- Konuyu Başlatan
yunus81
Üye
- Ad Soyad
- Yunus Turan
- Meslek
- kuş besleyicisi
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tanlmslz' Alıntı:Eklemeyi unuttum pardon.Hatta kuşların Soyu kayseri'den gelmedir.(Yani bana söylenen bu )
ANLASILDI GÖKSEN KARDESİM KIRACAK KIRILACAK BİR DURUM YOK BİZLER KIRILMALARA SEBEBİYET VERMEME ÇABASINDAYIZtanlmslz' Alıntı:Marik abicim.Duyumlar demişsin.Ancak benim söylediğim duyum değil.Bu resimler 2 yıl önce bana faceden geldi ve bir kuş da halen elimde hediye olarak verildi.Ancak kuşların kayseri kökenli olduğu söylendi.Kuşların sahibi bunları söyledi.Yani duyum değil.Mardinden otobüsle gelmese belki başka yerden gelmiş diyebilirim .Yanlış anlaşılmalar ile kimseyi kırmak istemem.Hele senin gibi değerli bir abimi asla.Hatalı yaklaşımım olduysa özür dilerim.Ben bu konuya yorum yaparken bir hatayı görmek için yaptım.Acaba bana gelen kuşların aslında bu resimdeki kuşlar olup olmadığını anlamaya çalıştım.Yoksa beni ne alaka eder elalemin kuşu.
Saygılarımla.
MustafaGocer' Alıntı:Selamın Aleykum . 94 senesin de Mardin Midyatta askerlik yaparken bir çift kirli almışdım aldığım kişi siz olabilirmisiniz .? Resımlerdeki bozkirli benim bozkirlilere benziyor .