YAVRULARI TEKE DÜŞÜRME ZAMANI GELDIMI? Almanyadan Kenan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kenan.P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
mrb kenan bey.yukarda muharrem abınınde ddıgı gıbı eger kus ınce tuy donemındeyken yanı kanat altları fılızlıyken ve destek tuylerı cıkmamısken ucurulursa sık takla donemınde veya başa gelmeye basladıgında dırsek acabılır.bu seyıs hatasından kaynaklanır.dınlenmeye alınarak tuy degısımınden sonra bu sorun çözülür.fakat kusda tuy sorunu yoksa ve dırsek acıyorsa caresı yokdur.bu tur kuslardan performans alınamaz.ucdukca yaranın acısıyla oyun bozar.saga sola atar gunlerce gelmez.turlu careler denenır fakan nafıle kus her seferınde daha beter yara acar.ustelkık bu sorun yavrularınada aktarılır.boyle kusları elınızden cıkarmak tek caredır.yada kımı arkadaslara gore gevsek esnek bır kus es edılırse acmayabılıyor dıyolar lakın ben sahsen denemdıgım ıcın bılgım yok.bıldıgım tek seyse dırseklı kusların beslenmemesı gerektıgıdır

öncelikle geçmiş olsun.zor bir durum benimde başıma geldi.sert takla vuran vede ince tüyde olan kuşlarda bu problem oluyor.bunada kullanıcı hatası deniyor.fakat dirsek açan kuşun şeklini resimle görsek çok faydalı olacak galiba.bende merakla bekliyorum.ince tüye girmiş kuşun kanadı kanıyorsa tüy düzene kadar beklenmeyle olumulu sonuca vardım.fakat dirsek açan kuşa ne yaparsan geninden geldiği için olumsuz sonuçlar çıkıyor.vede bu kuşu beslemek zaman kaybı oluyor.bence tüm arkadaş ve abilerden rica edelim bizlere ince tüyden patlayan ve dirsek açan kuşların resimlerini atarlar ise farkı görebiliriz.çünkü farklı bölgelerin kanadığını duymuştum.ç.kaleden sevgiler.

Selamunaleykum kardesim;
Acizane yorumlarımı yapmak isterim,ilk önce oyun kuşu için yerin çok güzel,oyun kuşu zoru sever ve oyununu daha iyi yapar,bana göre kuşların teke düşmüş ,çünkü kafa kaldırmaya da başlamışlar,bu saatten sonra beraber uçmaları oyunlarını bozar diye düşünüyorum,farkindaysan biri daha fazla oynucak fakat digerine bakarak taklayi yarıda kesiyor.
Kuşlar bu seviyeye gelmeden önce yüksek uçan kuslarla ucurulmalilardir,yavrular taklalarini yukarda boşaltirlarsa çok daha verimli olur.. Saygılar adem (İstanbul)

kuş inerken taklalı inmeye başladımı tek uçar artık.kolay gelsin

Geri