YAKUP TUNCER BEYKOZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YAKUP TUNCER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
S.a tuncer bey maşallah kuşlarınız çok güzeller sizden bu taklacı ırklarınını kalite olan özelliklerini ögrenmek istedim yani örenegin bi miskinini iyisini veya kötüsünü nerden anlarız nelerdir taklacı ırkınını özellikleri

Serkan BONCUK' Alıntı:
S.a tuncer bey maşallah kuşlarınız çok güzeller sizden bu taklacı ırklarınını kalite olan özelliklerini ögrenmek istedim yani örenegin bi miskinini iyisini veya kötüsünü nerden anlarız nelerdir taklacı ırkınını özellikleri
HERŞSYDEN ÖNCE YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR,ler BEN OYUN KUŞUNDA YERDE DURUŞUNA BAKARIM KUŞUN KANADINA KUYRUĞUNA BAKMAM RENK KUŞUNDADA BENIM GÖZUME HITAP ETMESI BANA YETER BU KUŞU BEN BESLIYECEĞİME GÖRE ÖNCE BANA HITAP ETMESI GEREKIYOR DIYE DUŞUNUYORUM TAKDFIR SIZI ÇUNKU KUŞTA GUZEL BITMEZ

iyi geceler yakup abi bikaç sorum olacak bu sarı kafa kula dediğiniz kuşlardan satılık olanlar varmı yada halen besliyormusun elinde varmı bunlardan ? ayrıca bende ümraniyedeyim müsaitseniz gelip bakmak ister ve 1 takım almak isterim ayrıca son soru bunlardan uçurulup oynatılanları varmı ? saygılar

sebabcı_42' Alıntı:
iyi geceler yakup abi bikaç sorum olacak bu sarı kafa kula dediğiniz kuşlardan satılık olanlar varmı yada halen besliyormusun elinde varmı bunlardan ? ayrıca bende ümraniyedeyim müsaitseniz gelip bakmak ister ve 1 takım almak isterim ayrıca son soru bunlardan uçurulup oynatılanları varmı ? saygılar
BVU KUŞLAR HALA BENIM ELIMDE MEVCUT ŞU HİÇ KIMSEYE VERMEDİM URETMEYE ÇALIŞIYORUM ,SATILIKL OLANI YOK.BELKI DAHA SONRA ,AMA NEZAMAN ISTERSEN GEL KUŞLARI GÖRÜRSÜN BU VESILE ILEDE TANIŞMIŞ OLURUZ,BİRDE SANIRIM BU KUŞLAR KIMIN ELİNDE OLSA UÇURMAZ,HEM YERIM,DE KUŞ UÇURMAYA MÜSAİT DEĞİL AMA UÇURULSA SANIRIM OYNARLAR

Geri