Yem içindeki Anlıyamadıgım karışımlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JeanLoup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

JeanLoup

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ErdeM KULA
Meslek
ÖGrenci
İlgi Alanı
Kediler
BİRA MAYASI + Dİ-A-ZYM 256 + SÜT TOZU + SIVI YAĞ Yem programlarında yem katkısı olarak gördüm bunları ama bi anlam veremedim...

Bu karışımı nasıl yapıcaz deneyimli ustalarımızdan tecrübeli arkadaşlarımızdan bilgiler almak istedim..
Dİ-A-ZYM 256 ?? Bu ilacı nerden bulabilirm ve fiyatı hakkında bilgi alabilirmiyim...
Birde Bira mayası nasıl hazırlıcaz nekadar kullanıcaz yemde...Teşekkürler şimdiden SAygılarımla...

yokmu bu konuya yardım edicek..

erdem bey merhabalar. güvercinlerin ana yem maddesi buğdaydır. buğday içeriğindeki yağ vitamin karbonhitratların oranı güvercin için idealdir. ancak güvercinlere buğdayın yanında mısır, fiğ, gibi, bezelye, pirinç gibi yem ilaveleri güvercinin daga iştahlı yem yemesini sağlar(tüy döneminde yavru döneminde kış döneminde miktarlarını ayarlamak kaydıyla) . kuşların toprakta gezme imkanı varsa kuşlar gereken besin maddelerini alır ve başka bişeye ihtiyaç duymaz. içeriğini bilmediğimiz kulakdan duyma şeylerle kuşlarımızı beslememe düşüncesindeyim.
selametle kalın.

Kuşçulugu yeni ögrenmeye çalışan biri olarak gerçekten bu kuşçuluk konusunda okadar çok kirlilik varki Okadar çok gereksiz bilgilenme varki bunun önüne geçilmesi lazım..

Geri