haltbar
Üye
- Ad Soyad
- Osman Uğur KORKMAZ
- Meslek
- Ticaret
- İlgi Alanı
tengelli' Alıntı:Hoca' Alıntı:Ben bu konuda sizden farklı düşünüyorum. Ayrıca aylar yıllar sonra gelen kuşlar değil bırakıldığı anda gelen kuşlardan bahsediyorum. Ama taklacılar bu konuda postalar gibi değildir. Öncelikle bir yere alıştırılmak isteniyorsa yeni yuvasını tanımak ister ve öyle hemen uzaklaşmazlar. Yani yavaş yavaş açılarak arar eski yuvasını. Eğer çok çok uzak değilse de genellikle bulur. Bunu tabiki her taklacı yapmaz. Damarı sağlam olmalıdır.
İddianıza gelince belki 10 yıl önce deseniz hemen iddialaşıp tamam derdim ama ben kendi adıma yüzde yüz emin olduğum konuda bile iddiaya girmem. Bunun yanlış olacağını düşünüyorum. Gerçekleri ben biliyorum. İnanırsanız da inanmazsanızda saygı duyarım. :kalp:
size burda yalancısının anlamında gibi bir ifade sunmadım tabiki böyle şeyler olur ama bu damarıyla değil tesadüfle ilgilidir. tesadüflerde delil olmaz.
Ozaman güzel kardeşim neyin iddasını yapıyorsun.? bende seni anlayamadım? kuş bu? sen bence sadece postaların 100 lerce kilometre gidebildiği gibi bir yanlışın içinde sıkışmışsın :haha:
Oynarın iyisi 100 kilometredende döner 150 kilometredende...yuvasını bulmak için gece bile uçtuğu söylenir ve eğer yuvasını bulmazsa bir dam kenarında intahar eder derler ustalarımız...
Ben arkadaşımızın bukadar uzun süredir beslediği kuşlar böyle anlamsızca kaçamaz bunun işinde bir yırtıcı süikasti vardır dedim! 4 senedir aynı kümeste beslenen ve uçurulan bir mardin görmediğin belli oluyor konuşmalarından...!