KaRaCaKMaKLi
Üye
- Ad Soyad
- ÖzGüR aFaCaN
- Meslek
- Bilgisayar Mühendisi
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadasım ylan atıcak halım yok, bugun cıktı dedıysem bugun cıktı, hatta dıger yumurta cıkmadı daha al fotosu.M&J__Who_Is_It' Alıntı:o yavru hiçte yeni yumurtadan çıkmış gibi durmuyor:S
ewt bende garıpsedıgım ıcın zaten konu actım ;=) yumurtalarda posta yumutası gıbı ırıydı zaten, ve daha yassıydı. bakalım yarın ıkıncısıde cıksında sagsaglımM&J__Who_Is_It' Alıntı:ben yalan atıyosun demiyorumda baya bi iri yarı duruyor
allah allah cok ılgınc bunların soylarında var demekkı bole bısey yoksa bu dısıyı kacırdınmı sen bı mezatta arkadastan aldım cunku yakalama kus demıstıkuscu_19' Alıntı:özgür abi aynı yavru bendede var dün çıktı ve çıktığı zaman aynı böle tüylüydü öbür yavruda çıkmıştı ama o tüylü değil normal her tarafı dediğin gibi keldi ama tüylü olan aynı elindeki yavru gibiydi ve işin ilginç olan yanıda kuşun babası aynı resimdeki dişi arap aynısı tıpa tıp aynı getirsen kümesimde değiştirsen kuşları anlamam o derece herşeyi aynı anneside açık çakmaklı nası iş bu ya..!
kuscu_19' Alıntı:yok abi bende başkasından aldım zaten
Benim kuştada oldu ne var normal bişi...1/2 gün geç çıkmasından kaynaklanır demişşiniz benim yavru 17 günde çıktı hemde Kışın bu aylarda Bu seneÖmer ÖZKURT' Alıntı:Bu çok normal bir olay benim çok başıma geldi.
Yavrunun yumurtadan bir iki gün geç çıkmasından ve yumurtanın içinde daha fazla gelişmesinden olabilir.
Yumurtada bütük demişsin yumurtnın içinde çok gelişmiş.
Benim iri küme ve karışım kuşlarımda,filo kuşlarımda böyle yavrular çıkardı hep.
Onların yumurtalarıda normal güvercin yumurtasının iki katı büyüklükte olur.
Yasni bu olay öyle ilginç şaşılacak bir olay gelmedi bana.
hell42' Alıntı:şimdi nasıl oldu yavrun büyüdümü
Arkadaşa aynen katılıyorum ve nadiren beyaz olacak yavrulardada görülürperformans58' Alıntı:Selamlar...
Koyu renk olacak yavrularda bu sarı tüyler (mundar tüy) çok daha fazla olur.
KuCuKaFaCaN' Alıntı:hell42' Alıntı:şimdi nasıl oldu yavrun büyüdümü
2.sıde cıktı sonrakı gun ve buyuyorlar aksam resımlerını eklerım.
silik dumanlı' Alıntı:baya büyümüş maşallah eşi nerde