Yumurta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Azman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 941

Azman

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tolga Dırmıkcı
Meslek
Otobüs Hostu
İlgi Alanı
SELAMUN ALEYKUM;
YUMURTALAR ÇIKALI 20 GÜN OLDU HALEN YAVRULAR CIKMADI NORMALDE 17 EN FAZLA 18. GUN CIKARDI SORUN NEDİR ACABA?

Yumurtaların dolu oldğna eminmisiniz dolu olmayabılır . Eğer dolu ise yavrular yumurtayı kıramıyor olabılır yada kıramayıp yumurta içinde ölmüş olabılırler bı çok ıhtımal var. Eğer yumurtalarda çatlak var ise siz yumurtadan cıkarın yavruları bırakın.

latifkocak' Alıntı:
Yumurtaların dolu oldğna eminmisiniz dolu olmayabılır . Eğer dolu ise yavrular yumurtayı kıramıyor olabılır yada kıramayıp yumurta içinde ölmüş olabılırler bı çok ıhtımal var. Eğer yumurtalarda çatlak var ise siz yumurtadan cıkarın yavruları bırakın.
Katılıyorum.Yattıklarına eminmisin peki?

Dişili ERkekli Yatıyolar Hiç Aksatmadan Yumurta dolu ve 1 2 kere baktım sıcak yanği yumurta kümesde geceleri aydılatma da var.ancak 20-21 gun oldu halen yavrular cıkmadı?

İlk Defa Bu Kadar Geç Çıktıgını Gordum Ama Sabah Cıkmıslar Yinede Teşekkürler Verdiğiniz Bilgiler İçin :heyo:

Zaten yavrular yumurtadan 21 günde çıkarlar 17-18 günde çıktığını hiç görmedim :haha: :haha:

Mustafa Başkan' Alıntı:
Zaten yavrular yumurtadan 21 günde çıkarlar 17-18 günde çıktığını hiç görmedim :haha: :haha:
Mevsime göre değişir.

Geri