YOZGATLI HALİL ABİ DAMIZLIK KÜMESİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Re: ANKARA SİNCAN (SARAYCIK) HACI HALİL ABİ DAMIZLIK

filo' Alıntı:
gençosman^^' Alıntı:
filo' Alıntı:
Biyikli emice biraz sallamış 24 yaşında kuş demek 150 yaşında adam demek yaw..

niye yalan söylesin arkadaşım
sen kendi kuşlarını anlatırken yalanmı söylüyosun
zaten kuşları bilenler var
nesi anormal anlamadım

Ben şahsım adına bunu inandırıcı bulmadım..Ayrıca kendi kuşlarımın detayını burada hiç anlatmadım.. Açtığım konulara bakabilirsin..Selamlar...

SAYIN AHMET SAYIN POSTA IRKI BESLEYENLERİN YURT DIŞI VE İÇİ PEDİGRELİ KUŞLARINA BAKARSANIZ 20 YAŞININ ÜZERİNDE PEK ÇOK KUŞ GÖREEKSİNİZ.ÇOĞU TAKLACI IRKINI BESLENEN KÜMESLERİN ORTAMI ONLARA GÖRE AMATÖR KÜMESLER OLMASINDAN DOLAYI SİZİN ''KENDİNİZDEN BÜYÜK BİRİ İÇİN ATIYOR -SALLIYOR DEMENİZ NORMAL''KÜMES ORTAMINIZI İYİLEŞTİRİP SABIRLI OLMANIZ DURUMUNDA SİZİNDE KÜMESİNİZDE O YAŞLARA YAKIN KUŞLAR ÇIKACAKTIR.AMA DEDİĞİM GİBİ BİZDE PEDİGRE TAKİPLİ OLMAYACAĞINDAN SİZEDE ATIYOR SALLIYOR DİYECEKLERDİR BUNUDA ARTIK
NORMAL KARŞILARSINIZ.

Re: ANKARA SİNCAN (SARAYCIK) HACI HALİL ABİ DAMIZLIK

mavigalaca76' Alıntı:
filo' Alıntı:
gençosman^^' Alıntı:
filo' Alıntı:
Biyikli emice biraz sallamış 24 yaşında kuş demek 150 yaşında adam demek yaw..

niye yalan söylesin arkadaşım
sen kendi kuşlarını anlatırken yalanmı söylüyosun
zaten kuşları bilenler var
nesi anormal anlamadım

Ben şahsım adına bunu inandırıcı bulmadım..Ayrıca kendi kuşlarımın detayını burada hiç anlatmadım.. Açtığım konulara bakabilirsin..Selamlar...

SAYIN AHMET SAYIN POSTA IRKI BESLEYENLERİN YURT DIŞI VE İÇİ PEDİGRELİ KUŞLARINA BAKARSANIZ 20 YAŞININ ÜZERİNDE PEK ÇOK KUŞ GÖREEKSİNİZ.ÇOĞU TAKLACI IRKINI BESLENEN KÜMESLERİN ORTAMI ONLARA GÖRE AMATÖR KÜMESLER OLMASINDAN DOLAYI SİZİN ''KENDİNİZDEN BÜYÜK BİRİ İÇİN ATIYOR -SALLIYOR DEMENİZ NORMAL''KÜMES ORTAMINIZI İYİLEŞTİRİP SABIRLI OLMANIZ DURUMUNDA SİZİNDE KÜMESİNİZDE O YAŞLARA YAKIN KUŞLAR ÇIKACAKTIR.AMA DEDİĞİM GİBİ BİZDE PEDİGRE TAKİPLİ OLMAYACAĞINDAN SİZEDE ATIYOR SALLIYOR DİYECEKLERDİR BUNUDA ARTIK
NORMAL KARŞILARSINIZ.

SAYIN HASAN BEY.. ÖNCELİKLE SELAMLAR.. BU ARADA TANIŞIYORMUYUZ ? DAHA ÖNCE BİRBİRİMİZE GİDİP GELDİKMİ ? YOKSA BENMİ HATIRLAMIYORUM ?

sayın ahmet sayın güzel kardeşim öncelikle biz kuşçularımız genel olarak kümeslerimiz ve kuşlarımız bakımsız,bizim yerli postacılar bi nebze bakımlı ama onlarda bi yere kadar
ama yabancı kuş meraklıları bakımları doğrultusunda kuş sağlığı ve kuş ömürleri bizim en az iki katımız
bunu bilmek için hasan beyin ne sizi tanıması nede kuşlarınızı görmesi gerekir
ama nedense siz hiç tanımadığınız ve sizden bizden yaşça büyük birine
Biyikli emice diyehitap edip yalancılıkla itham edebiliyosun

24 yaşında kuş yok, artık yok, kuşta zaten yeni ölmüş sonunda muradımıza erelim
halil abide artık bildiğim kadarıyla 1tane 18 yaşında gök 1tanede 17 yaşında boz erkek var

gençosman^^' Alıntı:
sayın ahmet sayın güzel kardeşim öncelikle biz kuşçularımız genel olarak kümeslerimiz ve kuşlarımız bakımsız,bizim yerli postacılar bi nebze bakımlı ama onlarda bi yere kadar
ama yabancı kuş meraklıları bakımları doğrultusunda kuş sağlığı ve kuş ömürleri bizim en az iki katımız
bunu bilmek için hasan beyin ne sizi tanıması nede kuşlarınızı görmesi gerekir
ama nedense siz hiç tanımadığınız ve sizden bizden yaşça büyük birine
Biyikli emice diyehitap edip yalancılıkla itham edebiliyosun

24 yaşında kuş yok, artık yok, kuşta zaten yeni ölmüş sonunda muradımıza erelim
halil abide artık bildiğim kadarıyla 1tane 18 yaşında gök 1tanede 17 yaşında boz erkek var

GENÇOSMAN KARDEŞİM AÇIKLAYICI BİLGİLERİN İÇİN TEŞK EDERİM.. BEN KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM,KUŞÇULARIN %99 U ABARTIR BAKIN YALAN SÖYLÜYOR DEMİYORUM ABARTIR, BEN HER ZAMAN ŞUNU DERİM ''SONRA NE SÖYLEDİĞİNİ HATIRLAMAK ZORUNDA KALMAMAK İÇİN YALAN SÖYLEME''... AYRICA BIYIKLI EMİCE DEMEMDEKİ MAKSADIM AMACINI AŞTI SANIRIM.. HALİL ABİNİZİN BENİ MAZUR GÖRSÜN.. HALİL ABİNİZE VE SİZE TEŞK EDER KUŞ KONUSUNDA HALA İKNA OLMADIĞIMI BELİRTMEK İSTERİM.. SELAMLAR..

[No message]

Ekli dosyalar

• PICT0033.webp
    PICT0033.webp
    498.3 KB · Görüntüleme: 1,177
  • PICT0040.webp
    PICT0040.webp
    533.1 KB · Görüntüleme: 1,178
  • PICT0057.webp
    PICT0057.webp
    379.9 KB · Görüntüleme: 1,183
halil abinin kümes ve kuşları

Ekli dosyalar

• PICT0061.webp
    PICT0061.webp
    556.3 KB · Görüntüleme: 1,168
  • PICT0064.webp
    PICT0064.webp
    471.4 KB · Görüntüleme: 1,169
[No message]

Ekli dosyalar

• PICT0068.webp
    PICT0068.webp
    291.2 KB · Görüntüleme: 1,150
  • PICT0074.webp
    PICT0074.webp
    333.6 KB · Görüntüleme: 1,142
[No message]

Ekli dosyalar

• PICT0089.webp
    PICT0089.webp
    476.6 KB · Görüntüleme: 1,117
  • PICT0108.webp
    PICT0108.webp
    385.2 KB · Görüntüleme: 1,156
  • PICT0109.webp
    PICT0109.webp
    519 KB · Görüntüleme: 1,120
[No message]

Ekli dosyalar

• PICT0091.webp
    PICT0091.webp
    495.5 KB · Görüntüleme: 1,188
  • PICT0092.webp
    PICT0092.webp
    481.5 KB · Görüntüleme: 1,230
  • PICT0095.webp
    PICT0095.webp
    514.3 KB · Görüntüleme: 1,225
[No message]

Ekli dosyalar

• PICT0102.webp
    PICT0102.webp
    511.1 KB · Görüntüleme: 1,120
  • PICT0114.webp
    PICT0114.webp
    316.1 KB · Görüntüleme: 1,166
  • PICT0115.webp
    PICT0115.webp
    318.1 KB · Görüntüleme: 1,160
Maşallah kuşlar çok güzel. Yukarda resimleri bulunan sarıları merak ettim de bunlar oyun kuşumu yoksa rengi için mi besleniyor. Bilginiz varmı acaba Osman bey. Yani muhakkak takla atıyodur ama ankara kuşları gibi performansları iyimi bilgi verirseniz sevinirim.

sarılar seferli oyun kuşları sincanda meşhur sayılırlar
yanlış hatırlamıyorsam 2004 yada2005te sincan kupasını bu soydan bir kuş aldı
ama yanlış hatırlıyo olabilirim
20-22 sefer 15-20 m oynayan kuşlar bildiğim kadarıyla

Bilgi için teşekkür ederim Osman bey. Kuşların renkleri ve duruşları ilgi çekici... Sincanda uçurulan çok iyi kuşlar var. Ben elvankentte oturuyorum ve ara sıra o taraflarda uçan güzel kuşları izleme şansım oluyor.. Fakat izlediğim kuşlar kimindir bilmiyorum tabi :) Bu kuşlardan satılık olanlar oluyor mu acaba ?

ilkay06' Alıntı:
Bilgi için teşekkür ederim Osman bey. Kuşların renkleri ve duruşları ilgi çekici... Sincanda uçurulan çok iyi kuşlar var. Ben elvankentte oturuyorum ve ara sıra o taraflarda uçan güzel kuşları izleme şansım oluyor.. Fakat izlediğim kuşlar kimindir bilmiyorum tabi :) Bu kuşlardan satılık olanlar oluyor mu acaba ?

ilkay kardeş altta numaramı veriyorum sincana geldiğinizde ararsanız musait olduğumda sizinle tanışırız
halil ağbiyle de tanıştırırım kuş muhabbeti yaparız
kuş bahane kendini bilen hekezle muhabbet kurarız
satılık işine gelince illa kuşlarını satanda olur satmayanda ama tanıdık olması daha faydalı olur kanaatindeyim

numaram budur tanışmak isteyen arkadaşlar arayabilirler
ALLAHA Emanet olunuz

İlginiz için teşekkür ederim Osman bey. Allah izin verirse sizinle tanışmayı bende isterim.

halilabi ben senle gök almıştım 30 tl ye ben yine kuş alcam benle iltıbata geç

telefon numaranı yaz

tanışmak isteyen arkadaşlar arayabilirler

Bu numarayı ara seni irtibatlar bu arkadaş.Veya sen numaranı bana yaz seni aratayım.

tel yazma yasaktır

Selamlar.
Konuyu yeni gördüm bi konuya değinmek isterim.Halil amcanın bu yazdıklarınızdan habersiz olduğunu biliyorum.Ayrıca Filo gibi arkadaşları inandırmak zorundada değil.Yıllardır tanırım kimseye yalan söylediğini veyahut kandırdığını duymadım.Halil amcam 60 yaşında ve 35 senedir aynı damarı besler.Arzu eden yerinde görebilir ve soruşturabilir.Sadece şu resimlerde ve videoda gördüğünüz evinde 15 senedir oturmakta ve o kuş benim gördüğüm 15 yıldır elinde.O eve geldiğinde de vardı yakın zamana kadar yine vardı.Sana kuşmu satmaya çalışıyor ki insanları ve seni kandırmaya çalışsın.Kapısında her zaman kuş uçan ve her daim müşterilerin sıra beklediği iyi sevecen ve yakın bir abimizdir.
Kimse Boş yorum yapmasın .Görsün tanısın sonra yapsın.Yıllardır tanırım Ki elimdeki tüm kuşlar ondan geçme Ne bir kuruş paramı aldı ne de para ile kuş sattığını gördüm.Ki aldığım kuşlardan da memnunum herbirisi birer tarihi eser.
Ankarada elindek, soyu kırmadan bozmadan besleyen ender insanlardan.Tek farkı insanları kandırmadığı için pek kimse tanımaz.Evet kuşları uzaya gitmez Ama istikrarlı ve düzenli kuşlardır.
Saygılarımla.

Geri