Yeni salmam ve kuşlarımdan birkaç kare!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
hayal_gemisi' Alıntı:
Esenlere arasıra giderim , ordan belki görmüşümdür.

Bnde bağcılarda besliorum ....

hmm.. benim kuşlar iyi yükselip, açılıyorlar belki havada da görmüş olabilirsin..zaten bağcılardaysan görmen kolaydır.. bende o tarafta bayağı kuş görüyorum mesela orda bir kişi var 100 tane falan kuş uçuruyor en az..

Sinan kardeşim senden hep böyle kus beslemeni isteişimdir ve dedigim oldu bu kuslar sana cok yakısıyo ii beslemler kümesinide güzel yapmısındır bi emegin deymiş gercekten Basarılı bii kusculuk yapmakdasın :tamam:

kry' Alıntı:
Sinan kardeşim senden hep böyle kus beslemeni isteişimdir ve dedigim oldu bu kuslar sana cok yakısıyo ii beslemler kümesinide güzel yapmısındır bi emegin deymiş gercekten Basarılı bii kusculuk yapmakdasın :tamam:

eyvallah kardeşim saol. Kuşlarda düzen daha oturmadı. Yani hala yeni kuşalr geliyor-bir taraftan eskiler yavaş yavaş gidiyor falan. Bu işlemi çok yavaş yapıyorum ki eskiler yenilerri iyice alıştırsın. Yani mesela yeni gelen bir kuş sinekte kaybolduğunda hiç olmadı 3-5 saat sonra bir yerden çıkıp gelsin..

Anladım kardeşim msn ni ndn acmıyon bi sohbet atak ben 4 ay yoktumm kuslarımı sansar ve fareler hangisiyse bogmus 26 tane kustan hiç kalmamıs :hungur: sonradan yeni basladım bu sever MARDİM BASKA KELEBEK 3 ü sedece 10 tane oldu senden de güzel bir hediye bekliyom

kry' Alıntı:
Anladım kardeşim msn ni ndn acmıyon bi sohbet atak ben 4 ay yoktumm kuslarımı sansar ve fareler hangisiyse bogmus 26 tane kustan hiç kalmamıs :hungur: sonradan yeni basladım bu sever MARDİM BASKA KELEBEK 3 ü sedece 10 tane oldu senden de güzel bir hediye bekliyom

msn açıyorum kardeş sana denk gelmiyordur. KUşalrına gelince; gerçekten çok üzüldüm. Bence yeni bir başlangıç yaptıysan eğer kelebek-baska veya mardin-baska yap.. Aksi takdirde kelebekler göt basma dediğimiz hareketten yapıyor. Biliyorsun ben bunun bizzat içindeyim yani çok iyi biliyorum. Şimdi kümeste mardin bırakmadım kelebekler açıldı, düzeldiler.. Sanada böylesini tavsiye ederim karde. Zaten geriside kısmetimize kalmış..

Geri