YENİ SEZON KİMSEDE KUŞ YOK SANIRIM SESİ CCIKAN YOK.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tengelli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

tengelli

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kenan tengelli
Meslek
işçi
İlgi Alanı
SELAMLAR HERKESE nasipse sezonu ben bu cumartesi acıcam cayırda inşallah iyi gözlemlerle iyi eşlerden diye aldıklarımız iyi cıkar.iyi cıkarsa yazar anlatırız ses cıkmazsa kargalarla devam demek.

2010-2011 Sezonunda herkese bol güzel yawruLar Lütfen melez KuşLardan uzak DuraLım sadece bakıcı OLarak KullanaLım üremelerine izin vermiyelim Lütfen biLiçLi OLaLımM ...

Eskisi gibi kuş uçurucular yok sanırım..

allaha sükür 30 senelik gecmisi olan sabuni kanlarimiz var..her sezon bizi utandirmayacak en asagi 3 yavru ucuruyoruz..herkezin bir zevki vardir ama sabuni bir baska keyif veriyor..bütün sabunileride kapsamak zor..herkeze acmacasiz ve keyifle kus ucurmalar dilegi ile..

bizdede bi o kadar senelik soylar varda biz ancak masada uçuruyoruz.. bari siz 30 senelik sabuni soylarınızdan bi bukle video yapıp siteye atar iseniz izler takdir ederiz.

Açıkçası bu aralar bende kuşları yavaş yavaş kelebeğe çevirdiğim için burda fazla foto. larını paylaşmıyorum.. İnşallah kısa sürede toparlar, düzeltiriz de güzel paylaşımda bulunuruz...

ahmet sayin (filo) insallah.meragini gidermek icin elimden geleni yapicam.almanyaya yerlestigim icin damizliklarim izmitte ama bir videosunu senin icin koyucam..buraya getirdigimde kuslarida devamli resimde fotoda koymak isterim cünkü icraat olmadan konusmasi biraz zor oluyor.anliyorum senide.

Değerli dostum aynen sana katılıyorum..anlat anlat,sabaha kadar anlat boş bi video koy o seni anlatsın der gibisin.. haklısında ama yok işde :) bu arada sendedemi kocaelide meşhur adalılardan var.. o soydan bendede mevcut..

böyle ortamda foto ilede olacak bir sey deil video ilede filo arkadasim..videoya cekiyorsun kus gidiyor ama belli deil sadece gidiyor kayboluyor..alt taklasini görüyorsun kisilip catiya gelisini görüyorsun.en ntemizi canli gözle izlemekte iste.bendeki kuslar gölcük yeni mahallede cemal abi var onun kuslarinsoyundan ama ben o kani baska bir disi ile biraz bozdum.ama masallah alt takla olsun catiya kendilerini kisip gelmeleri olsun harika.1.5 sene oldu almanyaya geleli aklim gidiyor bakamayacaklar birsey olacak diye..sen kimin soylarindan besliyorsun ahmet usta??selamlar.

SEVGİLİ SÜLO... GEBZEDE BİR AKRABAM VAR ODA SADECE ADALI YETİŞTİRİYOR.. ONDAN BANA BİR ÇİFT HEDİYE GELDİ O KENDİ KUŞLARININ HİKAYESİNDEN BAHSETTİ DE AKLIMDA KALMADI.. ODA KOCAELİ DE ÜNLÜ BİR ADAMDAN ALMIŞ ZAMANINDA İYİ PARA BAYILMIŞ AMA MEMNUN BAŞKA KUŞ YETİŞTİRMİYOR SADECE ADALI..

arkadaşlar yavrular yavaş yavaş tıkırdamıya başladı. yanlız hastalık var bi atlatsınlar videoları koymaya başlarız

degerli arkadaşlar kuşda kuşcuda kuuş uçuracak kuş oynatacak insanlar var varda bunlara müsade edecek adam gibi kuşçu yok denecek kadar az 30 40 yaşında affedersiniz eşek kadar bazı ekmeksizler yemek yedigi tabaga pisleyen okadar çok ahlaksız varki gelde kuş uçur kuş oynat adamlar benim verdigim kuşlarla benim kuşuma pırıltı veriyor gelde kuş uçur kuş oynat sözlerim böyle şahsiyetsizlere adam olun kuşculugu ögrenmeden kurnazlıgı ogrenmeyin bu işin okulu olsada okuluna gitselerkuşculuk öyle ha deyince olmaz nasıl ha deyişinize baglı saygılarımla

S.A Arkadaslar..

Tüm herkezin 2010 sezonu hayirli ugurlu,bol bereketli,kazasiz belasiz,hirsizsiz,atmaca ve sahinsiz,kedisiz ve sansarsiz,nazarsiz,hastaliksiz dopdolu gecmesi dileklerimle insallah.

Gelelim bu sene icinde neler oluyor ve neler oldu !

2010 sezonuna 15 yavru ile baslangic yaptik cok sükür,lakin malum tatsizliklar sanssizliklar insanin pesini birakmiyor buna mütakipte iyi seylerde olmuyor degil.Yanliz hersene oldugu gibi bu senede hastalik ve sahin den nasipimizi almadik desek yalan olur.Yetismis 15 yavrunun arti 5 tane ekenin ve onlarin altindan gelen takviye yavrularda görülen belli belirsiz hastaliklar belimizi büktü,sahin de sagolsun kapidan irak üstüne tuz biber ekti solugumuzu kesti diye bilirim.

Mahallemize musallat olan sahin ve atmaca seferli kuslardan 5 tanesini aldi 3 ünü yaraladi ocagima incir agici dikti,korkudan kus ucuramaz olduk,sahin atmaca yolu gözlüyor durumdayiz suanda,insallah bu vakitte gececektir.Tüm mahalleli isyanlarda bildiginiz gibi degil arkadaslar,yeri müsahit olan artik tüfekle beklimeye basladi.Eger kim besliyorsa kim bakiyorsa bu sahin ve atmacaya burdan yetkililere söylüyorum ALLAH askin su populasyonu iyi dengeleyin dengeleri sasirmayin bu milletin sabrini tasirmayin,bizleri günaha sokmayin,sunlari dogaya ne olur bir kac sene salmayin kurbanim harbiden durum cok ciddi iki gidim zevkimiz vardi onunda icine etti bu mübarek hayvanlar,zaten topu topu 10 tane anac kus var orlardanda zorla yavru aliyoruz onlarida bu hayvanlara verip koca sezonu günesin altinda oyun kuslarina masa kusu gibi bakarak geciriyoruz.

Siz degerli dostlarimdan vakti olani beni iyi taniyani temmuzun 12 sin sora beklerim cayimi corbami icmeye insaallah vakti olan gelsin buyursun dosta ucucak kuslarimiz olacaktir insaallah.

Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle,sevgi ve saygilarimla...

s.alykm siteye yeni üye oldum ankara taklacı performans güvercinlerin fotalarının resimlerini koyacağm tarabzonda hava şartlarından kuş uçuramıyruz ve şahinin sayesinde bunları aşıpta vidoya çekebilirsek inşallah seyrederiz bizim sıkıntılarımız bunlar vidoyoda altan çekimdeil yandan çekim olmasılazım başkada boş boş çekmenin anlamı yok kalktığı andan konanakadar çekilirse seyrettiğimizden bişey anlarız bizdeil kuşlar konuşsun cümleden selmlr.

Geri