YENI KÜMESIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AVSALI ATAKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
usta kümesin güzel olmus bişey soracaktım fakat kuşların içinde kara kanat kafasının üstünde arınlarında biraz siyahlık olan kusların var onların cinsi nedir yeni kümesim resimlerinde hemen hemen hepsinde var o kuşlardan ii günler dilerim

merhaba mehmet bey o kuslar tire kelebegi cinsleri kelebek gibi donerler cok kafalidirlar cok ucucudurlar selamlar..

AVSALI ATAKAN' Alıntı:
merhaba mehmet bey o kuslar tire kelebegi cinsleri kelebek gibi donerler cok kafalidirlar cok ucucudurlar selamlar..
tire kelebeği diye adlandırdığınız kuşların cinsi Ödemiş renklisidir bilmenizi istedim.ödemişten sevgiler

tesekkurler mehmet bey duzeltmeniz icin ben istanbuldan gelen biri olarak genelde tire kelebegi diye gecer tekrar tesekkurler selalamlar....

gerçekten güzel ve ideal bir kümes olmuş hayırlı olsun bol yaavrular....

tesekkürler zekeriya bey antalayaya selamlar...

gayet güzel dicem ama güzel demek yetmiyo mükemmel

s.a arkadaşım emeğine sağlık güzel olmuş.. ama acil önlemini alman gerereken eksikler var...
o ondolinlerin arasındaki ve duvarla 5/10 arasındaki boşlukları doldur yoksa fare sansar gelincik saldırısına maruz kalırsın.....

tesekkurler osman bey gorusleriniz icin fotograflar cekildiginde kumes yeni bitmisti su anda her tarafi kapandi bir tek sivasi kaldi selamlar...

avşanın neresinde oturuyosun araplar köyündemi çocukken orda çok kuş besledim çoçukluğum orda geçti.çok güzelyrdir avşa hele araplar köyü karadut çınar altınkum

merhaba nedim bey ben yigitler tarafindayim selamlar...

selamlar atakan bey ekiden orda az kuş besleyen vardı şimdi çoğaldımı nasıl

merhaba dediginiz gibi az kus bakan var 4-5 kisiyiz digerleri mardin bakiyor ben donucu kus bakiyorum yazinda getirenler oluyor selamlar...

güzel olmuş abı baya bı emek vermıssın klıma daha cok hosuma gıttı vala bıraz saglamlastır be abı guvenlık acısından tek eksıgı bana o geldı

merhaba emrah kardesim kumesin resimleri ilk gun cekilmisti su anda butun eksikleri biti sayilir kilima alt katin kilimasi gorusun icin tekrar tesekkurler selamlar...

Geri