S.A Arkadaslar..
Tüm herkezin 2010 sezonu hayirli ugurlu,bol bereketli,kazasiz belasiz,hirsizsiz,atmaca ve sahinsiz,kedisiz ve sansarsiz,nazarsiz,hastaliksiz dopdolu gecmesi dileklerimle insallah.
Gelelim bu sene icinde neler oluyor ve neler oldu !
2010 sezonuna 15 yavru ile baslangic yaptik cok sükür,lakin malum tatsizliklar sanssizliklar insanin pesini birakmiyor buna mütakipte iyi seylerde olmuyor degil.Yanliz hersene oldugu gibi bu senede hastalik ve sahin den nasipimizi almadik desek yalan olur.Yetismis 15 yavrunun arti 5 tane ekenin ve onlarin altindan gelen takviye yavrularda görülen belli belirsiz hastaliklar belimizi büktü,sahin de sagolsun kapidan irak üstüne tuz biber ekti solugumuzu kesti diye bilirim.
Mahallemize musallat olan sahin ve atmaca seferli kuslardan 5 tanesini aldi 3 ünü yaraladi ocagima incir agici dikti,korkudan kus ucuramaz olduk,sahin atmaca yolu gözlüyor durumdayiz suanda,insallah bu vakitte gececektir.Tüm mahalleli isyanlarda bildiginiz gibi degil arkadaslar,yeri müsahit olan artik tüfekle beklimeye basladi.Eger kim besliyorsa kim bakiyorsa bu sahin ve atmacaya burdan yetkililere söylüyorum ALLAH askin su populasyonu iyi dengeleyin dengeleri sasirmayin bu milletin sabrini tasirmayin,bizleri günaha sokmayin,sunlari dogaya ne olur bir kac sene salmayin kurbanim harbiden durum cok ciddi iki gidim zevkimiz vardi onunda icine etti bu mübarek hayvanlar,zaten topu topu 10 tane anac kus var orlardanda zorla yavru aliyoruz onlarida bu hayvanlara verip koca sezonu günesin altinda oyun kuslarina masa kusu gibi bakarak geciriyoruz.
Siz degerli dostlarimdan vakti olani beni iyi taniyani temmuzun 12 sin sora beklerim cayimi corbami icmeye insaallah vakti olan gelsin buyursun dosta ucucak kuslarimiz olacaktir insaallah.
Herseyin gönlünüzce olmasi dileklerimle,sevgi ve saygilarimla...