Yasin18
Üye
- Ad Soyad
- Yasin Ekizce
- Meslek
- Memur
- İlgi Alanı
- Kediler
elinize sağlık çok güzel olmuş resimler nedense ben fazla yokum elimde fotoraf makinesi yüzünden fazla çıkmadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cevdet özbayer' Alıntı:Benim bi önerim var,Ramazanda bi iftar yemeği düzenlense hiçte fena olmaz,ne dersiniz.
Yasin18' Alıntı:elinize sağlık çok güzel olmuş resimler nedense ben fazla yokum elimde fotoraf makinesi yüzünden fazla çıkmadım
ferro18' Alıntı:selamunaleykum dursun abi
bizler tesekkur ederiz abi misafirperverliginiz icin gece gunduz demeden bizleri kabul ettiniz gunlerce rahatsizlik verdik
siz bizlere ornek ve destek olmasaniz bu kadar guzel bir toplanti olmazdi sizin emeginiz ve katkiniz daha cok hersey icin tesekkur ederim
biz guvercin yetiscileri besledigimiz kuslari bu hobinin guzel muhabbetlerinden dolayi seviyoruz kus biryerde bahane oluyor piknik sayesinde de daha cok kisi bir araya geldik insallah daha guzel ortamlarda birlikte olur kuscular
tanismayi cok istedigim insanlar vardi bir bolumuyle tanistim ve tanistigimada cok memnun oldum
tabi deyisik sebeblerden dolayi gelemeyen ler oldu onlarlada gorusmeyi umuyordum insallah birdahaki sefere
saygilarimla ferhat
selamunaleykumsahverdioğlu66' Alıntı:slm.piknik hakkında tüm yorumları okudum ..tüm iyi dileklerim ile selamlıyor.Yine bir arada olacağımız günü sabırsızlik ile bekliyor..emeği gecen arkadaslara teşekkür ediyor..Haklarını helal etsinler ...ferro 18 ayrıca cok tskk..allahım gönlüne göre versin...