- Konuyu Başlatan
mavigalaca76
Üye
- Ad Soyad
- Hasan D.
- Meslek
- Elektrik
- İlgi Alanı
- Kediler
Re: ANKARA SİNCAN (SARAYCIK) HACI HALİL ABİ DAMIZLIK
SAYIN AHMET SAYIN POSTA IRKI BESLEYENLERİN YURT DIŞI VE İÇİ PEDİGRELİ KUŞLARINA BAKARSANIZ 20 YAŞININ ÜZERİNDE PEK ÇOK KUŞ GÖREEKSİNİZ.ÇOĞU TAKLACI IRKINI BESLENEN KÜMESLERİN ORTAMI ONLARA GÖRE AMATÖR KÜMESLER OLMASINDAN DOLAYI SİZİN ''KENDİNİZDEN BÜYÜK BİRİ İÇİN ATIYOR -SALLIYOR DEMENİZ NORMAL''KÜMES ORTAMINIZI İYİLEŞTİRİP SABIRLI OLMANIZ DURUMUNDA SİZİNDE KÜMESİNİZDE O YAŞLARA YAKIN KUŞLAR ÇIKACAKTIR.AMA DEDİĞİM GİBİ BİZDE PEDİGRE TAKİPLİ OLMAYACAĞINDAN SİZEDE ATIYOR SALLIYOR DİYECEKLERDİR BUNUDA ARTIK
NORMAL KARŞILARSINIZ.
filo' Alıntı:gençosman^^' Alıntı:filo' Alıntı:Biyikli emice biraz sallamış 24 yaşında kuş demek 150 yaşında adam demek yaw..
niye yalan söylesin arkadaşım
sen kendi kuşlarını anlatırken yalanmı söylüyosun
zaten kuşları bilenler var
nesi anormal anlamadım
Ben şahsım adına bunu inandırıcı bulmadım..Ayrıca kendi kuşlarımın detayını burada hiç anlatmadım.. Açtığım konulara bakabilirsin..Selamlar...
SAYIN AHMET SAYIN POSTA IRKI BESLEYENLERİN YURT DIŞI VE İÇİ PEDİGRELİ KUŞLARINA BAKARSANIZ 20 YAŞININ ÜZERİNDE PEK ÇOK KUŞ GÖREEKSİNİZ.ÇOĞU TAKLACI IRKINI BESLENEN KÜMESLERİN ORTAMI ONLARA GÖRE AMATÖR KÜMESLER OLMASINDAN DOLAYI SİZİN ''KENDİNİZDEN BÜYÜK BİRİ İÇİN ATIYOR -SALLIYOR DEMENİZ NORMAL''KÜMES ORTAMINIZI İYİLEŞTİRİP SABIRLI OLMANIZ DURUMUNDA SİZİNDE KÜMESİNİZDE O YAŞLARA YAKIN KUŞLAR ÇIKACAKTIR.AMA DEDİĞİM GİBİ BİZDE PEDİGRE TAKİPLİ OLMAYACAĞINDAN SİZEDE ATIYOR SALLIYOR DİYECEKLERDİR BUNUDA ARTIK
NORMAL KARŞILARSINIZ.