mirocu
Üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
feyzikaya' Alıntı:maşallah güzel bir erkek umarım kendisi gibi güzel bir dişi bulup üretme imkanınız olur.
şimdiden bol yavrular.
Müezzin' Alıntı:Hayırlı olsun Ali kardeşim!İnşallah sağlıklı bir dişi bulursun.
Ömer ÖZKURT' Alıntı:yeni risasin hayırlı olsun ali abi.
dişi bulma girişimlerim devam ediyor.
KuCuKaFaCaN' Alıntı:abı hayırlı olsun ınsallah buna yakısır bı dısıde bulursun yakında
ARAPCI ŞAFAK' Alıntı:ali hakan kardeşim güle güle bersle o erkegin eski eşiyle çok güzel yavruları oynuyordu risasi degil ama bir yavru almanı tavsiye ederim allaha emanet ol şafak
şeref' Alıntı:risasiniz uçmuşta duruşundan belli maşallah naazarım değmesin .:) iyi günlerde besle .selamlar. ŞEREF
adıyamanhasan' Alıntı:maşallah ali abi cok güzel kus bu risasi güvercini bildiğim kadaedrı ıle miroı ırkı ıle akraba yaniş soy lari birleşiyor bu güvercinler adıyamanda eskı damar kuscularda var eger bır dısı alabılırsem sızer yardımcı olmaya calısırım
saygılar
ali hakan' Alıntı:selam değerli dostum..kuşun paça rengi açık olmalı diye düşünüyorum ne dersin..ayrıca kafasının üzeri göğüs gibi morluk mu var yoksa fotodan mı yanıldım