YUMURTLAMAYI KESEN, DİŞİ İÇİN İLAÇ TEDAVİSİ (TÜRKER ÖDEN )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turkeroden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K
YUMURTANIZI DA ...SİZİ DE....

ibrahimyasli1' Alıntı:
Yani ? Bende elimdeki imkanların değerlendirilmesini rica ediyorum . dik kafali olmaya gerek yok !
ne kadar büyük bir saygısızlık bu ;DİK KAFALI DA OLDUK ..

konuyu fayda sağlamak amaçlı açıyorum. sonuca bak.

ben ; PES ETTİM , YETER. BURAYA KADARMIŞ..

NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN ...

Re: YUMURTLAMAYI KESEN, DİŞİ İÇİN İLAÇ TEDAVİSİ (TÜRKER ÖDEN

osman usta' Alıntı:
öncelikle iyi bayramlar dilerim...çok hassas önemli bir başlık açılmış bilgilerim tecrübelerim doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıcam yazılanları okudum......kinolon gurubu ilaçlar tavsiye edilmiş siproflaksasin biraz kanatlılar için toksiktir doz ayarlaması çok önem kazanır yeterli oranda kan seviyesini yakalamak için kilo başına uygulanacak miktar bu ilaç için günlük ikiye bölünmüş olarak 12 saat ara ile 5ila 20 mg arası tedavi süresi ise max 10 günde sınırlandırılmalı..ayrıca bağırsak florasınıda bozduğundan 3 günde bir şase olmak kaydıyle 1 litre içme sularına REFLOOR tafsiye ederim..yalnız bu uygulacak olan sağıltımın çok geniş spekturumludur..özellikle tifoda çok etkilidir..gelelim konu başlığımıza..üreme sistemi ile olan sorunlar çevresel faktörler beslenme ve bakım yanlış ve yüksek doz ilaç kullanımı sonucu olabilir..ovidukt patalojisi veya organocgloridli pestisitlerden uterus enfeksiyonundan kaynaklanabilir..diğer etkenler ise aşırı kilo yağlanma antreman eksikliği ilk kez yumurtlamalar aşırı stres ve yaşlanmış dişi kuşlar...tedaviye başlamadan önce kesin tanı konmalıki dişi kuşlarda kalıcı hasarlar oluşmasın..sizlere bu konuda tam teşhis ve tadavi şimdilik öneremiyeceğim .nedeni ise aynı sorun bendede olması ulaştığım sonuçlarda var ama üreme sistemlerinde henüz yeniyim tecrübeye ve tam güvenilir tedavi şekillerine biraz daha zamanım var..istenmeyen olumsuz sonuçlar almak istemiyorum..başlangıç olarak yapmanız gereken kilo varsa sıkı perhiz antreman eşlerden uzak tutma yeterli düzeyde kalsuyum kaynakları iz elementleri vitamin kombinasyonları..folic acid başta olamk üzere acd vitaminleri e-selenyum kombinasyonları ile başlamanızdır..
GÖZLEMLERİNİZ DOĞRU İSTİKAMETTE ..

kuşlara 2 gün kenevir ve şu küçük çekirdekten verdim kuşlar kızıştı çiftleşmeye başladılar.. daha önceleri birbirlerine çok soğuktu kuşlar böyle giderse 2 haftaya yumurtlar inşallah... ikişergün aralıkla vermeye devam edeceğm.. :heyo:

sibersahne' Alıntı:
18 Haziran 2013 abı 1 buçuk ayı aşkındır erhan ve muratın kuşları hala yumurtlamadı mı ? Geçen senede bir ilaçtan bahsedildi kullandım sonuç alamadım. Eğer bu uygulamadan sonuç alan varsa yazsın bende kullanacağım.
selamlar ben tedavıye basladıktan bır hafta sonra kıramıyacagım bır arkadas kuşu istedı.bende ona verdım yerde bakıyordu benım orda duzelır dedı suan ne durumda tam bılmıyorum

yorumu yazdığım günden beri kuşlara kenevir ve küçük çekirdek verdim biraz yumurta kabuğu ufalayıp verdim 5 gün boyunca ve beşinci gün yumurtladı ve yumurtaya yatıyor şimdi... :tamam:

ECZANEDEN floksasin İÇEREN ''CİPRO'' tablet sabah-akşam 10 gün 1/2 tablet yutturulacak..

ECZANEDEN dimetridazol TÜREVLİ '' NİDAZOL YA DA ''FLAGYL '' tablet sabah-akşam 6 gün 1/2 tablet yutturulacak...

NATURAL FİRMASININ ''VİTAMİNERAL TOZUNU sularına VERECEĞİZ ..hepsi içsin..

tüm güvercinler hepimizindir.

biz beşeri ilaç kullanacağız, isteyen aynı içerikli veteriner ilaçlarıyla tedaviyi tercih edebilirler..

bu tedavi uzun süredir yumurtlamayan dişiler ; yumurtalık iltihabı , yumurtalıkta mantar olduğu kanaatına varılan dişilerde uygulanır.son noktadır.
serkan ; senin kuşun ise beslenme eksikliğinden dolayı kısa süreli yumurtayı hazırlayamama nedenli .başka boyuttasın uzaylı sergen. :haha: :slm:
yumurtlamış sevindim. :tamam: sevgilerimle.

Arkadaslar,
Konuyla alakalı değil ama gereksiz konu açmamak için buraya yazıyorum lütfen yardım?
Bugün bir ciftim yumurtladı bi arkadas gelmisti o yumurtayı almıs altına ot çöp koymus bende kızdım.2 kere felan yumurtayı alıp otu çöpü alıyım dedim erkek aldırmadı üstüne yatarlarmı yumurtanın?

yumurtaa aşısı var deneyin ...

Ramazandlkrn' Alıntı:
yumurtaa aşısı var deneyin ...
SİZ DENEDİNİZ Mİ ?

İSMİ NEDİR.?

BİLGİ VERİRMİSİNİZ .LÜTFEN .

DENEYİN SÖZCÜĞÜ YANLIŞ OLDU BENCE .GÜVERCİNLERİMİZ KIYMETLİDİR.DENEMELERDEN KAÇINIYORUZ.

YUMURTA AŞISI DEDİĞİNİZ ''TAVUKLAR ''İÇİN Mİ..?

başlık 2013 te açıldı ..2 yıl geçti ...siprofloksasin in etkisi yetersiz ..olmağa başladı ..o nedenle
AMOKSİSİLİNE SONRA SEFİKSİM E GEÇİLDİ ..( LARGOPEN 250 VE ZİMAX TOZ )
İLGİLİ LİNK AŞAĞIDADIR...
bir-cok-hastalik-ve-tek-ilac-ile-cozum-turker-oden-t20444-360.html
..............
3 LİTRE DİNLENMİŞ KLORSUZ SUYA
1) zimax toz (14 lira ) ya da largopen 250 (3 lira ) dinlenmiş klorsuz su 3 litreye - 1 çay kaşığı
2) sanasol vitamin şurup (3 lira ) 1 kapak ( 4ml (cc) ) mümkünse supervit toz 1 çay kaşığı
3) flagyl serum setsiz 0.05 lik ( 3.10 lira ) 15 ml (cc ) )şırınga iğnesiyle çekilir...
4) ercefuryl kapsul ( 2.90 lira ) 1 kapsulün iç tozu
5)zolax 50 mg lık 7 kapsul (12 lira ) 1 kapsul
6)pyeloseptyl kapsul 50mg/30kapsul( 3.6 lira ) - 1 kapsul
Toplam : 28 - 39 lira^
BU İLAÇLAR 3 LİTRE AYNI SUDA KARIŞIM OLARAK VERİLİR.
5 GÜN * HER GÜN TAZE HAZIRLANIR...
.
.............................................................
TÜM KANATLI HAYVAN VE TÜM HASTALIKLARI TEK İLAÇ İLE ÇÖZÜMLÜDÜR...
...................................................................

HER ECZANEDE BULUNUR . SAHTELERİ DE YOKTUR. ( 1995-2014 ARASI ÇALIŞMALARIMIN SONUCUDUR.) *
ilaçlarımızı IŞIK GÖRMEYEN ,SERİN YERDE MUHAFAZA EDELİM ..
NE HASTALIĞI OLUR İSE OLSUN ..BU KARIŞIM ...YETERLİDİR..
TÜRKER ÖDEN / BURSA Kasım 2014
.....................................................................

Merhabalar... Benim de bir dişim bu yıl hiç yumurtlamadı, ilaçları vermeye başladım, ilk gün sorun yoktu ama şimdi ilacı atar atmaz kusuyor, anında !!!!!

Selamlar yumurtlamayan dişiye pek bi şey yapılacağını zannetmiyorum yani kısır olana diyeyim ama hastaysa o başka . Ancak anlamadığım mevzu şu burada ve başka yerde her hastalığa deva olduğu söylenen arkadaş acaba bunu kimden duyuyor acaba onun kuşunun bünyesi ile diğer bi kuşun bünyesi aynımı eşit doz ve ilaç dağılımı yapıyor. Kendisi ile tüm insanları bir tutmak gibi bir şey olduğunu ne zaman fark edecek acaba ben anlayamıyorum. ARKADAŞLAR BOŞ VE FAYDASIZ REÇETELERDEN SAKININ LÜTFEN ! Doktora gittiğinizde yaşınıza kilonuza boyunuza herşeyinize bakılıp sonra ilaç ve reçete belirlemesi yapılıyor. Lütfen DİKKAT ..... Ayrıca doğru yorumlarından dolayı levent mert beye teşekkürler.

Saygılarımla ...

Hocam 10 gunluk tedaviyi uyguladiktan sonra mi 6 gunluk tedaviye gecelim yoksa ikiside ayni andami

2 Sİ DEE AYNI ANDA * MAZLUM * AŞAĞIDAKİİ 4 LÜ KARIŞIM DA TÜM KUŞLARA İÇİRİLEREK ZAHMETSİZ ÇÖZÜM VERMEKTEDİR..
4 LÜ İLAÇ KARIŞIMI.webp

--- Mesaj güncellendi ---
FLOR zn prebiyotik.webp

kimseden haber yok demek sonuç düzmece

Aslında olay düzmece değil, bizler millet olarak teşekkür etmeyi sevmediğimiz için derdimize çare bulduktan sonra bir daha uğramıyoruz hepsi bu.

1000 lerce yumurtlamayı kesen dişilere kullanılmış ..çok da iyi sonuçlar alınmıştır. geriye dönüp teşekkür etmediler sadece.
https://www.facebook.com/groups/992432980870336/?fref=ts
.
gibi facebook guruplarında sıcağı -sıcağına konuları yakinen takip edebilmekteyiz.
Türker Öden düzmece işlere imza atmaz
4 LÜ İLAÇ KARIŞIMI.webp

1000 lerce yumurtlamayı kesen dişilere kullanılmış ..çok da iyi sonuçlar alınmıştır. geriye dönüp teşekkür etmediler sadece.
https://www.facebook.com/groups/992432980870336/?fref=ts
.
gibi facebook guruplarında sıcağı -sıcağına konuları yakinen takip edebilmekteyiz.
Türker Öden düzmece işlere imza atmaz Ekli dosyayı görüntüle 58698

Benim kuşum Da hayatinda 2 kez yumurtlamiş hastaliktan sonra bidaha yumurtlamadi
Mailliniz spama girmiş yeni gördüm kuş çok degerli bnm gozumde o yuzden halla duruyor ben tedaviye yeni başliyacam sonuçları kessin söylerim buraya :) iyi günler

Geri