YENİ KÜMESİMİ TAMAMLADIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
umut coşkun' Alıntı:
Selamlar
arkadaşlar 10 gün uğraştığım yeni kümesimi umarım beğenirsiniz bunun haricinde 2 kümesim daha bulunmakta azman,dönek ve dolapçı ırkı beslediğim için kümesleri ayrı ayrı tutuyorum.
saygılar
umut coşkun
DENİZLİ
selamunaleykum
masallah elinize saglik insallah huzurlu gunlerde besler gonlunuzce hazini alirsiniz evet bencede farkli irlar ayri kumeslerde bakilmali
saygilarla ferhat

hocam kümesiniz süper olmuş valla bol yavrulu günler dilerim . açıkçası duygulandım ben komşular yüzünden kuş beslemeyi bırakmak zorunda kaldım :(((

teşekkürler arkadaşım güzel yorumların için senin adına üzüldüm inşaallah tekrar beslemeye başlarsın ben güvercinsiz hayat düşünemiyorum.

s.a güzel bir kümes olmuş yapmış olduğunuz kümese ne kadar tuğla vs kullandınız bilgilendirme yaparmısınız ?

eminaklan7' Alıntı:
s.a güzel bir kümes olmuş yapmış olduğunuz kümese ne kadar tuğla vs kullandınız bilgilendirme yaparmısınız ?
selamlar
öncelikle teşekkürler arkadaşım yapmış olduğum kümese 250 tuğla,2 torba çimento,yarım kepçe kum,1 tabaka osebe 10 metre kumlu mebran(şıngıl) gitti bana maliyeti 500 tl yi buldu arkadaşım yeni yapacağın kümesinde allah yardımcın olsun.
saygılarımla

umut coşkun' Alıntı:
eminaklan7' Alıntı:
selamlar
öncelikle teşekkürler arkadaşım yapmış olduğum kümese 250 tuğla,2 torba çimento,yarım kepçe kum,1 tabaka osebe 10 metre kumlu mebran(şıngıl) gitti bana maliyeti 500 tl yi buldu arkadaşım yeni yapacağın kümesinde allah yardımcın olsun.
saygılarımla

çok teşşekkürler yardımlarınız için

önemli diil arkadaşım yardımcı olabildimse ne mutlu

Vallaha ne diyimharika olmuş ama pencerelerdeki parmaklıklar ince kümes güvenli bi yerde ise sorun olomaz ama sana uzak bi yerdeyse oraları daha saglam yapmanı tercıh ederım tekrardan kümesi cok beyendim

sedar_sago' Alıntı:
Vallaha ne diyimharika olmuş ama pencerelerdeki parmaklıklar ince kümes güvenli bi yerde ise sorun olomaz ama sana uzak bi yerdeyse oraları daha saglam yapmanı tercıh ederım tekrardan kümesi cok beyendim
saolasın güzel dileklerin için kümes güvende :evet:

sa birader emegine eline saglık gayet güzel olmuş bol yavrulu kayıpsız günlerde kullanırsın inşallah ben güvenlikciligi bıraktım antalyaya taşındım balıkesirden bayramda denizliye geliyorum belki görüşür tanışırız tekrar hayırlı olsun allaha emanet ol kardeşim.

tanışma

:slm: arkadaşlar antalyaya yeni taşındım burdaki dolapcı kelebek besleyen arkadaşlarla tanışmak istiyorum herkeze kayıpsız hastalıksız bol yavrulu günler dilerim.

eyvallah arkadaşım saolasın güzel dileklerin için güvenliğe devam etmiycekmisin?.Güvercinleri nasıl ettin antalyaya götürdünmü,tanışmak bir türlü nasip olmadı denizliye geldiğinde beklerim inşaallah.
saygılar.

sa güvercinleri denizlide anıl var arkadaşım saolsun o bir ay bakıverdi bende bu arada güvercin besleye bilecegizmiz bir ev buldum şimdi elimizde iki edremit kelebek iki dişi azman 3de dolapcı var iki dişi bir erkek ne alaka diyeceksin aslında eşliydi kuşlarımız ama ben acele edince uşlardan 6 dolapcıyı kaçırdım oglum eren var 13 yaşında o baba dursun bir kaç gün dedi bantladı kanatlarını bende işden gelince açtım kanatlarını aynı gün verdim bayragı selamınaleyküm tabi kuşların yarısı toplam 13 kuş getirmiştik balıkesirden şimdi 7 kuş kaldı güvenlikciligede şimdilik ara verdim ama nasip antalyada arkadaşımın inşaat şirketinde çalışıyorum şimdilik işlerimiz çok iyi maşallah ondan dolayı yapmıyorum güvenlikcilik bayramda numan ustanın kavesi var on nisanın üstünde orda oluruz arkadaşlarla heralde bir kaç gün tanışırız belki orda 055508013163 yeni iş tlf şimdilik hoşcakal arkadaşım allaha emanet ol.

Geri