RAMAZAN ABA
Üye
- Ad Soyad
- RAMAZAN ABA
- Meslek
- BANKACI
- İlgi Alanı
- Kediler
tengelli' Alıntı:ben 20 yaşında cakı gibiydim der herkes ama hayat şartları yediği besin evinin ısısı calıştıgı iş her şey etkendir hayatta ve insan bazen karşılaştığı arkadaşına sen hiç yaşlanmamışsın bazende sana ne oldu böyle cöktün der. bir hayvanı 3 4 5 sene ucurup oynata bilecek kadar bir kuşun vücut ihtiyaçlarını 1 saat uctugunda ne kadar enerji sarfedip ne kadar kendinden verdiğini seferlerde tükettiği enerjiyi vitamini burda kaybettiklerini kazanması için kaç saaat dinlenmesi gerektiğini ne kadar biliyoruzda kuş oynamalı 3 5 sene diyoruz senede kaç tane kuşumuz daha yaşını bulmadan ölüyor. kaçımız ilaç kullanıyor kaçımız hayvanı kendi egosundan cok sevip değer veriyor. ve kaçımız lanet olsun ki kuşların üstünden yalan dolana cevirmemişki hayatını inanın bu katogorilerin hepsini bir arada topladım mı sayılı kişi cıkar sen yapıyor musun yada biliyormusun derseniz bunların yarısını biliyor yarısını uyguluyorum. yani bende o sayılı kişiler içine girmeye uğraşıyorum önce bunları becersem sonra kuşlardan beklentim olsun diyorum... ARTIK...
Abicim tşk ediyorum tam bir yerinde cevap olmuş eline agzına saglık,