YENİ KÜMESİMİ TAMAMLADIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
preview.umut-donek.webnode.com.tr
Ad Soyad
Umut COŞKUN
Meslek
Bankacı
İlgi Alanı
Seçiniz
..

Ekli dosyalar

• Resim 006.webp
    Resim 006.webp
    986.1 KB · Görüntüleme: 2,340
..

Ekli dosyalar

• Resim 009.webp
    Resim 009.webp
    1 MB · Görüntüleme: 2,344
.

Ekli dosyalar

• Resim 012.webp
    Resim 012.webp
    983.1 KB · Görüntüleme: 2,227
.

Ekli dosyalar

• Resim 015.webp
    Resim 015.webp
    378.3 KB · Görüntüleme: 2,335
Selamlar
arkadaşlar 10 gün uğraştığım yeni kümesimi umarım beğenirsiniz bunun haricinde 2 kümesim daha bulunmakta azman,dönek ve dolapçı ırkı beslediğim için kümesleri ayrı ayrı tutuyorum.
saygılar
umut coşkun
DENİZLİ

kümesin çok güzel olmuş emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın inşallah kuşlarından =))

Abi kümes güzel olmuş aslında tahta varsa elin deymişken folluklarıda kendin yapsan daha iyi olurdu ama bu halide süper tabi kümesin.. Hastalıksız bir kümes olur inşallah.. (:

Kümes olmuş abi Emegine sağlık güle güle beslemeyi basip etsin Allah

kümesin güze lolmus ustaa herseyı 10 numara ama kapısını tahtadan yapmısısn calınma ıhtımalı varsa kusları nbence demırden yapp daha guzel olur vee kumesın kapısı sola dogru acılsa daha guzel olur sankıı

ertugondes' Alıntı:
kümesin çok güzel olmuş emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın inşallah kuşlarından =))
saolasın kardeşim inşaallah alırım emeğimin karşılığını

polllat' Alıntı:
Abi kümes güzel olmuş aslında tahta varsa elin deymişken folluklarıda kendin yapsan daha iyi olurdu ama bu halide süper tabi kümesin.. Hastalıksız bir kümes olur inşallah.. (:
saolasın kardeşim tahta var aslında zor geldi artık limon kasalarını bulmuşken hazır uğraşmak istemedim artık sıcakta.

Tr-Pasha61' Alıntı:
Kümes cok guzel olmus kardes ellerine sağlık.

Sağlıklı kümesler
saolasın arkadaşım sana da sağlıklı kümesler inşaallah
saygılar

Serkan BONCUK' Alıntı:
Kümes olmuş abi Emegine sağlık güle güle beslemeyi basip etsin Allah
teşekkürler kardeşim inşaallah

kusbaz123' Alıntı:
kümesin güze lolmus ustaa herseyı 10 numara ama kapısını tahtadan yapmısısn calınma ıhtımalı varsa kusları nbence demırden yapp daha guzel olur vee kumesın kapısı sola dogru acılsa daha guzel olur sankıı
herşeyden önce saolasın yorumların için çalınma ihtimali var tabiki ama demirdende olsa çalıyolar be kardeşim şerefsizler bekçi olarak köpeğim var ama ne kadar korursa artık kapının açılma yönüne gelince solunda başka kümes var o yüzden sağa doğru verdim yönünü
saygılarımla

abi köpekelr fayda etmıyorr köpekelride zehirliyorlar.dedıgı ngıbı kapı demırdende osla calıyorlar bızı mburda erafı tamamen demırden olan bır kumesı celık balta ıle kesmıslerr yumurtları bıle almıslar. ne demir ne köpek fayda ediyoo en güzeli alarm sistem içeridenn yapılıcak sekıldee

alarm falanda fayda etmiyo bu emek düşmanlarına köpeğe eğitim verirsen başkalarının verdiği şeyi yememesi durumunda zehirleyemezler denk getirdiğinde arkalarında kırmayla sıkacaksın en güzeli bidaha korkudan gelemiyolar

abi kırmayla sıkmayı bırakk ben onlara meydanda lint edeme kadar dayak bile attırırımdaa malüm köepekler sadıce yemekde vermıylarlar zehırlı ıgne uyusturucu tabancaları falan fılan yanıı ama ıyı bır alarm sıstemı ıs gorur bana göree

s.a emeginize saglık güzel kümes ama bir iki tawsiyem ve bir ikide istegim olacak
önce tavsiye follukları kapılı yaparsanız daha güzel olur bence yada follugun yarısına çıta kaçarsanız erkek kuş girişe tüneyebilir ve kümesteki diger erkekler yatan kuşu rahatsız edemez

istege gelince eger bana kümesinizin arkasında ne var söylerseniz ve dışının ayrıntılı resmini gönderirseniz size yardımcı olabilirim akıllı kilit sistemleri vardır
ben bu kilitleri 4 edet sistemli çalışır 1 tanesini bile yapsanız yeriniz ona müsaitse kilidinizide kırsalar giremezler içeri ancak duvarı kıracak yada bencereden ve bu arada pencerenize sineklik takarsanız sinek böcek olmaz saglıcakla allaha emanet olunuz

selamlar
arkadaşım tavsiyelerin için çok saol kümesimin arkasında başka bir ev var arkada üstümde altımda hep köpek var biraz zor çalınma riski ama güvenlik önlemlerini göze alıcam tavsiyeleriniz için tekrar teşekkürler

s.a
sana mesaj agtıcam köpek olmasa bile kilidini kırsalar bile o özelligi bulamadıgı sürece hiç kimse giremez kümese sende dahil

Geri