Yasaklı Kullanıcılar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hüseyin bey ben birşey yazmayacağım. Siz yukarıda yazdıklarınıza kendiniz dahi inandıysanız. bunları gayet bilinçli olarak yazdıysanız bana laf yazmak düşmez. Ne haddime??
Ben ilk mesajdan sonraki mesajımda resimli olarak hatayı buldum ve sizlerin huzuruna koydum. Ben bu sitenin kurucusuyum, doğal olarak yönetimdeki kişilere karşıda birşeyler söylemek zorundayım, bu benim en doğl hakkım sanırım. Ben sizlere karşı birşey söylerken uslubumumu bozdum, hayır zaten bozayım desemde bozamam, saygı sevgi meselesi. Özelden hiç kimseyle birşey konuşmayacağım, msn adreslerime kadar herşeyi siliyorum veya değiştiriyorum. Mesele sizle alakalı değil yanlış anlamayın... Herşeyi buradan konuşalımki anlaşalım. Ben size düşman demedim, düşman olsaydın burada cevap vermeye inan fırsatın olmazdı. Ve bırak abi kendi bilgisayrından girmeyi bi daha o bölgedeki hiçbir yerden giremezdin bu siteye. Ama sen beni tanımamışsın, ben seni değil. O zaman ben hiç bir düşüncemi belirtmeyeyim arkadaşlar. Özür dilerim.
Ali hakan abi, o taşıdığın konuları taşıdım,güzel ettim dedin. Evet gayet güzel. Dedinki en azından görmüyorlar dedin. Ama google, yahoo, msn gibi arama motoru botları taşınan konuların gölgeleri kaldığı için, geri dönüşüm kutusunu görür oldular. Sorun değil ben müsait bir zamanda hallederim. Taşıdğın için teşekkürler.
Konu hakkında başkada yorum yapmak istemiyorum, sadece tatlı bir uyarıda bulunmaya çalışmıştım, ama yanlış anlamanıza sebebiyet verdim, özür dilerim.

Kimse Kimseyi Kirmasin, Birbirimize Güvenelim, Sevgi,Saygi,Hosgoru Ucgeni icinde Yazisalim, Bir Aile Olalim Abi,Kardes, vs.. vs.. cokmu zor seyler hepiniz cok iyi birer insansiniz, bu sicaklik oldugu surece ben burada varim ve arkamizdan surukledigimiz bir cok insanda bu sicakligin bu dostlugun bu arkadasligin neticesinde burada, Guvercin hobimizi faydali bilgileri vs bir kenara birakin, Bu yukarda saydiklarimiz olmadiginda zaten biz bir Aile olamayiz, Aile icerisinde tartismalar, sorunlar yasanacak tabiiki, tabiiiki gucenecegizde bazen, ama hic bir zaman birbirimizle kurdugumuz bu sicak dostluk bagini koparmayacagiz, birbirimizden koptugumuzda bizler bir "BİZ" olabilirmiyiz?

Bu Yasanan Olaylar Tarafimdan Siiddetle Kinanmakla Beraber Acilen, Bireyler Arasindaki Konularin Cozume Ulastirilmasini, Basta Aykut ve Ali Hakan Abi ve diger yonetici arkadaslardan takep ediyorum..

Bana birisi benim nasıl bir düşman olduğumu açıklasın ben hiç bir şeyi yanlış anlamıyorum bunu Başoğlan kardeş bana açıklasın!tabi açıklayabilirse!
Ömerle msn sohbetimin burada yayımlanmasını ve burdaki fikirlerimde sitemiz için ne tür bir düşmanlık var görelim.
Ve ömer kardeşim sen başoğlan kardeşle nasıl bir dialoğ ve üslübla benim senle paylaştırdıklarımı lanse ettin!
Ömer sen olayın kilit noktası olduğunun farkındamısın!ve susuyorsun benim sitede ki ağırlığım sana bir zatar mı verdi veya sitemize bir zarar mı getirdim bu güne kadar sitemiz için hangi düşmanlığı sergiledim???ve başoğlan bunu üstü kapalı beyan ediyor ve şimdide ben yazdıkalrını baştan sona okudum ve anladım diyor yav sen neyi anladın anladığını bizede anlatta aklanalım kardeşim yaptığınız çok büyük terbiyesizliktir ben siztemize emek vermiş biriyim sizin için üye ve yönetici değeri bu kadar basitse asıl ben özür dilerim çok büyük adamlarsınız siz.!!!
ÖMerc Başoğlana beni sen mi düşman ilan ettin de bu adam beni böyle görür oldu?
Durup duruken nasıl oluyorda bunu nerden çıkartarak bunu beyan ediyorsunuz?
Mnatıklı bir cevabınız varmı veya her hangi bir şekilde sizi bu düşünceye itecek şey nedir?
Bu sorularımın cevabı varsa buyrun haa eğer biz sana yönetim oalrak cevap vermiyoruz kardeşim git ne halin varsa gör diyorsanız bunada saygım var ve isteğim var beni yöneticilikten acilen alın!normal üye olarak ve bu konuları burda kapatarak ben normal üyeliğime devam edeyim!Burda ajan muamelesi görmek beni her gün öldürür!!!

Beni normal üye yapın bu siteyi 100 röportajla doldurayım 200 adet faydalı konu açayım 10 adet yarışma düzenleyim düşna olmadığımı ispat edeyim bu basit iş SİZ BANA ÖZELLİKLE BAŞOĞLAN BENİ İÇİNDEKİ DÜŞMAN NASIL İLAN ETTİN BUNU VARSA BÜTÜN GERÇEKLERİYLE ANLAT TA BU ORTAMDA AKLANALIM!!!ÖZELDEN GÖRÜŞMÜYORSUN MADEM Kİ BEN KENDİMİ HER TÜRLÜ BURDA AKLARIM!!!

basoglanh' Alıntı:
Selamlar sevigili abilerim arkadaşlarım.
Ben burada her yöneticiyi yöneticler huzurunda eleştirmek zorundayım. Hüseyin AYDOĞMUŞ abi bunu sana neden msnden söyleyelim ki? Sonuça bu söylenen bir hata, bilerek yapılmadığını biliyorum. Ve burada bu hatayı dile getirmeliyimki bu hataya diğer yönetici arkadaşlar ve ben düşmeyelim ileride. Hüseyin abi madem konu açıldı şöyle söyleleyim. Benim sana karşı kırıldığım konu çok çok fazla. Şimdi söyleyeceklerim buradan dışarıya çıkmazsa sevinirim. Ve çıkmayacağınada eminim. Hüseyin abi; Ömerle ben ne kadar kavga etsemde sizlerin yanında en ufak bir olayda dahi birbirimizin destekçisiyizdir. Sakın olaki bunu yanlış anlamayın. Ömerle yediğim içtiğim ayrı gitmez. Ömer dün muğlaya geldi beni aradı gittim yanına oturduk bir cafede bu olayları konuştuk. Birbirimize dedikki şu şöyle bu böyle yapıyor. Şu şunu neden böyle yapmıyor veya yapıyor gibisinden konuştuk. Buda gayet doğal birşey sanıyorum. Hüseyin abi ömer belki söyleyemedi sana ama ben söyleyeyim. Sen ömere msnden sizin amacınız ortaya çıktı; tek amacınız Türkiye'nin en çok ziyaret edilen güvercin sitesi olmak demişsin. Ben hemen belirteyim ki biz türkiyenin değil Dünyanın en çok ziyaret edilen türkçe güvercin sitesiyiz. Günlük 7000 ile 8000 arasında tekil ziyaretçiye ev sahipliği yapıyoruz. Ve yine sen demişsinki sizin site sadece taklacıya yönelik olmaya başladı. Taklacı bölümün mesajları çoğaldı bilmem ne. Taklacı besleyen üyeleri kabul etmeyin, silin veya uzaklaştırın demişsin. Varmı böyle birşey soruyorum tüm arkadaşlara???? !! Ben harbiden şaşırdım buna ya.. Ben bu sitede 2000 e yakın üye sildim. Hepsinin kanıtı ortada. Bu sitede 3000 e yakın mesaj sildim hepsinin kanıtı ortada. Ben bunları yaparken halen daha en çok ziyaret edilen güvercin sitesi yapabilmişsek, bırakalım siteyi kapatmayıda nasıl daha kaliteli üye çekelim diye düşünelim. Hüseyin abi taklacı ağırlıklı oldu sizin site demişsin. Ben girme kardeşim taklacı besleyen istemiyoruz bizmi diyeyim. Peki soruyorum abi sana sen oynarcısın, çakalcısın kısacası makarcı ırklar besliyorzun. Bu forumda taklacıyla ilgili dünya konu, resim, video var ve bunlarıda o bölüme takılanlar yaptı. Neden peki taklacıyı kapatmak yerine oynar bölümünde birşeyler yapmaya çalışmıyorsun. Ben bunları duyduktan sonra düşündümde arkamızdan değil içimizden birileri kuyu kazmaya çalışıyor. Sana dargınım darılma sebebim ise bu. Abi taklacı bölümünü geçelim, ben dolapçıya ağırlık verdim dolapılar bölümü kat kat artmaya başladı. Serdar abi, aykut bey, düşhekimi, tolgahan, rüzgar bunlar ise kelebeğe önem verdi kelebek bölümü artmaya başladı. Peki abi her yetkin var dahasınıda istersen açayım yap madem makaracılar bölümünde istediğini. Sen bana ne zaman şunu yapalım dedinde msnden veya gerekse buradan ben yapmayalım abi veya yapma, asla olmaz dedim abi. Forum senin abi istediğin gibi davran dedim. Ben kısacası bu olaya darıldım.
Mademki bir hata oldu bu hata burada, yani sadece yöneticilerin gördüğü bir yerde tartışılması lağzım. Ben ve sizler bu sitede konu kilitleyip geri dönüşüme taşıyorsanız, ve konsunu kilitleyip taşıdığınız üye size özelden benim konumu neden sildin veya neden taşıdın veya neden beni uzaklaştırdın diyorsa bunu kendiniz yapamıyorsanız bana söyleyin ben o üyeye ve mesajlarının tamamına müdahalede bulunayım. Sizin burada yaptığınız şeylere sadece yönetim karışır, üyeler değil, kurallar var ve bu kurallara uyulur. uymayan üyede geldiği gibi gider veya biz gerekeni yaparız.

Şimdi Serdar abi hep msn konuşması hep msn konuşması gibi olacak ama açacağım konuların hepsini burada. Serdar abi demişsin ki Ali beyin hazırladığı projeleri yapmadık. peki nasıl yapalım ki abi. Ali abi nerdeymiş o ara. Geldi bana birgün msnden benim yetkilerimi alırmısın elimden dedi. Ben yönetici olmuycam benim yararımdan fazla zararım dokunur dedi. Bende yetkilerini aldım elinden kendisi istediği için. Sebeb sordum ama söylemedi. Durum böyle olunca proje falanda olmuyor.Hata olur ama yöneticilerde değil, yani yönetim araçlarını kullanan yöneticilerde değil, o hata yüzünden 4 saat uğraştım arka planda. Şimdiye kadar banlanan üyelerin hepsinin banlanma gerekçelerini düzelttim, Hepsiyle sanki yeni banlanmışlar gibi sıfırdan uğraştım. Abi bazı şeyler vardır bilinmiyorsa sorulması lağzımdır. Buda msnden değil buradan sorulmalı buradan konuşulmalıdır. Msnde konuşulan uçar gider. Ama burası asla uçmaz asla kapanmaz aslada kimseye taviz verilmez. Bu sitede kurallara uymayan üyelerden birisi babam olsa affım yok. Ben hergün gecemi gündüz ediyor, bayramımı normal gün ediyorsam, afedersiniz bu sorunlardan dolayı kız arkadaşımla bile kavga edip konuşmuyorsam bunuda yaparım... ,
Hiç kimse kırılmasın gücenmesin. Nasıl birbirimizle konuştuklarımızda gülüyor, eğleniyorsak bunlardada gerektiği yerde ağlayacağız, kızacağız, kırılacağız.
Kalın Sağlıcakla.

beNİ YANLIŞ anlamışsın diyorsun başoğlan kardeş yukarıda ki yazında kırmızıyla işaretlediğim yazında ki cümleyi bana açıklarmısın bu ne demek ya ben salağım yada yanlış anladım bana hem çok çok kırgınsın Ömer sana bişiler anlatıyo sen geliyosun beni düşman ilan ediyosun ve senle özelden görüşmem diyorsun ben senle özelden görüşmeyi burda herkesin içinde seni ezmemek için rencide etmemek için istedim bunuda yanlış anladın sanırım nihayetinde sen bu sitenin başısın :hayir: !!!o zaman burda benim sorulara cevap vermekle yükümlüsün benim camiada bir ağırlığım var benim burda ki insanlara karşı bir sorumluluğum var sen bunları düşünüyormusun herkesin bir haysiyeti var kardeş senin yazdıklarını sen anlayarak mi yazdın yoksa senmi birşeyleri yanlış değerlendirdin de şimdi gruruna yediremeyip ucuz yollu kaçak güreşiyorsun ben sana her zaman dürüst oldum kardeşim ne yanlışımı gördün kü?
Ömer kardeş sana bir şey anlatmış sen niye baba güvendiğin halde madem gelip bana abi böyle böyle bişi var aslı astarı nedir bi sor bakalım!!!!senin bu yaptığın terbiyesziliktir başoğlan kardeş kusuruma bakma benim org sitesinde 10 larca sevenim var bu insanlar beni sitedeki hain olarak mı tanıyacaklar bunu sen mi planlıyorsun yoksa benim sitem diye bir şey yok bunu en başından sana söyledim benim üye sayısıylada işim yok benim derdim alabadem ırkını tescillemekle kardeş sen beni hiç anlamamışsın!!!Beni sitem t.g.d sizinde siteniz diye hep söledim sitenin bütün şifreleri de sende mevcuttur sen beni nasıl oluyorda düşman düşünüyorsun!!!neyin yanlış anlamasından bahsediyortsun kardeş sen!bunu bi açıkla bakalım yok öyle ben anladım deyip arkanı dönüp gitmek burda 4-5 kişi konuşuyoruz ve ben bir yereden ayrılırken HELALLEŞİRİM seni rencide etmek istemezdim bu kadar insan arasında ama beni zorladın başoğlan!!kardeş yazık hakikatten yazık .

BU aşağıda ki yazını açıkla bakalım kardeş sen ben deseni yanlış anlamayım buyur lütfen özelden görüşmeyelim.Burası senin için daha iyi.Bu şağıda ki yazıyı mantıklıca açıkla ben senin elini öpüp çok büyük adammışın be kardeş dicem ve defolup gideceğim!!!dinliyorum anlat bakalım kardeşim.

Başoğlanın düşüncesidir aşağıda kırmızı yazan arkadaşlar bunun açıklaması istiyorum.
Ben bunları duyduktan sonra düşündümde arkamızdan değil içimizden birileri kuyu kazmaya çalışıyor.

Bu arada sen beni Ömer Özkurtla da karıştırma Başoğlan kardeşim.Ömere sitediğin gibi davranıp bizlerle sohbet ederken bağıra çağıra bilirsin istediğin gibi de laf söyleye bilirsin ama benim adım H.H.A Ömer değilim ben kardeşim farkındamısın sen.Sen ömere bişi söylersin Ömer 5 dk sonra unutur ama ben unutmam açıklama isterim boş konuşmayalım dolu konuştuğunu düşünüyorum bu yüzden açıklamalar bekliyorum.Ama sanırım söyleyeceğin sadece şu olacak biz yönetim olarak hiç bir şey açıklama gereği duymuyoruz diyeceksin Ömere söylediğin gibi!!:hungur: Ama işte ben Ömer Özkurt değilim.Ben kardeşlerim.Şimdi siz açıklayacak ben dinleyeceğim ve bu olayı aydınlatacaksınız!!!

selam ..arkadaşlar artık bu konuya kimse (iki hüseyin hariç) yazmasın..

şimdi bakın beni bir dinleyin..adama ''sinek'' dersin anlamaz gider başkasına bana ''inek '' dedi derler..ikisinin arasın da hacim farkı vardır..şimdi basoğlan değerli kardeşim inan bana ben hepinizi birbirinizden ayırmadan ve sizlerin dostluklarına imrenerek izliyorum..arkadaş sen başkasından duyduğunu teyit etmeden yani muattabına sormadan içerleyerek yanlış yapmışsın..keşke aydoğmuş a özelden ,msn den biyerden sorsaydın..ha sormak zoruna mı gitti abisi burayada yazmayacaktın..doğru olduğuna emin olmadan yapmayacaktın..kendisine sorduğun soruuya alacağın cevap kaypakça bile olsa yada seni ikna etmese bende yazmakta doğru ettin herkes tanısın derdim..ama aydoğmuşu hepimiz tanıyoruz..sağlam dostumuzdur..
aydoğmuş..sende değerli kardeşim bak bunlar genç..ateşli ,hızlı yani daha oturacak ...arkadaşlar adları üzerinde be ''delikanlı''diye boşa demezler..kanları deli işte..bence basoğlan seni kırdığına pişman ama sen de biraz ona karşı anlayışlı ol..bak zaten üzüldüğü için yazmıyor.. onun da işi zor..bak ben de bu konuyla alakalı neler döktürdüm ilk yazdığım da ben de duyunca köpürdüm birde bu adamın varını yoğunu bu siteye verdiği ve genç olduğunu düşünerek hareket et..şimdi biz senin açıklamalarını okuduk..ben ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu anladım ..bunun üzerine sen de büyüklük yapmalısın..
arkadaşlar bakın insanın ağzından laf çıktıktan sonra o lafın esiri olur unutmayalım o sebeple birbirinizi kırmayın..daha sonra üzüleceğiniz şeyler yapmayın ..
her şeyi konuşalım ama maksadı aşan cümlelere dikkat edin dostlarım..bakın aslında şeytan gibi konuşmak lazım ne varsa dökmeli içte kalmamalı ama melek gibi de ayrılmalı..
ne olur bizleri üzmeyin artık site işlerine bakmamız lazım ..bişey daha söyleyeyim ikinizde çift taraflı düşünerek hareket edin ve empati yapın..değerli kardeşlerim ikinizde bence üzerinize düşeni yapın derim ..karizma zamanı değil ..artık beni kıranı ben de kırarım bilmiş olun..inanın bana ikinizlede konuşmam yada şöyle düzelteyim üzerine düşeni yapmayanla görüşmem ..saygılarımla..

BAK HÜSEYİN ABİ OLAY BURALARA KADAR NASIL GELDİ ANLAYAMIYORUM.
ÇOK TATSIZ ŞEKİLLERE GELDİ.
BİZ SENLE HEP ÖZELDEN GÖRÜŞÜYORUZ BİLİYORSUN.
VE BEN KENDİM KADAR EMİNİMKİ SENDE EN AZ BEN KADAR BU SİTENİN İYİLİĞİNİ DÜŞÜNÜYORSUN.
İNAN HÜSEYİNE ANLATTIĞIMA PİŞMAN OLDUM.
AMA AMACIM KOTÜ DEĞİLDİ İNAN.
BENDE BU ÇOLUK ÇOCUK MEVZUSUNDAN ÇOK RAHATSIZDIM BİLİYORSUN.
VE SÖYLEDİĞİN MANTIKLI GELDİ.
DAHA GÜZEL ÇÖZÜMLER ÜRETİP BU ÇOLUK ÇOCUKTAN KURTALMAYI VE SİTEDE DİĞER IRKLARADA ÖNEM VEREN ÇOK SAYIDA BİLİNÇLİ YETİŞTİRİCİMİZ OLMASINI BENDE ÇOK İSTERİM.
O YÜZDEN YAPICI OLMAK İÇİN BUNLARI AKTARDIM.

HER SEFERİNDE SÖYLEDİĞİM ŞEYİ UNUTUYORSUNUZ.
BİZLER ABİ KARDEŞİZ BİZLER ARTIK AİLEYİZ.
BÖYLE ŞEYLER YAPMAYIN LÜTFEN.
HEDEFLER BÜYÜK.İŞİMİZ ÇOK ŞİMDİ BIRAKIP GİTMEK OLMAZ.
SANA BU YAKIŞMAZ ABİ.
AİLE İÇİNDE BÖYLE ŞEYLER OLUR ALINMAK OLMAZ.

ömer bey hoşgeldin..sonun da lütfedip yazdınız..değerli kardeşim madem sen konun bu şekilde olduğunu biliyorsun basoğlana anlatman gerekmiyormu..artık konunun muattaplarından olduğun için senin basoğlana yanlış anladığını iletmen gerekmiyormu..
lafım sana da bak üzerine düşeni yapmayanla ilişkimi keserim..

Ali Hakan Abinin Istegi Uzerine Daha Bu Konu Hakkinda Yorumda Bulunmayacagimi teyit ediyorum.

ali hakan' Alıntı:
ömer bey hoşgeldin..sonun da lütfedip yazdınız..değerli kardeşim madem sen konun bu şekilde olduğunu biliyorsun basoğlana anlatman gerekmiyormu..artık konunun muattaplarından olduğun için senin basoğlana yanlış anladığını iletmen gerekmiyormu..
lafım sana da bak üzerine düşeni yapmayanla ilişkimi keserim..

HOŞBULDUK ALİ BEY.
BEN HEP BURDAYIM SONUNDA LÜTFEDİP DEDİĞİNİZ BİR GÜN GEÇTİ ONDADA YOLDAYDIM.
ALİ BEY SİZ NEDEN BAHSEDİYORSUNUZ ALLAH AŞKINA BEN BAŞOĞLANA ANLATTIM ZATEN HERŞEYİ.
BURADADA AÇIKCA YAZDIM BÜTÜN DÜŞÜNDÜKLERİMİZİ BAŞTAN SONA DİKKATLİCE OKURSANIZ.HERHALDE BAŞOĞLANDA BURAYI OKUYOR YANİ DOĞAL OLARAK İKİNCİ KEZ DUYMUŞ OLUYOR.
BAKIN SAYIN ABİLERİM BURADA BÖYLE BİRBİRİMİZLE TARTIŞMAK YERİNE,İLİŞKİMİ KESERİM GİBİSİNDEN KÖTÜ ŞEYLER KONUŞMAKTANSA GÜZEL ŞEYLER KONUŞALIM.
ABİ OLAYI NEDEN BU KADAR BÜYÜTTÜNÜZ ANLAMADIM.
BAKIN BU SİTEDE HER ZAMAN BU SİTE YÖNETİM ALANINDA YARIŞMA HAKKINDA BİLMEM NE HAKKINDA BİR SÜRÜ KONU AÇIYORUZ KATILIM OLMUYOR OLMASI GEREKEN KONULARDA.AMA TATLIYA BAĞLANMASI,ÜSTÜNE GİDİLMEMESİ GERKEN KONULARI BÜYÜTÜYORUZ.
BAKIN TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM.
HÜSEYİN BENCE YİNE SİTE İLE FAZLA ,İLGİLENDİĞİ VE KAFAYI KIRDIĞI BİR ZAMANDA BU YANLIŞLIKTAN DOLAYI YİNE UZUNCA SÜRE BİRŞEYLERİ DÜZELTMİŞ O YÜZDEN BELKİ VERMEMESİ GEREKEN ŞEKİLDE AĞIR BİR TEPKİ VERMİŞTİR ONU BİRAZ OLSUN ANLAYIN BENCE VE KARDEŞ KARDEŞE DARILMASIN.
BİZ SİZLERE HÜSEYİN ABİYE GÜVENMESEK ZATEN BU UZUN YOLDA CAN YOLDAŞI,YOL ARKADAŞI DOST OLARAK SEÇMEZDİK.
SİZİ SEÇTİĞİMİZE GÖRE SİZLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİ VE DEĞERLİSİNİZ.
AMA HEP DİYORUM BÖYLE KÜÇÜK ŞEYLERDEN DARILMA OLMAZ.
BAZEN ANLAŞAMAMAKTA ANLAŞACAĞIZ.
AMA BU YOLDAN DÖNÜŞ YOK.
KAÇIŞ YOK
BİZİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN.
HEPİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİSİNİZ.

tearfulchild' Alıntı:
Ali Hakan Abinin Istegi Uzerine Daha Bu Konu Hakkinda Yorumda Bulunmayacagimi teyit ediyorum.

ALİ HAKAN BEY NİYE BÖYLE BİRŞEY İSTİYOR Kİ.
SİZDE BİZİM YÖNETİM EKİBİNİN BİR PARÇASISINIZ.
HERKESİN HER KONUDA FİKİRLERİNE İHTİYACIMIZ VAR.
HERKES DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BELİRTSİNKİ ORTAK BİR NOKTADA BULUŞALIM.

KARDEŞ KARDEŞE KÜSMEZ.
HÜSEYİN ABİ BİZİ BIRAKIP GİTMEKTE SANA YAKIŞMAZ.

Konu Daha Fazla Uzamasin, Kimse Kimseyi Kirmasin, Gereksiz Tartismalara Girilmesin diye Omercim..

O ZAMAN KONUNU GİDİŞATINI DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞALIM,ARAYI DÜZELTMEYE ÇALIŞALIM NE BİLİYİM BİŞEYLER YAPALIM AMA SUSMAYALIM.

1,266 Users Online bakın mesela daha çok yeni açılan ve çok eksikleri olan basoğlan kardeşimizin ellerine sağlık açtığı video galerisine.
şu an rastgele açtım galerinin daha çok eksikleri var ama şaşırdım.

şimdi ömer bey..maşallah baya döktürmüşsün ..bak önce yazılanı anla ''lütfedip derken yazmadığın için dedim ..bulunmadığın için değil..ali hakan abin kimse yazmasın dedi sebebi bak işte böyle ben haklıyım yada sizler haksızsınız gibi konulara yönelinmesin diye..
bak şimdi burada kesiyorum ..söyleyeceklerimi msn den sana daha rahat söyleyecem..

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
1,266 Users Online bakın mesela daha çok yeni açılan ve çok eksikleri olan basoğlan kardeşimizin ellerine sağlık açtığı video galerisine.
şu an rastgele açtım galerinin daha çok eksikleri var ama şaşırdım.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
O ZAMAN KONUNU GİDİŞATINI DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞALIM,ARAYI DÜZELTMEYE ÇALIŞALIM NE BİLİYİM BİŞEYLER YAPALIM AMA SUSMAYALIM.

YAZDIKLARIMI ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE ANLAYARAK OKUYUNUZ ÖZÜR DİLEYEREK SİZDEN BUNU RİCA EDİYORUM ÖZELLİKLE DE SEN ÖMER KARDEŞİM SEN İYİ ANLA!

BAK ÖMER KARDEŞİM BİR ŞEY BİR YERDE KONUŞULMUŞSA ORDA KALIR KALMASA DA BAŞKA BŞİR TARAFA BUNU ANLATIRKEN İFADE EDERKEN ÇOK DİKKATLİ OLMAK GEREKİR SEN BENİM SANA ANLATTIĞIM FİKİRLERİ BAŞOĞLANA ANLATIRKEN EN UFAK BİR HATANDA BAŞOĞLAN KARDEŞİN BENİ PARONOYAK BİÇİMDE DÜŞMAN HİSETMESİ OLAĞAN OLMADIĞI HALDE SİTEMİZİN ÇOK DÜŞMANI OLDUĞU İÇİN BUNU BENİM HAKKIMDA DÜŞÜNEBİLİR BUNA BEN,M İTİRAZIM YOK BAŞOĞLAN DİKKATLİ OLMAK ZORUN BİZDE BU DİKKATİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAYA ÇALIŞIYTORUZ ZATEN YANİ BEN HEP SİZLERİN VE SİTENİN İYİLİĞİNİ İSTEDİİM HALADA BÖYLE BU DEĞİŞMEZ BEN BURDAN AYRILIĞ GÖTSEMDE BU DEĞİŞMEZ YÖNETİCİ OLMASAMDA BU DEĞİŞMEZ ÇÜNKÜ ORG SİTESİNİN RUHUNA SAYGISIZLIK YAPAMAM BU RUHUN İÇİNDE BENİM ABİ DEDİĞİM KARDEŞİM DEDİĞİM İNSANLAR VAR ''YANİ ÖMER SEN ABİ KARDEŞ DİYORSUN AMA ANLAMINI BİLMİYORSUN BUNU BİR DÜŞÜN ''ABİ KARDEŞ NE DEMEKTİR Bİ TART BUNU KAFANDA''

BENİM SANA ANLATIĞIM FİKİRLERİ MADEM PAYLAŞACAKTIN VE BENDEN ŞÜPHE DUYACAKTINIZ BUNU İYİ ANLAMAK İÇİN ŞUNU YAPMANIZ GEREKİRDİ BENİM SANA MSN DE ANLATTIĞIM''SİTEMİZİN İYİLİĞİ İÇİN OLAN FİKİRLERİ''AYNEN KOPYALA YAPIŞTIR YAPIB BURDA YAYIMLAMANI İSTERDİM DERDİN Kİ HÜSEYİN AYDĞMŞ.BÖYLE DÜŞÜNÜYOR NE DİYORSNUZ YÖNETİMDE Kİ BEYLER DERDİN!!!HER ŞEY ORTAYA ÇIKARDI.AMA SEN BAŞOĞLAN KARDEŞİME GİTMİŞSİN ÖYLE SANIYORUM Kİ ŞÖYLE DEDİN''BAK BAŞOĞLAN AYDOĞMUŞ DÜŞMAN OLABİLİR BÖYLE BÖYLE DÜŞÜNÜYO DEDİN Kİ BU BAŞOĞLAN AKRDEŞ BENİ HAİN VE DÜÇMAN İLAN ETTİ YOKSA BU ADAM BENİM HAKKIMDA NİYE BÖLE DÜŞÜNSÜN KARDEŞİM VEYA SEN BEN SANA ANLATTIKLARI SEN ÖYLE BİR ANLATTIN Kİ BAŞOĞLANA BAŞOĞLANINDA GEREKSİZ SERT ÇIKIŞLARI OLUYOR BAZEN BUNUDA ANLIYORUM ODA BANA KALKTI SEN İÇİMİZDE Kİ DÜŞMANSIN ABİ DEMESEDE BUNU DİYER YAZILARINDA İFADE ETTİ!!!!

BAKINIZ BU OLAY ÇOK HAFİFE ALINACAK HADİYİN OLDU BİTTİ BİR KONU DEĞİLDİR İNSANLAR BİRBİRLERİNİ BÖYLE TANIRLAR!!!!!DİLİN KEMİĞİ YOKTUR AĞZINIZDAN BİR ŞEY ÇIKARKEN EMİN OLMADAN ATIP TUTMAYIN HELEKİ KİŞİLER ÜSTÜNDE HELEKİ ''ŞEREFİM VE NAMUSUM ÜSTÜNE YEMİN EDİYORUM Kİ SİTEMİZİN HER DAİM BİR ADIM İYİ YÖNDE İLERİ GİTMSİ İÇİN ÇALIŞAN AZ VEYA ÇOK BİŞİLER YAPMAYA ÇALIŞAN BENSEM AZCIK AĞZINIZDAN ÇIKANI KULAĞINIZ DUYSUN ÖMER KARDEŞİM VE BAŞOĞLAN KARDEŞİM.BU TÜR KONULARIN TELAFİSİ ZOR OLUR!!!VE SİZLERİ BEN ŞİMDİ DAHA DA İYİ TANIDIM BU KONU BANA DA DERS OLDU BİR YANDAN DA İYİ OLDU İNSANLAR BİRBİRLERİNİ BÖYLE MUHABBETLERDE TANIRLAR AMA BAKIN GÖRÜN KÜ KARDEŞ DEDİĞİM SİZLERİ NASIL SORU YAĞMURUNA TUTARAK İSTEMEDEN RENCİDE ETTİM İŞ Mİ YANİ DEĞİL AMA ASLI ASTARI OLMAYN BİR ŞEYLE BENİ KARALAMAYA KALMAK BANA KÜFÜR ETMEKTEN DAHA AĞIRDIR KARDEŞLERİM ABİLERİM.

ÖMER MSN DE VE SİTE İÇİNDE YAZI YAARKEN KONUŞURKEN.SENİ ÇOK İYİ TANIMAYAN İNSANLARLA KONUŞMADIĞINI HATIRLA İNSANLARI KIRDIĞINDA HER KES SENİ BAŞOĞLAN GİBİ VEYA BEN GİBİ AFFETMEZ BİZ AFFEDERSEK İÇİNDE Kİ GÜZELLİĞİ BİLDİĞİMNİZ İÇİN AFFEDERİZ AMA SENİ YENİ TANIYAN BİRİ BUNU BİLMEZ VE SEN BU TİPTE BU OLAY DAKİ GİBİ DAVRANIŞ SERGİLERSEN SİTEDE Kİ GİDİŞATIN VE EN ÖNEMLİSİ BİZLERLE OLAN DİYOLOĞUN HİÇ HOŞ OLMAZ SANA BUNU ABİCE SÖYLÜYORUM AĞZINDAN ÇIKANA KARŞI TARAFA BİŞİ AKTARIŞINA DİKKAT ET KARDEŞİM AKLI BAŞLI BİR KARDEŞSİN KENDİ EKSİKLERİNİ BİRAZ GÖR BEN NE DİYORUM DERKEN 1FK ÖNECE DÜŞÜN ACABA BEN BUNU DERSEM KARŞI TARAF NE ANLAR DİYE BİR DÜŞÜN ÖYLE ANLAT MYLE YAZ ÇİZ LİTFEN BUNU KENDİ İYİLĞİN İÇİN YAP VE DÜŞÜNEREK KONUŞ HAAA BENDE HATA YAPMIYORMUYUM ELBETTEKİ AMA BUNU EN AZA İNDİRMEKTİR MEVZU ANLIYORMUSUN KARDEŞİM ÖMER.

OLAY DÖNDÜ DOLAŞTI KİLİT NOKTA SEN ÇIKTIN ÖMER KARDEŞİM NEDENİDE ORTADA SANIYORUM BUNUNDA HİÇ ÖNEMİ YOK HATA HER KES YAPIYOR AMA BU TÜR DE BİR DAVRANIŞI VE DÜŞÜNCEYİ BANA SERGİLEMENİZ İNANIN Kİ ŞU GÜZELİM BAYRAMIMI BANA ZİYAN ETTİ BEN SİZLERE DEĞR SEVGİ SAYGI VERİYORUM KARDEŞİM KARŞILIĞI BU OLMAMALI!BAKIN İLERDE GÜNLÜK YAŞAMINIZDA DA KİŞİLERRE BÖYLE DAVRANIRSANIZ HEP KAYBEDERSENİZ BENİM BU SİTEDE VEYA BAŞKA BİR SİTEDE YAZMAM HİÇ PROBLEM DEĞİL SİTE DOLU HER YER SİTE BENİM KENDİ SİTEM DE VAR İŞ BU DEĞİL İŞ İNSANLAR ÜZERİNDE BIRAKTIĞINIZ ''İNTİBADIR''EN BÜYÜK ZENGİNLİK İTİBARDIR''BEN RAHMETLİ BABAMDAN BUNLARI ÖĞRENDİM VE BUNLARI SİZE İNANIN BU DEVİRDE HERKES ANLATMAZ!

BEN BENİ DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ DURUMA RAĞMEN SİZE ABİCE KARDEŞÇE SARILIYORUM VE DÜŞÜNCENİZİN TAMAMEN HATA VE YANLIŞ DEĞERLENDİRME OLDUĞUNU BİLİYORUM VE GENÇLİĞİNİZE VERİYORUM DELİ KANLILIĞINIZA VERİYORUM İÇİNİZİN TEMİZ OLDUĞUNU BİLİYORUM BU YÜZDEN DE SİZİ AFFEDİYORUM.

BENİM HAKKIMDA SİTEDE KÖTÜ DÜŞÜNCEYE SİZ HALA SAHİPSENİZ BUYRUN İSPATLARIYLA BİRLİKTE BUNU BANA BURDA AÇIKLAYINIZ BÖYLE BİR ŞEY YOK DİYORSANIZ ÖMER VE BAŞOĞLAN KARDEŞİM ŞUAN NE YAZPMANIZ GEREKTİĞİNİ SANIYORUM BEN SİZE SÖYLEMEYİM.

YÖNETİCİLİĞİME DEVAM EDİYORUM!UMARIM BİR DAHA BÖYLE BİR KONUYLA KARŞIMA ÇIKMAZSINIZ.BEN SİZİ BURDA AZDA OLSA EZDİM ÇÜNKÜ BUNLARI ÖZELDEN GÖRÜŞMEMİZ GEREKİYORDU SİZİ EZDİĞİM İÇİN BAŞOĞLAN VE ÖMER KARDEŞİMDEN ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM İNSAN İÇİNDE BİRİNİ RENCİDE ETMEĞİ KENDİME YAKIŞTIRAMADIM AMA İSTER İSTEMEZ BÖYLE OLDU ÖZÜR DİLERİM.

BEN ŞEREFİM VE NAMUSUM ÜSTÜNE YEMİN EDERİM Kİ KUSCULAR.ORG SİTEMİZİN HER AN HER SN DOĞRU İYİLİKÇİ BİLGİ DOLU PAYLAŞIMCI KARAKTERDE OLMASI İÇİN ÇALIŞTIM.YEMİN EDİYORUM BENİM HAKKIMDA ŞÜPHE DUYAN VARSA HEMEN BURDA BELİRTSİN VE BEN SİTEDE NORMAL ÜYE OLARAK DAHİ KALMAM!HAA EĞER BİZ YANILMIŞIK ABİ DİYORSANIZ SİZE TEK SÖYLEMEM GEREKEN ŞU''BİR ŞEY SÖYLERKEN 1DK KADAR DÜŞÜNEREK KONUŞUN''BEDELİNİ BAZI TOPLULULLARDA DAHA DA AĞIR ÖDERSİNİZ BEN BURDA SİZİ SADECE RENCİDE ETTİM İSTEMEDEN ÖZEL KONUŞMADIĞIMIZ İÇİN SAKIN OLAKİ BAŞK YERLERDE DE BU DAVRANIŞARI SERGİLEMEYİN ADAMIN AKLINI ALIRLAR!

BAŞKA SÖYLEYECEĞİM BİR ŞEY YOK SİTE YÖNETİMİNE BİR ŞEKİLDE RAHATSIZLIK VERDİĞİM İÇİN ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM.İSTİFA FİLAN ETMİYORUM ETMEMİ İSTEYEN VARSA SÖYLESİN VE ÜYELİĞİMİ DE SİLSİN!

BU KADAR JAZZ VE HİCAZ BU BAYRAM YETER HAKKINIZI HELAL EDİNİZ BENDEN YANA HELAL OLSUN İYİ ZAMANLARDA ESENKALIN.

NİCE BAYRAMLARI BU TİP KONULARDAN UZAK GEÇİRMEK DİLEĞİYLE ESENKALIN.

HEPİNİZE SAĞLIK İÇİNDE SEVDİKLERİNİZLE NİCE BAYRAMLAR GEÇİRMENİZİ DİLERİM.

''BAK BAŞOĞLAN AYDOĞMUŞ DÜŞMAN OLABİLİR BÖYLE BÖYLE DÜŞÜNÜYO DEDİN Kİ BU BAŞOĞLAN AKRDEŞ BENİ HAİN VE DÜÇMAN İLAN ETTİ YOKSA BU ADAM BENİM HAKKIMDA NİYE BÖLE DÜŞÜNSÜN KARDEŞİM VEYA SEN BEN SANA ANLATTIKLARI SEN ÖYLE BİR ANLATTIN Kİ BAŞOĞLANA BAŞOĞLANINDA GEREKSİZ SERT ÇIKIŞLARI OLUYOR BAZEN BUNUDA ANLIYORUM ODA BANA KALKTI SEN İÇİMİZDE Kİ DÜŞMANSIN ABİ DEMESEDE BUNU DİYER YAZILARINDA İFADE ETTİ!!!!

Benim aklım başım yokmuda Ömer dedi diye Ömerin aklına uyupta bunları yazayım hüseyin abi.?? Ben hatalı olabilirim. Özür dilerim.Sen özür dileme sizi rencide ettim diye şahsen ben yazılarında rencide olacağım bir yazı görmedim. Ben sizin bilmeyerek yaptığınız hataları düzeltmekle meşgulüm. Yani sen yazdın diye rencide olmam. Karnım geniştir belli bir yere kadar.
Neyse bu boş konuşmayı uzatmaya gerek yok. Benim şüphem sen değildin, ki sen öyle varsayım yaptın. Bırakalım boş muhabbetleride işimize bakalım. Ben kuscular.org sitesinden başka yerde yazmam. Sadece tgyb de dün geri zekalı hem kafa hem vücut bakımından salakmı salak bir vatandaşın yazdıklarının yanlış olduğunu teyit etmek amacı ile yazı yazdım. Buda diğer sitelerde yazacağım son yazı oldu.
İlgi alakanıza teşekkürler. Bu arada herkestende özür dilerim. Yanlış anlamanıza sebebiyet veriğim için. Hüseyin abi senden de özür dilerdim ama dilemeyeceğim tek sebebi ise yukarıda yazdığın gibi rencide meselesi yani benim kendi akılm başım var allaha şükürler olsun. Ömer veya sen veya bir başkasının yap dediği şeylerle hareket etmem. Sen gibi bir dk da değil bir gün düşünürüm. Asıl ben özür dilerim rencide edecek birşey yazdıysam.
Konuya değerli düşünceleri ile katılan herkese teşekkürler.

basoglanh' Alıntı:
''BAK BAŞOĞLAN AYDOĞMUŞ DÜŞMAN OLABİLİR BÖYLE BÖYLE DÜŞÜNÜYO DEDİN Kİ BU BAŞOĞLAN AKRDEŞ BENİ HAİN VE DÜÇMAN İLAN ETTİ YOKSA BU ADAM BENİM HAKKIMDA NİYE BÖLE DÜŞÜNSÜN KARDEŞİM VEYA SEN BEN SANA ANLATTIKLARI SEN ÖYLE BİR ANLATTIN Kİ BAŞOĞLANA BAŞOĞLANINDA GEREKSİZ SERT ÇIKIŞLARI OLUYOR BAZEN BUNUDA ANLIYORUM ODA BANA KALKTI SEN İÇİMİZDE Kİ DÜŞMANSIN ABİ DEMESEDE BUNU DİYER YAZILARINDA İFADE ETTİ!!!!

Benim aklım başım yokmuda Ömer dedi diye Ömerin aklına uyupta bunları yazayım hüseyin abi.?? Ben hatalı olabilirim. Özür dilerim.Sen özür dileme sizi rencide ettim diye şahsen ben yazılarında rencide olacağım bir yazı görmedim. Ben sizin bilmeyerek yaptığınız hataları düzeltmekle meşgulüm. Yani sen yazdın diye rencide olmam. Karnım geniştir belli bir yere kadar.
Neyse bu boş konuşmayı uzatmaya gerek yok. Benim şüphem sen değildin, ki sen öyle varsayım yaptın. Bırakalım boş muhabbetleride işimize bakalım. Ben kuscular.org sitesinden başka yerde yazmam. Sadece tgyb de dün geri zekalı hem kafa hem vücut bakımından salakmı salak bir vatandaşın yazdıklarının yanlış olduğunu teyit etmek amacı ile yazı yazdım. Buda diğer sitelerde yazacağım son yazı oldu.
İlgi alakanıza teşekkürler. Bu arada herkestende özür dilerim. Yanlış anlamanıza sebebiyet veriğim için. Hüseyin abi senden de özür dilerdim ama dilemeyeceğim tek sebebi ise yukarıda yazdığın gibi rencide meselesi yani benim kendi akılm başım var allaha şükürler olsun. Ömer veya sen veya bir başkasının yap dediği şeylerle hareket etmem. Sen gibi bir dk da değil bir gün düşünürüm. Asıl ben özür dilerim rencide edecek birşey yazdıysam.
Konuya değerli düşünceleri ile katılan herkese teşekkürler.

Merhaba kardeşim ben olayın iç yüzünü bilmemekteyim yazılanlarda ortada ömerşnde sana ne şeklde konuyu aktardığını senin bana göstermiş olduğun tepkiden anlamaktayım bunu anlamamak için benim yarım akıllı olmam lazım!Yazılan herşey ortada kardeşim konuyu baştan aşağı değerlendirdiğinde çıkan sonuç ikiniz açısından da hoş değil ben sizin kötülüğünüzü istesem sizi bu konularda uyandırmam ukalalığın alemi yok kardeşim.

İnsan gibi abi gibi sizi yanlış gördüğüm şeylerde ben uyarmayacaksam bana abi gözüyle bakmayın kişi sevdiği insanı uayrır sevmediği insanı salar ipni gider kişi.

Yani bunların farkına varın ben sizin bu konunuzdan şeref namus yemin ediyorum bakın bu en son söylencek şeydir benim ne kadar bu konularda hassas olduğuma dikkat edin yani ikiniz kendinize davrandığınız gibi bana davranmayın ben unutmam iyiliğide yapılan yanlışıda unutmam ama uzatmamda olduğu yerde halletmeye çalışırım şimdiki gibi.

Neyse kendimi size anlatmama gerek yok zamanla daha da iyi tanıyacaksınız!

Konuyu uzatmaya gerek artık yok kendimi akladığıma inanıyorum ve aklamak için konuyu ortaya çıkartan kişileri üzdüysem ve kırdıysam özürdilerim. şimdi biraz dinleneeğim bir kaç saat kadar ve daha sonra ömerle konuşmamızı aynen burda beyan edeceğim bu sitemiz için faydalı konu hakkında bakalım sizler ne diyeceksiniz.
Sitemizin gidişatı iyi değildir bu konu hakkında burda düşüncelerimi açıklaycağım ve acilen köklü değişimler yapmamız gerektiği hakkında fikirleri huzurunuza sunacağım şimdilik müsade sağlıcakla kalın.

Merhaba arkadaşlar,öncelikle herkezin bayramı mübarek olsun.''yasaklı kullanıcılar'' konusu öyle bir yerlere uzadı ki ,herkeze zarar verebilecek sonuçlara sebebiyet verebilir.
İlk olarak şunu söyleyebilirim ki,gerçektende ben siteye faal olarak katkı sağlayan bir admin değilim,bunun sebeplerini sizlerle daha öncede konuştum,her neyse tekrar uzatmaya gerek yok.Kullandığımız bu program bilgi ve tecrübe isteyen bir programdır.Ben bu sitenin kurucularından olduğum halde malesef benimde programda bilmediğim bir çok konu var.Allaha şükür bugüne kadar herhangi yanlış bir işlem yapmadım.Bu programı en iyi bilen kişi aramızda şüpesiz ki başoğlan kardeşimdir.Daha sonra ömer.
Biliyorum şu an hüseyin fazla bir vakti yok ama bir seçenek sunmak istiyorum.Mesela programların ince noktalarını,yani gündelik hayatta her hangi bir olumsuzluklta bize faydalı olacak program bilgilerini özetleyip bize sunarsa ,çok daha iyi olacağı kanısındayım.Sonuçta bu bir bilgisayar sistemidir,herkez hata yapma lüksüne sahiptir.
Ancak bir insan kasıtsız bir şekilde hata yapıyorsa,ve ardında o insan hakkında hain,casusu gibi nitelendirmeler yapılırsa,ben burda araya girmek zorunda kalırım.
Hüseyin Aydoğmuş abi,benim gündelik hayatta yüzyüze ve bilgisayar ortamında görüştüğüm bir kişidir.Ve sitemize hüseyin abiyide kazandıran benim.Ben kayserideyken hüseyin abiye yöneticilik verilmiş ve makaracılar bölümüne çok güzel bir akış kazandırmış.Siteye dödüğüm zaman baktığımda gerçekten çok güzel şeylerle karşılaştım.
Hüseyin abi ve ömer arasında ikili olarak bir msn görüşmesi yapılmış.Ve ordaki konuşmalar buraya yansımış.ve akabinde konu o kadar derinleşmiş ki sonuçta ta casusuluğa kadar uzamış.
Ben böyle bir şeyin olmayacağına adım gibi emin,dolayısıyla rencide olmuş kişilerden özür dilenmesini talep ediyorum ve bu konunun daha fazla uzamamasını rica ediyorum.
Başta sunmuş olduğum teklifinde ,yani programın yöneticiler için gerekli olan özet bilgilerinin dağıtılmasını rica ediyorum.
Msn me bulaşan virüsü henüz çözemediğimden msn de pek faal olamıyorum.Virüs bilgisayarada işlemiş,bu hafta bu sorunu kökten halledip,msnd efaaal olmaya başalayacam işallah.

hüseyin ayduğmuş abi
ben burada seni savunuyorum ama sen bana öyle şeyler söylemişinki burada kötü bir görüntü ortaya çıkmış.sanki ara bozmaya çalışıyorum,kavga çıkarmaya çalışıyorum,söylenenleri farklı aktarıyorum,bire bin katıp anlatıyorum gibi.
bak sayın abim öyle bir niyetim olsa burada olaylara açıklık getiren seni savunan benim zaten neden yapıyım.
bakın benim bu konuyu aktarmam doğrumu yanlışmı bu tartışılır.
ama düzgün okursanız benim nu konuyu ne için aktardığımı,nasıl aktardığımı yazdım.
yani ben çare bulmak için aktardım.
neyse kendimi daha fazla savunmak istemiyorum yeter.
beni bilen bilir bilmeyenede anlatmaya çalışmayacağım.

benimde hatam elbet vardır.ama ne seviyede olduğu tartışılır.
ama hatalarım için hepinizden özür dilerim. ve konuyu kendi adıma kapatıyorum.
ben olayı gayet net açıkladım ve kendime göre hatalı olabileceğim yerleri anlattım bunlarda tarışılır.

ama ben bi konuyu 3. bir kişiye aktarıyorsam düzgün bir şekilde aktarıyorumdur,bire bin katmadan bunu bilin.
neyse bayram günü tatsızlık çıkmasın.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
hüseyin ayduğmuş abi
ben burada seni savunuyorum ama sen bana öyle şeyler söylemişinki burada kötü bir görüntü ortaya çıkmış.sanki ara bozmaya çalışıyorum,kavga çıkarmaya çalışıyorum,söylenenleri farklı aktarıyorum,bire bin katıp anlatıyorum gibi.
bak sayın abim öyle bir niyetim olsa burada olaylara açıklık getiren seni savunan benim zaten neden yapıyım.
bakın benim bu konuyu aktarmam doğrumu yanlışmı bu tartışılır.
ama düzgün okursanız benim nu konuyu ne için aktardığımı,nasıl aktardığımı yazdım.
yani ben çare bulmak için aktardım.
neyse kendimi daha fazla savunmak istemiyorum yeter.
beni bilen bilir bilmeyenede anlatmaya çalışmayacağım.

benimde hatam elbet vardır.ama ne seviyede olduğu tartışılır.
ama hatalarım için hepinizden özür dilerim. ve konuyu kendi adıma kapatıyorum.
ben olayı gayet net açıkladım ve kendime göre hatalı olabileceğim yerleri anlattım bunlarda tarışılır.

ama ben bi konuyu 3. bir kişiye aktarıyorsam düzgün bir şekilde aktarıyorumdur,bire bin katmadan bunu bilin.
neyse bayram günü tatsızlık çıkmasın.

BU yazımı diğer mesajımdan aldım Ömer konu kapanmıştır.

BEN BENİ DÜŞÜRDÜĞÜNÜZ DURUMA RAĞMEN SİZE ABİCE KARDEŞÇE SARILIYORUM VE DÜŞÜNCENİZİN TAMAMEN HATA VE YANLIŞ DEĞERLENDİRME OLDUĞUNU BİLİYORUM VE GENÇLİĞİNİZE VERİYORUM DELİ KANLILIĞINIZA VERİYORUM İÇİNİZİN TEMİZ OLDUĞUNU BİLİYORUM BU YÜZDEN DE SİZİ AFFEDİYORUM.

Her kez her şeyin farkında konuyu lütfen kapatın şu dakkadan sonra sitemizin yararı için konuşmak bizim için en hayırlısı olur.

selam değerli dostlarım ...bukadarda olsa yeter bence ..ben siz değerli karedeşlerime teşekkür ederim ama şuna eminim ki benin konuşmam diye tehdimden değil içinizden gelerek bişeyler karaladığınızı inanın biliyorumm..herkes kendine yakışanı yapar..
işte yine tam kadroyuz..çok şükür..
şimdi hepimiz siz değerli adminlerimizi bekliyoruz..lütfen ara vermeden toplanalımmı yoksa sizler öncelikle toplanıp karar mı alırsınız ama bir an önce bişeyler yapalım ....sitemizin adını ayyuka çıkarmak için ve hep oralarda tutmak için kolları sıvayalım ..

Konudaki köklü değişiklikler için yapılmış olan öneri mesajlarınızı yeni bir konuda topladım. Ordan devam edelim.
Bu konuda kilitli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri