YENİ YAPMIŞ OLDUĞUM KÜMESİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ümit59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
şimdiye kadar gördüğüğm güzel kümeslerden en iyisi diyebililirm :hhh:

süper bi salma olmuş elinize emeğinize sağlık :heyo: :heyo:

Güzel özenli bir kümes olmuş, ayrıca geniş ve ferah biir kümese benziyor. Kullandığınız parlak ahsap malzeme ( sunta) dışkıyı emmeyecektir bu sebepten yuvalıkları ve tüneme yerlerini hemen hergün temizlemeniz gerekebilir , sanırım tek sıkıntınız bu olacak yenı kümesinizde . Keyifli bol verimli paylaşımlar dilerim kümesiniz hayırlı olsun . selamlar. ŞEREF

değerli arkadaşım kuşa vermiş olduğunuz değer o kadar fazlaki ,kümesinize gösterdiğiniz özenden belli emeğinize sağlık. Bol ve sağlıklı yavrular almanı temenni ederim.SAYGILAR.

şeref' Alıntı:
Güzel özenli bir kümes olmuş, ayrıca geniş ve ferah biir kümese benziyor. Kullandığınız parlak ahsap malzeme ( sunta) dışkıyı emmeyecektir bu sebepten yuvalıkları ve tüneme yerlerini hemen hergün temizlemeniz gerekebilir , sanırım tek sıkıntınız bu olacak yenı kümesinizde . Keyifli bol verimli paylaşımlar dilerim kümesiniz hayırlı olsun . selamlar. ŞEREF

merhaba dostum o malzemeyi dışkıyı emmemesi için özellikle kullandım çekmecelere gazete seriyorum en fazla 3 günde bir temizliyorum kümesin tabanında da taban ızgarası kullandım hem temizlerken çok kolay hemde kuşların sağlığı açısından çok iyi arkadaşlar kümeslerimizde temizliğe çok önem verelim hem kuşlarımızın sağlığı açısından hemde yavru verimi açısından çok önemli

ÇOK MÜKEMMEL

Sağlık ve afiyette kazasız belasız kuş ucurman soğlıklı bol yavru alma deileğimle
hayırlı olsun dursun
ALLAHA EMENET OL

MAAŞALLAH bu kuşlarada böyle bir yuva yakışır doğrusu ,umarım içi kadar kilit sistemlerinde süperdir abicim,bende içini çok güzel döşedim,şimdi bomboş kaldı,İnşallah bol yavrulu, kupalık yavrular, hırsızsız yıllar dilerim saygılar. :oley: :heyo:

harıka vallahi elıne koluna saglık kardes o kumeste kus olmak ısterım :d saygılarımla

Sertaç KURT (ist/yenibosna)

guzel demek yanlış olur mukemmel olmuş.

merhaba arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok saolun allah hepinize inşallah benden daha iyi güzel kümesler nasip eder

masallah kuşlar güzel kümeste güzel elinize emeğinize sağlık kazalardan belalardan saklasın allah..

Merhaba gerçekten cok guzel olmuş emeginize saglık iyi ve guzel bır sezon geçirmeniz dilegiyle saygılar

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Maasallah güzel olmus özen gösterdigin belli umarim umut ettigin gibi olur ...
Ellerine saglik ben begendim dogrusu.

s.a.
gardaşımın sözlerine aynen katılıyorum

öncelikle slm maşallah kümes mükemmel olmuş kuşlarda gzl inş bol sezonlu yavrular ve hastalıksaz bir sezon ggeçirmen dilegiyle alllah gönlüne gre versin elllerine saglık.

abisi kuşların maşşallahlarıvar çokgüzeller tüyükadar ömürlü olsunlar salmaya gelince ben eskisalmanı dahaçok beyendim tabi aynı şekilde çekmece uygularsan dahada güzel olurmuş, tabi bu sizin zevkiniz elinize saglık...

maşallah güzel yuva yapmısın emegine saglik ama eksik olan bişey var bizim burda çamur kullanırlar senın bu kadar emek harcamana gerek yok yanı az ve öz olmalı kusun azsa abıcım çamurlu yuva demek baska bişey yok yanı tek kelıme ıle harıka yanı

maş. güsle bi kümes güle güle kullan
KUBİLAY saygılarımla......

gerçekten çok güzel bir kümes yapmışsın eline koluna sağlık biraz masraflı olmuştur ama gerçekten değer böyle bir kümese inşallah bol vayru alırsın allah gönlüne göre versin arkadaşım :heyo: :heyo: :oley: :tamam:

allah hayırllı yavrular nasip etsin emegin için eline yüreğine sağlık

Saygılarımla ,,

Alican Çekmez !!

Öncelikle kümesinin çok süper olduğu belirtirim bu kümes iyi yetiştirici olduğunu acıklıor allah bütün kuslara böyle güzel kümesler nasip etsin bol yavru alman dileğiyle Orhan/İzmir bornova

slm beni yanlış anlamaman dileğiyle başlamak istıyorum sözüme ve sanırım bu kümes için herkes çok güzel olmuş yorumunu yapmış kümesin herşeyi düşünülmüş sulukların ızgaraların kümesin badanası boyası vs. fakat benim dikkatimi çeken birşey oldu yuvaların büyüklüğü konusunda bilirsiniz diğer forumlardada arkadaşların belirttiği en ideal ölçüler 40x70x40 fakat sen buna pek dikkat etmemişsin onun dışında herşey güzel umarım yuvalar dar gelmez saygılarımla :(

Geri