yumurtlıyamıyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şafakk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

şafakk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
şafak ünal
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
acıl cevap bekliyom abilerim kuşumun götünde yumurta 3 gundur çıkaramıyo acaba elimlemi çıkartsam ilk yumurtlayışı kuşun, parmakladım tam yumurta ucda ama durgun duruyo kuş 3 gündür ne yapmalıyım

kendisi çıkartması lazım sen çıkartırsan belki yumurta bozulabilir :/

O yumurtayı ordan al bence hem zaten kuş ölcek diyosun demekki çıkartamadığından ölcek sen çıkartmaya çalış en azından denemek lazım sonuçta kaybedilcek bişey yok .

bana kalırsa biraz yağ vermelisin daha rahat yapmasına yardımcı olur birazda kuşun kıçının etrafına sürmelisin

araştırdım kuşun kıçına yağ dök ondan sonra kuşu evine götür sıcak bir yerde dursun sonra kuş biraz korkaçaktır senden başka bir yerde kujş paniye girer kuşu okşuyarak sakinleştir sonra kuşaun günenini kazan yap böyle kuşun eşinide yanına koy o yardım edeçektiir

şafakk' Alıntı:
yumurta 5 gündür çıkmıyor az önce çektim elimle bağırsaklar gözüktü farklı bir şeyin içinde yumurta ,yumurtayı götünün dişına çıkarıyom deri gibi bişeyin içinde delik falan yok kan geldi biraz
ŞAFAK EL SÜRME..

Arkadaslar kiminiz kizacaksiniz kiminiz ukelalik yapiyor diyeceksiniz.Buna benzer durumlar bilincsiz ilac ve antibiyotik vermekten kaynaklanan sorunlardir.Prolaps bundan kaynaklaniyor demiyorum ama asiri antibiyotik ve ilac yuklemek kuslarin metabolizmasini bozuyor.Nasil bir bitkiye asiri gubre verildigi zaman o bitki yaniyorsa bir hayvan veya insana bilincsiz bir sekilde ilac ve antibiyotik vermekte farkli sorunlar dogura bilir,bunu unutmayalim lutfen.

Geri