yeni güvercinlerim ırkları ney

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemo123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kemo koydugun resimdeki kuslarin uzun gagali olani Pakistan Kabootar kusu tippler irki bu kuslar ile turetilmistir pakistan tippler diyede geciyorlar... googleye pakistan kabootar pigeons yaz veya youtubeye

pakistan kabootarlar gorulmeyecek yukseklikte irkinin iyileri 8 ile 12 saat ucabilmektedir.. tippler irki ile ucus konusunda kiyas edilemezler cunki tippler irki icin 10 12 saatlik ucuslar cok normaldir.. bazi yabanci makalelerde adamlar 18 saatin altinda ucus yapan kuslara tippler denilemez diye not dusuyorlar...

resimde gagasi olan kus kabotar ile budapeste kirigina benziyor canli ve havada gormek lazim ne oldugunu cozmek icin...

çok teşekkür ederim abi ikiside mi kırma yoksa uzun gagalımı abi ben bizim burdan (hatay iskenderun) aldıgım kuşları fotolarıı çekip sana göndersem yorum yapabilirmisn iyi mi kötümü diye kusura bakma abi seni rahatsız ediyorum akşam akşam ama ne yapim bu ırkı görünce aşık oldum resmen bu arada benim o güvercinleri çaldılar :hungur: bende onun için yeni baştan kümes yapacam

uzun gagali olan Pakistan Kabootar irkinin iyileri 12 saate kadar ucabiliyor

abi çok teşşekür ederim safkan tippler alırken senin ki gibi olması lazım değilmi duruş kafa yapısı gagası gibi özelikleri senin güvecinlerin gibi olması lazım ???

kısa gagalı olan tip değil :ckmk: hiç tip görmedinizmi budapeşte o uzun gagalı olanda kırma

tippler onun adı bi kere kısa gagalı olan budapeşte yüksek uçucusu uzun gagalı kırma

SNRAVCI' Alıntı:
Orjinallerinin gagaları senin tip gibi kısa olur, gagası kısa olanın ırkı TİP. Cinsiyeti dişiye benziyor.
Gagası uzun olanda yüksek ihtimal bu kuşların mutasyonu. Kısacası kırma yani.

Orjinal adı tippler dir uzun gagalıdırlar senin kuşun budapeşte yüksek uçucusudur öteki uzun gagalı kırma bir kuştur

Re: güvercinlerimin ırkları ney bilmiyorum

1. resim beyaz çil alman
2. resim almanla filo güvercini kırması takım çok iyi yavru bakarlar
3.resim beyaz çil alman
4.resim alman kırması
5.resim macar bangosu
6.resim filo güvercini kırması bişey
7. resim bango kırması

yani zaten tipler cinsi kuş beslerken neden kandırılmaktan korkuyorsun anlamadım

yok abi ben daha yeni başlıyacam önceden farkı ırk besliyordum şimdi tippler merak sardım onun için

ben tippleri daha yeni enes abi den gördüm bizim burdaki tippler diye satılan kuşlar çok farklı bir ırkmış tippler le hiç alakası yokmuş onun için bu ırkı tanımaya çalışıyom kandırılmamak için

saolun yorumlar için

mrynk16' Alıntı:
SNRAVCI' Alıntı:
Orjinallerinin gagaları senin tip gibi kısa olur, gagası kısa olanın ırkı TİP. Cinsiyeti dişiye benziyor.
Gagası uzun olanda yüksek ihtimal bu kuşların mutasyonu. Kısacası kırma yani.

Orjinal adı tippler dir uzun gagalıdırlar senin kuşun budapeşte yüksek uçucusudur öteki uzun gagalı kırma bir kuştur

uzun gagali olan kus kirma degil Pakistan Kabootar tipplerlerin turetildigi kuslar..

5.ci resimdeki kus Tippler hangi kan oldugunu biLmem ama..

gerçekten mi abi ya ben sattım onu ya

Geri