Yönetici Alımı Yapılacaktır !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Hüseyin bey'ede özel mesaj attım Güvercin Salmaları bölümüne yönetici olmaya adayım

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Saygılar

TÜM YENİ YÖNETİCİLERİMİZE. BAŞARILAR DİLİYORUM..

GÖREVLERİ KOLAY DEĞİLDİR.

HERGÜNÜNÜ SİTEMİZE AYIRACAKLAR , BU NEDENLE HEPSİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR ETMEK İSTERİM.

DÖNEKCI35' Alıntı:
0zqur' Alıntı:
Yöneticilik görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağımızdan şüpheniz olmasın.Yeni yönetici olan tüm arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum.
Saygılar..
Hayırlısı olsun Özgür arkadaşım
Dönek güvercinleriyle ilgili daha fazla güncel paylaşımlar olur inş yardıma ihtiyaç duyarsan ulaşabilirsin. Kolay Gelsin

Saygılar

Uğur GENÇ
Sağol kardeşim teşekkür ederim..
Yakında güncel konular paylaşmaya başlayacağım , o zaman senden de gerekli konularda yardım isterim..
Görüşmek üzere hoşçakalın..

Hayırlı uğurlu olsun herkese ..

TEKRAR ARAMIZA KATILAN TÜM ARKADASLARA HAYIRLI OLSUN DİYOR BASARILAR DİLİYORUM

SAYGILAR

Yönetici alımları devam etmektedir. Yöneticilik yapabilirim diyen ve aradığımız kriterlere uyanlar lütfen iletişime geçsinler.

sadece moderator olmak ıcın basvuru yapmak yetmez gercekten bu ısle ılgılı guzel paylasımlar yapıcak konuları takıp etcek arkadasların basvurması gerekmektedır bence...

Başvurumu gönderdim hayırlısı bakalım :)

enginkerimcan' Alıntı:
Başvurumu gönderdim hayırlısı bakalım :)

ENGİN KARDESİM YASINIZ İLETİ SAYINIZ YÖNETİCİ OLABİLMENİZE ENGEL BASVURUNUZ İÇİN TESEKKÜRLER

muharrem abı bendemı yonetıcı olsamne yapsam :P baksana normal moderatorlerden daha fazla onlıne oluyoruz sıtede:D:D :D

moderatör arkadaşlar
artık herkez kendi bölümlerini düzene sokup güncel paylaşımlar vakti geldi diye düşünüyorum

Sevgiler Saygılar. :)

Alımlar devam etmektedir. Yönetici alımları kapsamında;
Yönetici: SNRAVCI (Soner AVCI)
Yöneticisi Olduğu Forum: Dönek Güvercinleri forumuna alınmıştır.

bizlere zaman ayırıp yardımcı olabilecek dalında tecrübeli arkadasları önereiim lütfen referans önemlidir

Dolapçı bölümüne moderatör eksiğimiz var ise Burdurlu nickini kullanan Gökhan Tosun arkadaşımızın göreve getirilemisini rica ediyorum arkadaşımız eminim ki bilgisi ve tecrübesiyle bölümde çok iş yapacaktır.

DÖNEKCI35' Alıntı:
Dolapçı bölümüne moderatör eksiğimiz var ise Burdurlu nickini kullanan Gökhan Tosun arkadaşımızın göreve getirilemisini rica ediyorum arkadaşımız eminim ki bilgisi ve tecrübesiyle bölümde çok iş yapacaktır.

Aynı şekilde destekliyorum.
Gökhan kardeşimizin, yönetim ekibinde olması sitemizin DÖNÜCÜ IRKLAR ile ilgili
bilgi paylaşımı açısından beslenmesine etkendir.
Engin bilgilerinden ve araştırmalarından dolayı Gökhan arkadaşıma teşekkür ederim.
Her zaman, her açılan konuda uzun uzun açıklayıcı yazıları ile bizleri aydınlattı. ve aydınlatmaya devam edicekte.
Bende göreve getirilmesinden yanayım.

SNRAVCI' Alıntı:
DÖNEKCI35' Alıntı:

Aynı şekilde destekliyorum.
Gökhan kardeşimizin, yönetim ekibinde olması sitemizin DÖNÜCÜ IRKLAR ile ilgili
bilgi paylaşımı açısından beslenmesine etkendir.
Engin bilgilerinden ve araştırmalarından dolayı Gökhan arkadaşıma teşekkür ederim.
Her zaman, her açılan konuda uzun uzun açıklayıcı yazıları ile bizleri aydınlattı. ve aydınlatmaya devam edicekte.
Bende göreve getirilmesinden yanayım.
Estağfirullah abilerim, daha bu kuşların 10 da birini öğrenebilmiş değilim. nefesimiz yettiğince inşallah çok şeyler öğreneceğiz. Teşekkür ederim sizlerde oldukça ilgili ve bilgilisiniz.
Mesaj sayım az, lakin yönetim uygun görürse Dolapçı bölümüne moderatör olmak isterim.

Saygılarımla Gökhan

ileti sayısı sorun olmazsa gökhan kardesimizin faydalı olacagına inanıyorum ihtiyacımız varsa aramızda görmek isterim

diger yönetici arkadaslarda uygun görürlerse olabilir pekala

Göreve başlayan bütün arkdaşlarıma başarılar diliyorum ve yardımlarıyla sitenin dahada güzelleşeceğine iananıyorum...

Alımlar devam etmektedir. Yönetici alımları kapsamında;
Yönetici: burdurlu (Gökhan TOSUN)
Yöneticisi Olduğu Forum: Dolapçı Güvercinler forumuna alınmıştır.

aramıza yeni katılan gökhan kardesimize hayırlı olsun diyor güzel paylasımlar diliyorum

GÖKHAN'A BAŞARILARININ DEVAMLI OLMASINI TEMENNİ EDERİM..SEVGİLERİMLE..

Gökhan kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum.

RAMAZAN ABA' Alıntı:
Gökhan kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum.
kuscu_marik' Alıntı:
aramıza yeni katılan gökhan kardesimize hayırlı olsun diyor güzel paylasımlar diliyorum
[email protected]' Alıntı:
GÖKHAN'A BAŞARILARININ DEVAMLI OLMASINI TEMENNİ EDERİM..SEVGİLERİMLE..

Türker abi, muharrem abi, ramazan abi hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hep birlikte güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle inşallah

Geri