağız.
Saygılarımla
Ömer ÖZKURT
Sizlere bu güzel günün resimlerini sunmaktan gurur duyuyoruz.
Gelendende gelmeyende allah razı olsun diyoruz elbette ama kırılmadım diyemem kendi şahsıma çok kişi gelceğini söz verdiği halde gelmedi,yapılmış çogu hazırlık boşa gitti,heba oldu ama yinede güzel imrendirecek bir ortamımız vardı.
Hiçbir ticari bir amaç gütmeyen tamamiyle masraflarını dostlarımız abilerimiz sayesinde karşıladığımız bu ortamın resimlerini görünce inanıyorum ki çoğu kişi keşke orda olsaydım diyecektir.
Bu tür bir organizasyonu Türkiye de bir ilk olarak http://www.kuscular.org olarak halkımıza sunduğumuz için gurur duymaktayız.
Ev sahipliginde bir kusurumuz olduysa affola.
Bu güzel ortamı saglamızda bızlere yardımcı olan gecesini gündüzüne katan bütün abilerimize dostlarımıza başta sayın Ferhat POTUKOGLU olmak üzere çok çok teşekkür ederiz.
Mustafa Saim Akyol
Mehmet Akyol
Dursun Şanlıver
Doğan Toker
Faik Şenol
Cengiz Demirciye
Mamaklı Ahmet Abi
Yasin Ekizceli
Barış Yoleri
Çağlar Ertürk
Mamaklı nuri
Metin Baltacıpaşa
Adil Kayabaşı
Başta bu dostlarımız abilerimiz olmak üzere (ismini yazmayı unuttuğum emek verenler varsa affola)
Davete icabet eden 200 küsur kişiye çok teşekkür ederiz.
Umarım seneye daha güzel bir ortamımız olur daha çok dostumuzla tanışma imkanımız olur.
Şimdi sizleri resimlerle başbaşa bırakıyorum.
Daha sonra piknik videoları söyleşileri ile de karşınızda olacağız.
Saygılarımla
Ömer ÖZKURT