YENİ YAPMIŞ OLDUĞUM KÜMESİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ümit59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K

ümit59

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ümit pekmezci
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Merhaba arkadaşlar yeni yapmış olduğum kümesim ve eski kümesim ...

Selamlar Ümit Bey,

Elinize, emeğinize sağlık sağlıklı ve düzenli örnek bir salma olmuş.

Saygılarımla

Aykut Karabulut

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Selamlar. Ümit bey öncelikle hoşgeldiniz. Maşallah kuşlar güzel. Bu güzel kuşlarada örnek bir salma yapmışsınız. Gerçekten muhteşem olmuş Elinize yüreğinize sağlık.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Aramıza hoşgeldiniz Ümit bey,gerçekten profesyonel yetiştiriciliğin gerektirdiği şartlara endeksli bir kümes yapmışsınız,özellikle çekmece sistemi çok önemli bir ayrıcalığı temsil ediyor,bu güzel kümesinizde sağlıklı bol nesiller elde etmenizi dilerim.

Maasallah güzel olmus özen gösterdigin belli umarim umut ettigin gibi olur ...
Ellerine saglik ben begendim dogrusu.

ellerinize sağlık maşallah kuşlarda güzel kümeste daha çok yavru almanız dileğiyle.

öncelikle aramıza hoşgeldiniz ümit bey.
gerçekten mükemmel bir kümes olmuş. elinize emeğinize sağlık.
çekmeceler gökhan ında dediği gibi çekmece olayı süper bi olay temizleme olayı çok kolay oluyor.yapımı biraz zor oluyor ama bilmiyorum kendinizmi yaptınız.
bende kullandım daha önce aynı sistemi.

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim allah hepimize iyi bol ve sağlıklı yavrular almayı uçurmayı nasip etsin kümeste çekmece olayı gerçekten çok büyük rahatlık temizlik açısından bide zemine taban ızgarası döşediğim zaman dahada süper olacak kümesin bütün işçiliği bana ait aynı şekilde yapmak isteyen arkadaş varsa elimden geldiğince yardım ederim.

Çok yanyana olması sorun yaratmaz mı?Ben Birini bir köşeye diğerini bir köye koydum yoksa yan yanamı olması gerekir.Kavga etmez mi babalar.

kardeşim çok güzel olmuş.ama inşallah bölmelerde kullandığın sunta böceklenme yapmaz.

Güzel kümes ve güzel kuşlar paylaşım için teşekkürler.Yalnız kuşların pisliklerinden suntalar nemlenip şişebilir.

cok güzel olmuş gerçekten

harbiden kıyak olmuş allah İNŞ bütün kuşçulara böle bir kümes nasip eyler paylaşım için çok çok teşekkürler elinize sağlık

eline saqlık bu kümesi ypmışın birde sorum olcak sana kaça patladı acaba?

gerçekten harika olmuş eline saglık ama sunta hastalıga neden olabiliyormuş duydugum kadarıyla neyse bol ve saglıklı yavrular alman dilegiyle

KuscuSinan' Alıntı:
eline saqlık bu kümesi ypmışın birde sorum olcak sana kaça patladı acaba?

merhaba sinan

kümesin ilk aşamasından son aşamasına kadar bütün herşeyini kendim yaptığım için bana en fazla 500-600 ytl ye çıktı

güzel bır salma olmus elınıze saglık bol yawru almalar

saygılar

çok güzel olmuş ellerine sağlık .

kümesiniz güzel olmus emeginize salık

arkadasim sanir epey bir ugras ve zaman harcamissin ama keske malzemeyede biraz itina gosterseydin kalici ve saglikli olurdu
bu kalin suntalar hem nemlenme hemde kemirgen hayvanlara kolay yipratip barinma olasiligi sagliyor umarim onlem alirsin sevgiyle kalin

ÇOK GÜZEL BİR SALMA EMEK VERİLMİŞ BELLİ BİZEDE KISMET OLUR İNŞALLAH.

Abi süper kümes olmuş heee

Geri