www.kuscular.org ANKARA PİKNİĞİ (25 TEMMUZ 2010)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 205
  • Görüntüleme Görüntüleme 33K
elinize sağlık çok güzel olmuş resimler nedense ben fazla yokum elimde fotoraf makinesi yüzünden fazla çıkmadım

cevdet özbayer' Alıntı:
Benim bi önerim var,Ramazanda bi iftar yemeği düzenlense hiçte fena olmaz,ne dersiniz.

Cevdet amca bu razamazanda yapalım demek istedi sanırım ben şahsım adına yokum çünkü piknik beni çok yordu,yıprattı ve emegimize degdimi tartısılır cok kısı gelmedı bekledıgımız kesın gelıyoruz dıyen cok daha fazla kısı vardı.
Ama bu organısazyonu yapmak ısteyen kısıler olursa elbette yardım ederım ama katılım nasıl olacak o suphelı bıraz.

Yasin18' Alıntı:
elinize sağlık çok güzel olmuş resimler nedense ben fazla yokum elimde fotoraf makinesi yüzünden fazla çıkmadım

yasin kardeş emeğine sağlık sen olmasaydın bu güzel kareleri burda göremezdik

piknikte senin gibi emeği geçen bütün arkadaşlardan ALLAH razı olsun

cevdet amcanın iftar yemeğide, güzel fikir

bu organizasyonda emeği geçen herkeze tekrar teşekkür ederim

S.A Arkadaslar...

Düzenlemis oldugumuz kuslar.org pikniginde az cok emegi gecen herkeze,özelliklede hemen hemen bütün isleri üslenen Ferhat abimize ve ekibine Hüseyin kardesim ve ekibine tesekkür ederim.Ayriyettende bizleri kirmayip yakindan uzaktan davetimize katilan bütün dostlara ayri ayri tesekkür eder,böylesine güzel nice birliklelikler dilerim.

Hersey gönlünüzce olsun..

herkezin emeğine sağlık inş daha güzellerini yapmak nasip olur...

S.A ARKADAŞLAR BENDE BU PİKNİKTE ÖZELİKLE EMEGİ VE MADİ VE MANEVİ DESTEĞİ BULUNAN DOSTLARA AYRICA
BİZDEN ÖNCEKİ KUŞAK KUŞCU GENÇ DELİKANLİ KUŞCULARA DA ÖZELLİKLE TEŞEKÜR ONLAR KENDİLERİNİ BİLİR ONLARI
BİZLERE ÖRNEK OLDUKLARI İCİN KUTLARIM AYRICA ÇANKIRI GURUBU YAZGAT GURUBU ANTALYA VE DIĞER İLLERDEN
GELEN ANKARADAN KATILAN DOSTLARADA KIRMAYIP GELDİKLERİ İÇİN AYRI AYRI TEŞEKÜR EDERİM SAYGILAR SEVGİLER
ALLAHA EMANET OLUNdursun.

NICE BULUŞMALARA

selamunaleykum dursun abi
bizler tesekkur ederiz abi misafirperverliginiz icin gece gunduz demeden bizleri kabul ettiniz gunlerce rahatsizlik verdik
siz bizlere ornek ve destek olmasaniz bu kadar guzel bir toplanti olmazdi sizin emeginiz ve katkiniz daha cok hersey icin tesekkur ederim
biz guvercin yetiscileri besledigimiz kuslari bu hobinin guzel muhabbetlerinden dolayi seviyoruz kus biryerde bahane oluyor piknik sayesinde de daha cok kisi bir araya geldik insallah daha guzel ortamlarda birlikte olur kuscular
tanismayi cok istedigim insanlar vardi bir bolumuyle tanistim ve tanistigimada cok memnun oldum
tabi deyisik sebeblerden dolayi gelemeyen ler oldu onlarlada gorusmeyi umuyordum insallah birdahaki sefere
saygilarimla ferhat

s. a kuşcular org sitesini emegi geçen fedakarlık örnegi gösteren bütünelamanlarını böylesine yapıcı bilgilendirici egitici ögretici konulara vermiş olduklarızahmeti anlıyor or diyorum hayırlı ramazanlar saglıklı sıhatli günler diıiyorum ala ada olamadıgımdan dolayı oraya teşrif eden abilere büyüklerime küçüklerime ustalara en derin sevgi saygı ve muhabbetlerimi sunuyor başarılarınızın devamını diliyor nöbet sistemi şeklinde çalıştıgımdan dolayı aranızda olamadıgım için affınıza sıgınarak seneye inşallah saygılar sunar hayırlı ramazanlar diliyorum

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum dursun abi
bizler tesekkur ederiz abi misafirperverliginiz icin gece gunduz demeden bizleri kabul ettiniz gunlerce rahatsizlik verdik
siz bizlere ornek ve destek olmasaniz bu kadar guzel bir toplanti olmazdi sizin emeginiz ve katkiniz daha cok hersey icin tesekkur ederim
biz guvercin yetiscileri besledigimiz kuslari bu hobinin guzel muhabbetlerinden dolayi seviyoruz kus biryerde bahane oluyor piknik sayesinde de daha cok kisi bir araya geldik insallah daha guzel ortamlarda birlikte olur kuscular
tanismayi cok istedigim insanlar vardi bir bolumuyle tanistim ve tanistigimada cok memnun oldum
tabi deyisik sebeblerden dolayi gelemeyen ler oldu onlarlada gorusmeyi umuyordum insallah birdahaki sefere
saygilarimla ferhat

A.S FERHATCIĞIM BİZLERDEN BAYRAĞI SİZLER ĞİBİ BİR KAÇ DOST TUMUZ DEVİR ALDILAR HAKKIYLA. SİZİN GİBİ BİR KAC
DOSTUMUZ SİPONSOR OLMASAYDİ İŞİMİZ ZORDU ALLAH KESELERİNİZE HALİL İBRAHİM BEREKETİ VERSİN SÖYLEMEK KOLAY HARCAMAK ZOR AYRICA TEŞEKÜRLELER.

BU YOL COK ZAHMETLİ BİR YOL KUŞCULUK DİPSİZ KUYU İYİSİ İYİSİ DAHA İYİSİ YORULDUM İNŞALLAH TEMENLİLERİNİ
ALLAH C C KABUL ETSİN SAHSIM BİR ŞEY YAPAMADI O SİZLERİN GÜZELLİGİ SAYĞILAR SEVGİLER TÜM DOSTLARAdursun

ALLAHA EMANET OL

ALLAHA EMANET OL

"Değerli Dursun amca öncelikle selam eder ellerinden öperim.

Yeni kuşak gençler herzaman siz değerli ustaları örnek almaktadır. her zamanda alacaktır.

Ayrıca bizler teşekkür ederiz amca misavirperverliğiniz için her zaman bizleri kabul ettiniz.

"Kim allah teala hazretlerinin rızası için bir derece tevazu izhar eder (Alçak Gönüllü) olursa, allah, onu bu sebeple, bir derece yükseltir. İnşaallah derecesi yükselenlerden oluruz.Amcaaa

Saygılarımla Yasin18

Merhabalar;
Öncelikle bu organizasyonu düşünenlere teşekkürler.
Bende katılmak isterdim fakat gerek hastanede gerekse evime geçmiş olsuna gelen ve halimi gören arkadaşlar bildiği gibi 2 ay evvel evin terasında ayağım kaydı ve düştüm bacağım üç farklı yerden kırıldı sağ olsun ömer dostum ve diğer arkadaşlar geçmiş olsuna geldi.diz kapağımdan bileğime kadar platin takıldı ve çok zor bir ameliyat geçirdim hala sorunlar bitmedi şimdi ayağım aksıyor ve iki operasyon daha geçireceğim......
bu vesile ile bu organizasyonda emeği geçen tüm büyüklerimize ve küçüklerimize dostlarımıza teşekkür ederim umarım beni maruz karşılarlar...

ömer kusura bakma dalğınlığıma ver kafamdalgın vede vakit yok ozamandan beri açtım kusuruma bakma

ferro kardeş yazını okudum gayet güzel vede anlamlı bende senin gibi bu güzel olayın ankara da geleneksel ve daha kapsamlı olmasını isterim vede elimden gelen desteği de gerek burda gerekse başka illerde olsa da yaparım. inşallah bupiknik bizden önceleri ve sonralarınada bir örnek tesçileder daha güzellerinde beraber yaşarız.

Şimdi keşke orda olsaydım keşke gelebilseydim diyen yok mu yani.
Ortam gerçekten güzeldi çok hoş muhabbetler yapıldı çok iyi zaman geçirdik.

selamlar
bütün emeği geçen arkadaşlara teşekkürler fotolardaki ortam gerçekten çok güzel usta kuşçu abilerimizle muhabbet etmek onlardan bişeyler öğrenmek adına güzel etkinlik olmuş değerli kuşçu arkadaşlarla tanışmak adına kaçırılmıycak fırsat orda olmayı çok isterdim ama maalesef çalışma saatlerim yüzünden gidemedim bidahaki sefere inşaallah.

ORGANİZASYONU YAPAN KUSCULAR ORG'A TESEKÜR EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM

ANKARA-FARUK KESER

:evet:

Ekli dosyalar

• DSCN1031.webp
    DSCN1031.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,155
slm.piknik hakkında tüm yorumları okudum ..tüm iyi dileklerim ile selamlıyor.Yine bir arada olacağımız günü sabırsızlik ile bekliyor..emeği gecen arkadaslara teşekkür ediyor..Haklarını helal etsinler ...ferro 18 ayrıca cok tskk..allahım gönlüne göre versin...

sahverdioğlu66' Alıntı:
slm.piknik hakkında tüm yorumları okudum ..tüm iyi dileklerim ile selamlıyor.Yine bir arada olacağımız günü sabırsızlik ile bekliyor..emeği gecen arkadaslara teşekkür ediyor..Haklarını helal etsinler ...ferro 18 ayrıca cok tskk..allahım gönlüne göre versin...
selamunaleykum
piknik hepimizin duzenledigi bir etkinlikti en az benim kadar emegi gecen bir suru arkadasimiz abimiz oldu ama bu tur guzel etkinliklerde bulunmak isminin gecmeside inkar edeyim cok guzel seyler (:
bende sizlere tesekkur ederim uzak yerlerden geldiniz belki yolda karsilassak bir birimisi tanimayiz insallah bundan daha guzellerini tertipler guzel dostluklar kurar her yil kuscularin bulusma gununu ozlemle bekleriz
guzel dostluklar icin KUSCULAR ORG ANKARA piknigini gelenek lestirelim
ve diyer illerde bu tur etkinlik duzenlenirse imkanlar elverdigi sekilde katilmaya bizlere birsey duserse seve seve yapmiyi isteriz
saygilarla

inşaallah pikniklerin devamı gelir fazlaca katılım sağlanırsa dahada güzel olur

Saygılarımla Yasin18

selamunaleykum
hasan KAPLAN abinin son yazisini okuyunca piknikde kamalya duzeni yuzunden cok guzel muhabbetler kacirdigimizi bir kez daha anladim insallah birdahaki sefere toplu otura bilcegimiz masalarin daha birbirine yakin olacagi bir duzen kuralim evet cengiz arkadasimiz kus muhabbetini seven kusun onunde tutan bir arkadasimiz dinlemeyi isterdim
cok sohbetlerine katilmak istegim masalar vardi bu bir ders oldu umarim 2. sinde guzel muhabbetler dinleriz
saygilarla

uzun zamandan beri site takipcisiyim ankarada ikahmet etmeden düzenlemiş oldugunuz piknik organizasyonunda bulunamadım bir dahaki serefere aranızda umarım bulunmak nasip olur bende kuşçuluga gönül vermiş birey olarak bundan dolayı gurur duyarım

SA EVET ALLAH KISMET EDERSE İNŞALLAH BU SENEDE KUŞCULAR ORG AİLESİ OLARAK DAHA MUHTEŞEM BİR PİKNİK DÜZENLENEBİLMESİ BÜTÜN ARKADAŞ KARDEŞ BÜYÜKLÜ KÜÇÜKLÜ BİR ARAYA GELEREK TANIŞMA KAYNAŞMAYI SAGLAYARAK ŞİMDİDEN TEMELLERİNİ HAZILAMALIYIZ GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZİ MÜMKÜNSE YAZINIZ
SAYGILAR

vallahi de içim içimi yedi ya ben nasıl orda olamadım diye
yapçak bişede yok 2011 de üye oldum
inşallah bu piknik sürekli hale gelir
gercekten mükemmel bi organizazyon olmuş düşünenden ev sahipliği yapandan allah razı olsun
saygılarımla

Geri