YILDIRIM ATA ( İSTANBUL TUZLA )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isyankarbfc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yıldırım ata
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar kuşlarım iki kere çalındı ve yeniden düzmeye çalıştığım kuşlarımı paylaşmak istedim saygılar herkese.

Devam...

Maşallah kuşların çoğu yavru ve kızma bunları söküp randıman vermek eğitmek senin elinde , inşallah birde böyle kötü bir olay ile karşı karşıya gelmezsin ve gelmez hiç bir güvercin dostu.Kapılarına da gerekli güvenliği sağlamalısın.En azından alarm takarsan buda bir nebze olsun belki ek olarak güvenliğini sağlayabilir.

turkish_00' Alıntı:
Maşallah kuşların çoğu yavru ve kızma bunları söküp randıman vermek eğitmek senin elinde , inşallah birde böyle kötü bir olay ile karşı karşıya gelmezsin ve gelmez hiç bir güvercin dostu.Kapılarına da gerekli güvenliği sağlamalısın.En azından alarm takarsan buda bir nebze olsun belki ek olarak güvenliğini sağlayabilir.

Öncelıkle merhaba aslında cogunu soktum fakat 10 gun ıcerısınde 4 kusu alıp 3 kusumu yaralıyan atmaca olunca 10 gun ucurmayıp burayı unutmasını umuyorum suan yenı baslıyan kuslar ve sıkta olanlar yarım kaldılar onumuzdekı hafta kaldırmayı dusunuyorum umarım 7 tane zıyandan sonra daha fazlasını yasamam hırsızlara gelınce gecengun hemen arka sokagımdakı arkadasın kumesıne hırsızlar gunduz vaktı gırdıler ve her yerde camera var hıc umursamıyorlar bıle cameradan ızlettı arkadas sınır olmakdan baska bısey olmuyor 1. sefer kuslarım calındıgında onlem yoktu 2. de onlem aldım ama fayda etmedı 3. de banka gıbı korunan kumes halını aldı (: hırsıza ne yapsak aslında fayda yok ama ne kadar cok onlem okadar caydırıcı oluyor bakalım ınsallah bır daha yasamam pıskolojım bozuldu her kumese cıkarken ılk baktıgım kılıtler oluyor umarım allahım kımsenın basına boyle seyler vermez saygılar.

hayvanlar güzel ama ben baska bişey diycem. güvercin çalanlara hırsız demeyelim hırsızların bazıları çoluğuna çoğuna yiycek bişeyler alabilemek için başka çaresi kalmayan insanlardır belki kim bilir . güvercin çalan emek hırsızıdır yani su katılmamış OROSPU ÇOCUĞUdur .

bayburtlu abdullah kardesım burası forum oldugundan senın kullandıgın gıbı tabır kullanamadım fakat yukarıda allah var kendısı ıcın ve cocukları ıcın cok beddua ettım allaha havale ettım he sunuda unutma ulkemızde ozellıkle ıstanbul gıbı bır memlekette ıstedıkden sonra kımse ışsız kalmaz hırsızın hepsı aynıdır kardesım bırı namuslu hırsız dıgerı namussuz dıye bır kavram olamaz saygılar benım guzel kardesım.

Abdullah sen naptın ya :) Yıldırım abi boz ve kirlilere hayran kaldım alanında rengi çok karışık :D

maşallah güzel kuşlar oyunlarıda iyidir umarım hırsızlara karşı dikkat saygılar...

Kuşlarınız çok Hoş Maşalah .. sağlıkla bakın .. selamlarŞEREF

Geçmiş olsun Yıldırım Bey,
Tekrar bu güzel kuşlarla başlayabilmeniz sevindirici.
İnşallah hırsızlar layığını bulur,siz de kuşlarınızı güzel günlerde uçurur,seyredersiniz.
Selamlar
Khalid

s a geçmiş olsun yıldırım olanlara çok üzüldüm malesef hepimiz karsılasıyoruz emek hırsızlıgı had safhada sen allah a havale et eden bulur hep birlik olmalıyız kuslarımızı korumanın nesilleri devam ettirmenin bu tür hadiselere maruz kalmamak yada en aza indirebilmek için bizlerede çok görevler düşüyor bu tip insanları afişe etmek ortamlarımıza sokmamak uzak durmak gerek insallah dahada iyilerine kavusursunuz her seyin gönlünce olması dilegi ile

saygılar

lordmozard61' Alıntı:
Abdullah sen naptın ya :) Yıldırım abi boz ve kirlilere hayran kaldım alanında rengi çok karışık :D
sagol guzel kardesım begenın ıcın ala evet baya karısık ama benım renk takıntım olmadıgından sıkıntı yok beyaz ve ala kardestır sevdıgım bır kardesımden hedıye gelmıstır saygılar.

kaan ozkoyuncu' Alıntı:
maşallah güzel kuşlar oyunlarıda iyidir umarım hırsızlara karşı dikkat saygılar...
Sagolun guzel dusuncenız ıcın az bır kısmı kendı kuslarım cogu yabancı olan kuslar soy olarak cogu kırıkkale kusları hırsızlara karsı onemlerı aldım ve damızlık kuslarımıda farklı yerde barındırıyorum ınsallah bır daha sıkıntı yasamam saygılar.

Khalid' Alıntı:
Geçmiş olsun Yıldırım Bey,
Tekrar bu güzel kuşlarla başlayabilmeniz sevindirici.
İnşallah hırsızlar layığını bulur,siz de kuşlarınızı güzel günlerde uçurur,seyredersiniz.
Selamlar
Khalid
Sagol kadır arkadasım umarım tekrar basıma gelmez kendımce begendıgım kusları beslemeye calısıyorum ınsallah ılerleyen zamanlarda vıdeo olarak paylasımda bulunurum performanslarınıda hep beraber gormus oluruz guzel dusuncelerın ıcın tesekkur ederım saygılar.

kuscu_marik' Alıntı:
s a geçmiş olsun yıldırım olanlara çok üzüldüm malesef hepimiz karsılasıyoruz emek hırsızlıgı had safhada sen allah a havale et eden bulur hep birlik olmalıyız kuslarımızı korumanın nesilleri devam ettirmenin bu tür hadiselere maruz kalmamak yada en aza indirebilmek için bizlerede çok görevler düşüyor bu tip insanları afişe etmek ortamlarımıza sokmamak uzak durmak gerek insallah dahada iyilerine kavusursunuz her seyin gönlünce olması dilegi ile

saygılar
Aleykumselam muharrem abıcım sagolasın senelerdır hızmet ettıgım ve ıstedıgım kıvama getırebıldıgım kuslarım malesef kalmadı eskı kuslarımdan cok azı elımde bulunmakda ama asıl daha cok deger verdıgım kuslarım gıttı evet malesef butun kuscular karsılasıyor ve korkulu ruya olmakda hırsızlar gecen gun gunduz vaktı 4 hırsız arkadasın kumese gırdıler ve adamlar cok rahatlar her yer camera dolu adam camerayı yukarı kaldırmaya calısıp ısıne devam edıyor bu ne cesarettır anlamıs degılım herhalde ben bahcemde yakalasam kuslarım yuzune katıl olurum kumeslerım patlayınca artık bıcakla gezer adam oldum ya denk gelırse dıye hayatım boyunca bıcak tasımamıs bırıyım hergun kumese cıkarkan ılk gozumun gıttıgı kılıtler oluyor pıskolojım maf durumda malesef aslında calıntı kusları kımse almasa mezatcılar almasa bu kadar hırsızlıklar olamaz ama malesef aslında bahceme herkesı getıren bırı degılım son oynattıgım kusdan sonra ne olduysa oldu belkıde cok yakın arkadasım yaptı herkesden suphelenır oldum neyse cok uzattım saygılar abıcım.

abi öncelikle geçmiş olsun
inşallah bu güzel kuşların başına ne atmaca ne hırsız vb.gibi belalar gelmez
allah nazardan korusun yavrular zıpkın gibi
tüyünce hayırlarını görürsün inşallah
saygılar

mazidenbiri' Alıntı:
abi öncelikle geçmiş olsun
inşallah bu güzel kuşların başına ne atmaca ne hırsız vb.gibi belalar gelmez
allah nazardan korusun yavrular zıpkın gibi
tüyünce hayırlarını görürsün inşallah
saygılar
Selamlar dursun arkadasım cok sagol ınsallah bır daha basıma gelmez ınsallah atmacadan hırsızlardan kuslar kalırsa bu sene ızlıyecegımız cok kus var bakalım kısmet saygılar.

inşallah gönlünün istediği gibi oynarlar abi

Geçen bi abim yazmıştı heralde bu hırsızlık olaylarına karşılık hırsızlığın karşısına geçemdiğinden dolayı kendi damızlıklarının sanırım 8 10 tane yumurtasını saklamış kuşları çalınınca o yumurtalara başka kuşları yatırıp soyu devam ettirmiş çok akıllıca bir yöntem bence :)

mazidenbiri' Alıntı:
inşallah gönlünün istediği gibi oynarlar abi
ınsallah.

lordmozard61' Alıntı:
Geçen bi abim yazmıştı heralde bu hırsızlık olaylarına karşılık hırsızlığın karşısına geçemdiğinden dolayı kendi damızlıklarının sanırım 8 10 tane yumurtasını saklamış kuşları çalınınca o yumurtalara başka kuşları yatırıp soyu devam ettirmiş çok akıllıca bir yöntem bence :)
Hakan kardesım o bahsettıgın abın kısa surelıgıne yumurtaları saklamıs olabılır uzun sure saklandıgında yavru cıkmaz ben yumurta yerıne damızlıklarımı alakası olmayan bır yerde barındırıyorum boylelıkle daha garantı bır cozum oluyor.

isyankarbfc' Alıntı:
lordmozard61' Alıntı:
Hakan kardesım o bahsettıgın abın kısa surelıgıne yumurtaları saklamıs olabılır uzun sure saklandıgında yavru cıkmaz ben yumurta yerıne damızlıklarımı alakası olmayan bır yerde barındırıyorum boylelıkle daha garantı bır cozum oluyor.
Aynen abş oda bi çözüm yavrularla damızlıkları aynı yerde tutmamak gerekiyo :)

s.a masallah güzel kuslariniz var allah gönlüne göre kuslar nasip etsin ve hirsizlardan korusun

ankaralim' Alıntı:
s.a masallah güzel kuslariniz var allah gönlüne göre kuslar nasip etsin ve hirsizlardan korusun
a.s sagolun begenınız ıcın allah her ıyı gonullu kısılere ıyı kuslar nasıp etsın amin.
saygılar.

Geri