Yavru Güvercinlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tugay269
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

tugay269

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tugay yılmaz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Sa arkadaşlar 3 gün önce arkadaşımdan iki tane yavru güvercin aldım ilk defa bakıyorum güvercine inş büyütebilecem bu paşaları forumdan edindiğim bilgilere göre birisi 4-5 günlük birisi 10 günlük gibi bu paşaları enjoktörle buğdayla besliyorum direk katı yedirmekle kötümü yapıyorum acaba resimleri eklicem müsait olduğum zamanda yardımlarınızı bekliyorum

Konu Düzenleme yeri bulamadığım için flood yapmak zorunda kaldım özür dilerim paşaların resimleri;

CRDeJ.jpg

N74fn.jpg

Katı yeme geçme büyüklüğüne gelmişler ancak verdiğiniz yemleri sıcak suda bekleterek verin. Ayrıca pakette satılan minerallerden alarak, yem karışımına bir miktar katın. Her öğündeki karışımlarına bir de birer tane bebe büskivisi katarsanız vitamin ihtiyacları da giderilir.

Umarım, bu büyüklükte yavruların anaçlarından ayrılarak size verilmesi bir zorunluluktan kaynaklanmıştır. Aksi durum günahtır. Yeterli ilgilenirseniz büyüteceğinize inanıyorum.

Kolay gelsin...

hener' Alıntı:
Katı yeme geçme büyüklüğüne gelmişler ancak verdiğiniz yemleri sıcak suda bekleterek verin. Ayrıca pakette satılan minerallerden alarak, yem karışımına bir miktar katın. Her öğündeki karışımlarına bir de birer tane bebe büskivisi katarsanız vitamin ihtiyacları da giderilir.

Umarım, bu büyüklükte yavruların anaçlarından ayrılarak size verilmesi bir zorunluluktan kaynaklanmıştır. Aksi durum günahtır. Yeterli ilgilenirseniz büyüteceğinize inanıyorum.

Kolay gelsin...

Teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı, annesi babası bakmamış yavrulara arkadaşda ilgilenemediği için bana verdi. inş uçtuğu zamanlarıda görücem.

Arkadaşım; öncelikle kuşlara iki kuşun sığabileceği ölçütlerde bir kümes yapmalısın, eğer kuşlar dışkılarıyla direkt temasa geçerse işin zorlaşır. İnşallah paşalarının iyi günlerini görürsün :)

Muharrem Şahin' Alıntı:
Arkadaşım; öncelikle kuşlara iki kuşun sığabileceği ölçütlerde bir kümes yapmalısın, eğer kuşlar dışkılarıyla direkt temasa geçerse işin zorlaşır. İnşallah paşalarının iyi günlerini görürsün :)

hemen işe koyuluyorum sağolasın

Geri