kusbaz123
Üye
- Ad Soyad
- ekrem.
- Meslek
- işçi/operatör
- İlgi Alanı
- Köpekler
haltbar' Alıntı:kusbaz123' Alıntı:haltbar' Alıntı:Ömer bey Türkiye oynarcı kaynıyor ama yeni nesil oynarcı statüsüne girenler çok az yani kendisini bu statüye sokacak kişi yok denecek kadar az gerçekten...zaten bildiğiniz üzere eski nesil oynarcılar tabiri caizse birbirlerini yiyor hatta biz yeni nesil oynarcılarıda bu rant kavgalarının içine çekiyor ve çok üzüyorlar...Herkesin kuşu kendisine güzel ve herkes kendi bildiği kadar oynarcıdır...Ömer ÖZKURT' Alıntı:Koskaca türkiye de ,koskaca kuscular.org aileisnde bu kadar mı yeni nesil oynarcı var.
Üzüldüm bakın şimdi.Taklacıyı bırakıp oynara başlyayım bali bu güzel ırkımıza sahip çıkacak yeni nesil yok baksanıza gördüğüm kadarıyla.
Ve ayrıca sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız...oynar beslemek ayrı bir zevtir..
Saygılarımla
oyanr besleme kayrı bir zevk demişsin ama ben oynarın zevkini anlıyamadım. havada hareket yapmıyo sadice ucuyo bana göre oda oyanrdan anlamıyorum çünkü. oynar beslemenin zevki ney onu bir söylermisiniz?
Bursa'da yaşıyorsun ve hala bunun nasıl bir zevk, nasıl bir tutku olduğunu anlayamadıysan...bişey diyemiyorum sana güzel kardeşim... Türker abiyi sen mutlaka ziyaret et benden sana tavsiye, senide aramızda görmek isteriz....
Saygılarımla
O.Uğur KORKMAZ
bu güzel önerileriniz için teşekür ederim ama benim asıl amacım oyanrı biraz tanımakdı. uzakdan bakıldıgında her kuş sade bir kuş. ama sahibiyle sohbet ettiğinde yada kuşu izledimmi sana kendisini analtıyor kuş eğer gözlemleme kabiliyetin varsa. yakın cevrende selanikci kelebekci mardinci bangocu adanacı gib iırkalr besliyenler var onalrla kuşlar hakkıdna muhabebt ettiğimizde herkezin gözü parlıyarak kuşlarının yaptığı hareketi anlatıyor. e bende bursada yaşıyorum buranın ene önemli kusu bursa oynarıdır. kuş renk oalrak tüy yapısı oalrak güzel hoşuma gidiyo ama bizler genelde kuşlardan bir hareket eylen beklentisi içerisindeyizz bunu kuş besliyenlerin coğunda görüyorum. ondan bursa kuşunun bir hareketi varmı diye sormuştum sorumunda cvp ını aldım saolun cvpladınız yani.
şimdi bursa oynarı beslemeye gelince şuan küçük bir kümesin 5 tanede güvercinin var 1 tane daha almayı düşünüyorum hepsi eş olsun.oyanr kuşuna ilgi çok iyi bakılması gerekiyor ben o iyi bakımı şuan olsun o kümeste yapamam ve kuşlar heba olurlar.zaten beslememde zar zoruna oluyor.ileride kümesini güzel büyük birşey yaparsam beslemek için kızmarlarsa oynar koyarım kümesime kuşu tanımaya çalışırım.burada bir çok güzel oynar resimleri gördüm.ilgi çekiciliğide var ama şuanlık beslemeyi düşünmüyorum ileride işallah beslerim. ve buradan birkez daha teşekür ediyorum künesini bana açma kuşlarını gösterme eyleminde bulunan türker abiyede birkez daha teşekür ediyorum.