Yönetici Alımı Yapılacaktır !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

Hasip

Üye
Siteyi ziyaret et
Yönetici alımları kapsamında aşağıdaki forumlara yönetici alımı yapılacaktır.
Alınacak Yönetici sayısı,ilgili forumu ve aranılan kriterler aşağıda listelenmiştir;
[bull][/bull] Taklacı Güvercinler Ve Performans Kuşları (10 yönetici alınacak)
[bull][/bull] Taklacı Güvercin Videoları (3 yönetici alınacak, Tercihen bbcode kullanabilmelidir.)
[bull][/bull] Güvercin Salmaları ( Yuvalar,Kümesler) ve alt forumları (5 yönetici alınacak)
[bull][/bull] Dolapçı Güvercinler (Çil,Altınbaş,Arap Vb..) (3 yönetici alınacak)
[bull][/bull] Dönek Güvercinleri (4 yönetici alınacak)
[bull][/bull] Kelebekler (SAYA) (6 yönetici alınacak)
[bull][/bull] Soru - Cevap (6 yönetici alınacak)
[bull][/bull] Güvercin İlanları ve alt forumları (1 yönetici alınacak)

Genel olarak aradığımız kriterler;
[bull][/bull] Siteye en az 8 aydır üye olması
[bull][/bull] 20 Yaş ve Üstü Olması
[bull][/bull] En az 100 İletisi Bulunması
[bull][/bull] Günlük yöneticisi olduğu forumları kontrol edebilmeli.

Lütfen kritelerlere uyan kişiler etkili olabileceği forumlar ile buradan veya özel mesaj ile Hüseyin BAŞOĞLAN kullanıcısıyla iletişime geçsinler.
Saygılarımızla Kuscular.org

Gerekli başvuruyu gönderdim.. Saygılar.

Lütfen kritelerlere uyan kişiler etkili olabileceği forumlar ile buradan veya özel mesaj ile Hüseyin BAŞOĞLAN kullanıcısıyla iletişime geçsinler.

Merhabalar Taklacı Güvercinler Ve Performans Kuşları bolumune yonetıcı ıhtıycı karsılanmadıysa ben adayım teşekkurler
saygılar!

Pm ile ulaşan tüm adaylara detaylı cevap verilecektir. Özel mesaj yollayanlar lütfen konu altından pm attıklarını belirtsinler.

Başvuru gönderildi.

ADMİN' Alıntı:
gfbilker58' Alıntı:
pm attım ancak cevap gelmedi

Yönetim ekibi uygun görüldüğü taktirde cevap verecektir. Henüz karar aşamasında değiliz. Başvuruları bekliyoruz.

İstediğim bölüme kabul edildim teşekkürler.

Selamlar;
Yönetici alımları kapsamında şu anda aşağıdaki yöneticilerin yetkileri açılmış, yöneticisi oldukları forumlar aşağıdaki gibidir.

Yönetici: 0zqur (Özgür ERİŞ)
Yöneticisi Olduğu Forumlar: Soru-Cevap - Dönek Güvercinleri - Kelebekler - Sayalar

Yönetici: brtysl (Berat YEŞİL)
Yöneticisi Olduğu Forumlar: Taklacı Güvercinler - Kupalarda Oynamış Oyun Kuşları - Güvercin Satmak İsteyenler - Güvercin Almak İsteyenler - Münferit İlanlar ve Takas İlanları

Yönetici: gfbilker58 (İlker)
Yöneticisi Olduğu Forumlar: Soru-Cevap

Yönetici: julyo_s (Sidar Sarıkaya)
Yöneticisi Olduğu Forumlar: Taklacı Güvercinler

Yönetici: kanazon (Taner Bey)
Yöneticisi Olduğu Forumlar: Kelebekler - Sayalar

Yönetici: Khalid (Kadir Halit)
Yöneticisi Olduğu Forumlar: Taklacı Güvercinler - Kupalarda Oynamış Oyun Kuşları - Taklacı Güvercin Videoları

Şu andaki mevcut yönetim kadrosuna ve görevlisi oldukları forumları sitenin alt kısmında bulunan Takım adresinden görebilirsiniz. Yönetici alımları devam etmektedir. Lütfen kriterlere uyan kişiler mesaj göndersinler.
Saygılarımızla. Kuscular.org

Pm Gönderildi.

S A BÖLÜM YÖNETİMİNE YENİ BASLAYAN TÜM ARKADASLARA HOS GELDİNİZ HAYIRLI OLSUN DİYOR

BASARILAR DİLİYORUM

SAYGILAR

Merhabalar öncelikle benide yönetici olarak seçtiğiniz için teşekkür ederim ben gibi yeni olan bütün yönetici arkadaşları tebrık eder başarılar dilerim.
Saygılar selamlar...

arkadaşlara başarılar diliyorum.hoşgeldiniz

kolay gelsin diyorum şimdiden bol paylaşım istiyorum diliyorum askerden takip edecem inş kuscular.org ailemizi..

Merhaba,
Tüm yeni yöneticilere ve sitemize yeni yöneticiler hayırlı olsun.
Muhammet Abi şahsınız nezdinde tüm askerlerimize de hayırlı teskereler.
Selamlar
Khalid

Yönetime katılan arkadaşlara hg. diyorum.Konulara yapılan yorumları ve düzenlemeleri fırsat buldukça takip etmelidirler.
Daha kaliteli hizmet sunabilmek için.Aramızda genç üyeler var aklına gelen her şeyde konu açabiliyor onun için yöneticisi olduğunuz bölümlerdeki ırkların tanıtımı ne kadar anlaşılır olursa o kadar sorun cıkmayacağını umuyorum.

Yöneticilik görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağımızdan şüpheniz olmasın.Yeni yönetici olan tüm arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum.
Saygılar..

teşekkürler Kadir kardeşim inş kazasız gider geliriz...

Muho' Alıntı:
kolay gelsin diyorum şimdiden bol paylaşım istiyorum diliyorum askerden takip edecem inş kuscular.org ailemizi..

MUHAMMET KARDESİME SİMDİDEN HAYIRLI TESKERELER DİLİYORUM NE MUTLU VATAN BORCU NASİP OLMUS

GÜLE GÜLE GİT GEL KARDESİM SAYILI GÜN GECER SAGLIK OLSUN YETERKİ

,SAYGILAR

Sagolasın Muharrem abim :)

"Diğer Irklar" bölümünde ekstradan bir mod'a ihtiyaç olmaması çok acı. Acı diyorum çünkü hepimiz taklacı, kelebek, bango, bursa gibi popüler ırkları beslerken daha doğru dürüst fotoğraflarına bile ulaşamadığımız nice ırklarımız var.

SA Ben Kavacıkta Oturuyorum Sitelere Tasarım Yapıorum İsterseniz Yönetici Olabilirim Güvercin Karşılığında Tasarımda Yapabilirim Kavacık/dörtyol msnem [email protected]

ogulcans' Alıntı:
SA Ben Kavacıkta Oturuyorum Sitelere Tasarım Yapıorum İsterseniz Yönetici Olabilirim Güvercin Karşılığında Tasarımda Yapabilirim Kavacık/dörtyol msnem [email protected]

HEM YASDAN HEM İLETİ SAYISINDAN HEMDE KAYIT TARİHİNDEN KAYBEDİYORSUN OGULCAN YİNEDE SİTE SAHİPLERİ BİLİR KARAR VERİRLER

Arkadaşlar lütfen konunun başını iyi okuyunuz ve gerekli nitelikteki kişiler başvursun.
Ayrıca gerekli kriterlerdeki kişilerde önce kendi kendine sorsun bu görev basit bir görev değil,hakkını verebilecekse,gerekli özveriyi gösterebilecekse,gerekli sabrı,hoşgörüyü,nezaketi gösterebileceklerse öyle başvursunlar.

Sizde takdir edersiniz ki bu site güvercin sevdamızın iyi yerlere gelmesinde büyük rol oynadı ve daha önümüzde çok yolumuz var ve misyonumuz hep en iyi olmak,örnek olmak,büyüğümüzü küçüğümüzü bilip saygı göstermek ve hep beraber omuz omuza bu sevdamızı layık olduğu yerlere taşımak.

Unutmamalıyız ki bu site hepimizin,Güvercine sevdalanmış bütün dostlarımızındır ve bunca zaman beraber buralara geldik bundan sonra bu gönüllü hizmette bizlere yardımcı olacak gönüllüler arıyoruz.

0zqur' Alıntı:
Yöneticilik görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağımızdan şüpheniz olmasın.Yeni yönetici olan tüm arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum.
Saygılar..

Hayırlısı olsun Özgür arkadaşım
Dönek güvercinleriyle ilgili daha fazla güncel paylaşımlar olur inş yardıma ihtiyaç duyarsan ulaşabilirsin. Kolay Gelsin

Saygılar

Uğur GENÇ

Geri