Yavru döneklerimiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
eyvallah kardeşim..allah nasip kısmet ederse yolum düşerse mutlaka uğrarım..seninde yolun düşerse izmir tarafına bir telefon etmen yeterli.başımın üstünde yerin var.allaha emanet...eğer ulaşmak istersen tel numaram 0545 880 82 80...saygılar.

guzel kuslar valla benimde canim cekti birde donek kumesi yapayim bari... taklacidan daha iyidir heralde ?

Mukayese etmek yanlış olur çok farklı kuşlar ama sen kelebek besleyen biri olarak dönek sana daha uygun olur..Gerçi bu dönekler paçasızlar gibi değil çok zahmetli kuşlar ama o kadar da keyifli..

bende oyle dusundum kelebegin yaninda donek daha iyi olur taklacida istiyordum bilmeyenlerin seyretmesi daha kolay oluyor diye...

tolgahan' Alıntı:
bende oyle dusundum kelebegin yaninda donek daha iyi olur taklacida istiyordum bilmeyenlerin seyretmesi daha kolay oluyor diye...
YAlnız bunlar paçasızlar gibi dönüş göstermez daha farklıdır daha kapalı ve uzun mesafeli dönüş yaparlar

fickler' Alıntı:
güzel kuşlar kardeşim yeni kümesimde bunlardan nasip olursa yeri olucak
teşekkür ederim inşallah dilediğin gibi kuşlar bulur beslersin..yalnız bilgilerinde yaşının 19 olduğu yazıyor benimkinde de 29 yazıyor yani olsa olsa ben senin kardeşin değil ağabeyin olurum güzel kardeşim dikkat edelimm..

Geri