Yeni Doğan Yavru Çok Tüylü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
maşallah yavrular baya büyümüş

abi sağol böle bi konu açtığın için bende şaşırdım ya nsl olur walla 2 haftalık gibi duruyo o kuş :D:D:D:D
KUBİLAY saygılarımla.....

mrh ben denizliden yusuf ziya aytaç arkadaşım bu kuşun tüylü olması bence cinste kırma olmamasıdır.Sizde dikkat edin yavrular saf kan oldugunda tüylü çıkar. Bu benim görüşüm.Teşekkür ederim.

erdekli_krallar' Alıntı:
performans58' Alıntı:
Selamlar...

Koyu renk olacak yavrularda bu sarı tüyler (mundar tüy) çok daha fazla olur.
Arkadaşa aynen katılıyorum ve nadiren beyaz olacak yavrulardada görülür
KESİNLİKLE DOĞRU İKİ YORUM GENELDE ARAP ÇAKMAKLI MAVİ BUNLARIN KANLARINDA MİSKİ SABUNİ TARZI AÇIK RENK KUŞ YOKSA YAVRULAR SARI TÜYLÜ ÇIKAR ZATEN YAVRULARDA ARAPLARDAN ÇIKMIŞ VE REKLERİDE ARAP NE YUMURTADA GEÇ ÇIKMA NE DE YUMURTADA ÇOK BESLENME GİBİ BİR OLAY SÖZ KONUSU DEĞİL HERŞEY NORMAL...

arkadaslar benınde basıma geldı bende 2 yavruda aynı tuyluydu ama öncekı yumurtalar normal cıkmıstı yedıgı yemle alakalı olabılır dıye dusunuyorum şimdi de çıktı kardeslerı onlar normal

tüyü çok olan yavru genelde acık renk oluyo tuyler tamamlanınca kel olan ıye kapalı ren oluyo tamamlanınca

Tamamen doğal..

ARKADAŞIM KUSUN RENGİNE BAĞLI DİYE DÜŞÜNÜYORUM ZİFİRİ ARAP DEĞİLSE YANILIYORUMDUR AMA DENEYİMLERİME DAYANARAK SÖLÜYORUM KOYU BİR RENK KUSUNUN TÜĞÜ ÖYLE CIKAR SAYGILAR

Bu konu açılalı bir yıl olmuş bu kuşların ne sarısı ne uzun tüyü kalmıştır yaşıyorlarsa , hata askerliklerini bile yapmışlardır .. selamlarŞEREF

Recep ivedikle bi alakası olabilir :)

BReZza' Alıntı:
Recep ivedikle bi alakası olabilir :)
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün dostum ::)) Evet damarına soyuna bakmaklazım , Nerdeydi bu Recep İvedik Güngörendemiydi ? Bi ara Özgür Afacan kardeşimizin kümesede uğramış olmasın .. :::)) selamlarŞEREF

eğer uğradıysa durum facia yazık olmuştur kuşlara:::))

Geri