yeni risasi erkeğim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
değerli dostlarım ..yeni erkek risasim..şimdi buna bir dişi bulmam lazım..sincanlı dostlarımın sayesin de ve siteden ömer kardeşim sayesin de ulaştım bu güzelliğe..

ali hakan' Alıntı:
değerli dostlarım ..yeni erkek risasim..şimdi buna bir dişi bulmam lazım..sincanlı dostlarımın sayesin de ve siteden ömer kardeşim sayesin de ulaştım bu güzelliğe..

Maşallah güzel bir kostümü var erkeğin.

sağolasın değerli dostum..şimdi ömer bukadar yardımcı oldu hadi bakalım sen de bir omuz at ta bir dişi edinelim..

maşallah güzel bir erkek umarım kendisi gibi güzel bir dişi bulup üretme imkanınız olur.
şimdiden bol yavrular.

Hayırlı olsun Ali kardeşim!İnşallah sağlıklı bir dişi bulursun.

yeni risasin hayırlı olsun ali abi.
dişi bulma girişimlerim devam ediyor.

abı hayırlı olsun ınsallah buna yakısır bı dısıde bulursun yakında :)

ali hakan kardeşim güle güle bersle o erkegin eski eşiyle çok güzel yavruları oynuyordu risasi degil ama bir yavru almanı tavsiye ederim allaha emanet ol şafak

feyzikaya' Alıntı:
maşallah güzel bir erkek umarım kendisi gibi güzel bir dişi bulup üretme imkanınız olur.
şimdiden bol yavrular.

sağolasın değerli dostum fevzi bey..inşallah yavrular alır havadada görme şansımız olur..

Müezzin' Alıntı:
Hayırlı olsun Ali kardeşim!İnşallah sağlıklı bir dişi bulursun.

selam değerli dostum..sevgili süleyman bey..iyi temennileriniz için teşekkür ederim..

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
yeni risasin hayırlı olsun ali abi.
dişi bulma girişimlerim devam ediyor.

değerli kardeşim ömer bey..sağolasın inşallah dediğin gibi hayırlı olur kuşun oyununu merak ettim ben de buna yakışır bir dişi bulmak istiyorum yavrusunu uçurup görmek istiyorum..

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
abı hayırlı olsun ınsallah buna yakısır bı dısıde bulursun yakında :)

selam değerli dostum ..özgürcüm işlerimiz hafifledi senin kuşlar yola çıkacak inşallah..ayrıca bu risasime dişi bulma işine senin de soyunmanı istiyorum..şimdiden kolay gelsin..

ARAPCI ŞAFAK' Alıntı:
ali hakan kardeşim güle güle bersle o erkegin eski eşiyle çok güzel yavruları oynuyordu risasi degil ama bir yavru almanı tavsiye ederim allaha emanet ol şafak

selam değerli dostum şafak bey..inşallah benim de temennim bu erkeği iyi bir dişiye vurup alacağımn yavruyu seyretmek..hayırlısı bakalım..

risasiniz uçmuşta duruşundan belli maşallah naazarım değmesin .::)) iyi günlerde besle .selamlar. ŞEREF

şeref' Alıntı:
risasiniz uçmuşta duruşundan belli maşallah naazarım değmesin .::)) iyi günlerde besle .selamlar. ŞEREF

sağolasın şeref bey..evet şaban beyin de dediği gibi kuşun kendide başka bir dişiden aldıkları yavrularıda oynamış iyi kuşlarmış bakalım biz ne yapacaz..

iyi olur iyi mal sahibini bulmuş::)) sizde inşallah daha güzel yavrular alırsınız ,bizede izletirsiniz.selamlar .ŞEREF

Cok guzel Abi, Benim Sizden Bir Istegim Olucak Risasi dedigimiz kuslari bize anlatirmisiniz, Ornek olarak bir yerde risasi diye bir takim kus vardi, fakat kuslar ayi miro gibiydi, ben cozemedim, aradaki farki bizlere anlatirmisiniz ,
Tesekkurler.

selam değerli dostlarım..miro ve risasi aslında aynı ırk kuşlardır..ikiside taklacı seferli kanat sesi mükemmel kuşlardır..avatarımdaki gibi miro göğsü sarı renkli olan ,risasi ise mor göğüse sahip kuşlardır..

maşallah ali abi cok güzel kus bu risasi güvercini bildiğim kadaedrı ıle miroı ırkı ıle akraba yaniş soy lari birleşiyor bu güvercinler adıyamanda eskı damar kuscularda var eger bır dısı alabılırsem sızer yardımcı olmaya calısırım

saygılar

adıyamanhasan' Alıntı:
maşallah ali abi cok güzel kus bu risasi güvercini bildiğim kadaedrı ıle miroı ırkı ıle akraba yaniş soy lari birleşiyor bu güvercinler adıyamanda eskı damar kuscularda var eger bır dısı alabılırsem sızer yardımcı olmaya calısırım

saygılar

selam değerli kardeşim hasan bey..ilgine teşekkürler.senden haber bekliyorum öyle ise..

buda dişi ama bende de bir takım var :=) işallah kuşunuza göre bir dişi bulursunuz.

Ekli dosyalar

• HPIM0897.webp
    HPIM0897.webp
    2.4 MB · Görüntüleme: 1,290
iyi günlerde üretmen dileğiyle..inşallah iyi yavrular alırsınız..en azından siz alın yavruda uçurun görelim bakalım bu kuşların oyun şekli nasıl oluyor..

istanbul beykoz tarafında birisi var ondan benim arkadaşa bir dişi miro miski hediye geldi onu araba vurdu altından arap geldi ve fena oynuyordu. veren şahıs o zaman bize isterseniz seyrettiririm dedi ama biz gitmedeik şimdi pişmanın açıkçası bende merak ediyorum.

güzelmi gerçekten bunun beli nasıl bağlımı temizmi varsa resmini yollarsanız memnun olurum

beli paçalarının renginde

Ekli dosyalar

• HPIM0899.webp
    HPIM0899.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,323
selam değerli dostum..kuşun paça rengi açık olmalı diye düşünüyorum ne dersin..ayrıca kafasının üzeri göğüs gibi morluk mu var yoksa fotodan mı yanıldım

ali hakan' Alıntı:
selam değerli dostum..kuşun paça rengi açık olmalı diye düşünüyorum ne dersin..ayrıca kafasının üzeri göğüs gibi morluk mu var yoksa fotodan mı yanıldım

Doğru var bendeki risasi denilen kuş sizdeki bence safkan miro çakmaklı ve çokta güzel bir erkek miro çakmaklı benimkiyle ayni ırtk değil ikiside farklı soylardan.(Ben öyle biliyorum)Bence laciver miro çakmaklı ve risasi ayrı soy kuşlar.ben üç ırktanda gördüm yan yana geldiklerinde bariz fark var mesela risasiler arab bakırilere daha çok benziyor miro çakmaklılar miro miskiye lacivert saddamlar kapkara cakmaklının hafif lacivert tonunu andırıyor.

risasi (kara çakmaklı) diye bilinen kuşlar ile mirolar akrabadır.

akrabadır ama ayni değildir herkes ayniymiş gibi konuşuyor genelde bende bazen öyle konuşuyorum

Geri