6-8 saat uçar,40-45 takla ile çıkar,noterden onayli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fmcomputer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
6000 lira kazanmak için güzel fırsat :)) Hatta çok güzel fırsat...Ben dolandırıcı olduğunu düşünüyorum...Sakın ha yanına filan gitmeyin Allah korusun zarar gelir....

turgay_usta' Alıntı:
6000 lira kazanmak için güzel fırsat :)) Hatta çok güzel fırsat...Ben dolandırıcı olduğunu düşünüyorum...Sakın ha yanına filan gitmeyin Allah korusun zarar gelir....
slmın aleyküm turgay usta bende katılıyorum dediğinize fiziksel matematiksel tıbbi aklınıza ne gelirse bilim olarak hiçbiri buna imkan vermez.örneğin kuş geliyor 67 saniye sürüyor 40 45 takla atıp tekrar 700 metre uzaklaşıp tekrar gelip tekrar sefer yapıyor buda 67 saniye hı bu kuşta cier yerine hava filitresi falan mı takmışlar.ilginç.
sakın bu oyunlara gelmeyin arkadaşlar bunlar fasa fiso.

SALAK MI YOK DÜNYADA AĞZI OLAN KONUŞUYORRRRRR

fizik kuralları diye birsey biilmiyormusun cahil usturuplu yalan konuş

KUŞA, FERRARİ F500 MOTORU MONTE EDİLMİŞ SANIRIM..

Bır delı kuyuya tas atmıs 40 akıllı cıkaramamıs hesabı oldu bu :)

yorumlamaya bıle gerek duymuyorum.
dakıkada bır sefere gelıyor o 1 dakıkada gezıp 700 mt reye gıdıp dalısa gecıyor ve 45 takla ıle cıkıyor aklı basında adam bole sallamaz desteklı sallar :)

o kadar seyı 1 dk ya nasıl sıgdırıyor en basıtı :)
Neyse guldurdu benı :=)

kuyruklu yalan.kusculuga yenı baslaıs paralı acemılerı kandırmaya yonelık olarak savrulmus hemde..yazık..

Japonların yeni icadı galiba,ama demirden olsa eğilir herhalde dediğinizi yaparken.kuşta iddaalı olmak tabiki olmazsa olmazı bu işin ama sallarkende,biraz mantıklı sallayın kardeşim.biz 30 yılımızı vermişiz bu işe.madem öyle bir kuşun var neden kınalı kuşların resmini koymuşsun onuda hiç anlamadım doğrusu.oyun kuşçusunun ne işi olur şebbabla.
SAYGILAR........

abimiz her hal aya roket gönderıyor bari canım kuslarda uzayın o güzelliklerini görmüş olur sayın abım kusura bakma ama video çekte görelim ben o dedığın kus 30 bas gelsın her basta 30 takla saysın 10 mılyar vermeyen senın gibi olsun ayıp abı ya hangi tarıhte bu kus görülmüş allah korkusu yokkı olsa bukadarıda pessss yanı

kardes atilirda bu kadarida pes yani ben sabuni yetistiricisiyim sabunidende baskasini tanimam.ben o kuslarda görmediysem senin anlattigina 1 takla bile inanmam:)su yazinida kaldirda millete gülünc duruma düsme..kuscu kendini övmez kuscular seni över okey:)

dayı bizim ankarada 13 15 taklayla oynayan kusşlarımız var biz kupaya kaldırmayı duşunuyoz senin kuslar anlatıığina gore mukemmelmiş ben kaldırmaktan vazgectik

bunlar laf kardeşim öyle kuşsa koy vidiosunu görek.delikanlıysan koyarsın

değerli arakadaşım eğer kuşun dediğin gibiyse gelelim izleyelim paranı alırsın bizde kuşu ama senin saydığın özlellikteki kuş satılmaz

selam klardesim bende inandım desem yalan söylemiş olurum belki tamamını cekemezsin ama ben de olsa o kuş hiç üşenmem bikaç video atardım

turgay_usta' Alıntı:
ben kuştan çok fazla anlamam ama 325 baş 30-35 takla 6 saatte...6 saat 360 dakika yapar...sefere geliş süresi 1,11 dakika yani yaklaşık 67 saniye eder ki :)) bu ancak destanlarda olur gibi :))) yani hayvan seferi bitirip geri sefere başlıyor demek oluyor, çünkü 35 taklayıda yaklaşık 35 saniyede alır... bu rakamlar ve bunu 6 saat boyunca tekrarlıyor :)) bırakın seferi 6 saat uçmak bile marifet :)) ben deneyimsiz olduğum halde bu efsaneye inanmadım vede sayılarına :)) hatta yere geliş mesafesini bile tam olarak ölçmüş :)) 19 cm 700 metreden gelip 19 cm de ayarlıayacak robottan güvercin yapsanız olmaz....ustalar daha iyi bilirler, haddimize değil ama bu açıklamalarda hatamız varsa affola...
S.A.Başka söze gerek yok bence Ağzına salık Arkadaşım.Saygılar...

bu yazıyı okuduğumda aklıma mahallemdemde alman besliyen bir abinin mardinleri geldi aklıma bundan 3-4 sene önce krem miske kaplamaları vardı kuşları garanti 3-4 saatın üstünde uçuyordu hatta sabah salıyordu kuş aksama kadar çatıyo konamıyordu ama seferleri kısaydı okadar 600m degılgı ama bir besleyicigi çok güze lmemnu nedebilicek kapaziteye sahipti evin yakınlarında kavak agacı vardı çatıya konamadıgı için kavak ağacının tepesine konard ı10-20 dk dinlenip gene oyuna devam ederdi.2-3 gün çatıya konamayıp kavak agacında yattığı olurmus.ama kuşlarını çaldılar o günden sonra mardin kuşu beslemedi. kuş sabah kalkıyodu aksama kadar oynuyordu durmadan uçuyordu.bizde kuçuguz ya kavak agacının altıan oturup izlerdik bir süre.. xD sabak okua gıderdık aksam gelirdik kuş hala oynuyor arada kavak agacına konardı.kanatları patlardı bütün kan olurdu. xD

türkiye birincisi ilan ediyorum bu arkadaşın kuşunu.
kupa törenine herkes davetlidir
ankara 19 mayıs stadyumunda
yalnız tek eksiği var her seferinde 45 değil 50 takla atması lazımdı o bakımdan birinciliği ertelenmiştir hakem heyeti tarafından

fmcomputer' Alıntı:
Açıklama
Kuşlar muazzam olup 6-8 saat ucar 600-700metreden tek parca kapatıp 19cm gelırler(20cm degıl dıkkat...!) 40-45 takla arası cıkarlar.Ortalama saatte 55 baş yapıp 6 saatte toplam 325 başlarını 35 taklaytla saydık hatta noterden onaylı belgemiz var isteyene musaıt bı havada ucurup ızletırız.. Dediğimden az yaparsa 6.000lıra ben sıze verıcem.Kuş iyiyse sizin kötuyse benım olsun

SELAM HERKESE,bu bir ilan satılık güvercin ilani sahibinden.com da yayınlandı belki görenler olmuştur,çok kısa zamandır güvercin besliyorum,ben böyle kuslarin varlığına henüz şahit olmadım peki sizler ne dersiniz bu konuda,yorumlarınızı bekliyorum...HERKESE SAYGİLAR

mrb öncelikle bu mesajı yayınlayan arkadaşa tepkilerinizi dile getirmişsiniz ama yazıyı nerenizle okuyorsunuz ben anlamıyorum at gözlügümü takıyorsunuz bakın arkadaşın yorumunu kırmızı ile yazdım açıklamada sahibinden.comdaki ilabnı yazmış kırmızı ile yazanda arkadaşın yorumu yanii arkadaşı yok yalancı yok dlandırmaya çalışıyor gibi ithaflarda bulunmuşsunuz ama arkadaş demiş zaten ben böyle kuş oldugunu bilmiyorum diye bilen varmı diye sormuş okumadan hemen karalamaya başlamışsınız sürü iç güdüsüyle hareket ediyorsunuzbir kişi yalan demiş digerleride hemen arkadaa yalancı muamelesi yapmışsınız ayıptır günahdır önce anlamadıysanız 2 3 defa okuyun anlayınca yazın bu kadar mesaj bana göre saçmalamış bi taneniz evet ben gördüm var dese hepiniz bendede var diyeceksiniz demekki

benim yorumum

diyelimki var benimde kuş için ayırdıgım 6bin tlm var bu kuşa o parayı vermem için 1 yıl o çatıdan inmemem lazım hergün izlemem lazım ve aldıgımda o kuşu para kasasından kümes yapar öyle beslerim ve öldügünde içini doldurturum vitrime koyarım:D

bu konuya benzer bir konu daha vardi sitede cebeci dortyolda ucan kus diye bir arkadasimizda sadece duydugunu bizlerle paylasmisti ama konu yersiz tartismalara sebeb olmus ve kilitlenmisti umarim bu konudada o tur seyler yasanmaz
seviyeli saygili paylasim lutven
saygilarimla

sayın gaziosman paşa nikli arkadaş aynen siizn kendi yorumuzuna katılıyorum bende olsam çelikden kasada beselrim böyle kuşuu sizin tbr ederim başlıgın en ince noktasından yorum yapmışısnız saygılar

(: konuyu açan arkadaşa niye delikanlıysan video koyarsın diyosunuz
arkadaşın kendi ilanımıki o şekilde yazıyosunuz
okumak yetmiyor demek birde anlamak gerekiyor

anlamakda yetmiyo karşındakine saygıda gerekiyor bazıları sadece ben biliyorum havasındadır bazılarıda karşısındaki insanı düşünür bu aslında bogaz köprüsü kadar kalın bir çizgidir ama hala düşen arkadaşların oldugunu görebiliyoruz

s a sevgili kardeşim kuşların okadar iyide bi video sunukoyda millet kuş seyret sin.saygılar

furki' Alıntı:
s a sevgili kardeşim kuşların okadar iyide bi video sunukoyda millet kuş seyret sin.saygılar

ne konu mesajını okuyorsunuz nede yapılan yorumlar karşınızdaki insana saygı duymuyorsunuz hiç yazı yazmak için yorum yapmayın arkadaşlar

600 700 metreden tek parça atma, 19 cm çöküş, 40 45 takla ile fişek,ayrıca her dakika başı 1 fişek.... birader yavaş gel düşüp bi yerini kıracaksın, birazda yemleri ufak ufak atda civcivler aç kalmasın ,sen insanları salakmı sanıyorsun.. Çok açık konuşuyorum böyle kuş dünya üzerinde yok..Çokta iddialıyım senin dediğin gibi bire bir aynı özelliklere sahip kuş dünya üzerinde yok.. insanlara maval okuma, kuşa Ferrari motoru taksan yine bu şekilde performans sergileyemez..

Bence bu tamamen kolpa bir ilan..
İlanı buraya taşıyan arkadaşa teşk eder..
İlanı sahibini yalancılıkla itham ederim..

ılanın bazı kısımlarına katılmamak gerekır ewet..kısmen dogru tarafları da var.ılanda gercek bır kustan zıyade palavradan bahsedıldıgının kanıtı da bu zaten.ancak cogu kuscunun gormedıgı ve hayallerını zorlayan kuslarda var buluttan atan canı cıkarcasına bazı seferlerınde 4 mınare 40-50 takla atan sıvas kusları var..mardın urfa ve corbalarda gormedım ancak sıvaslarda gordum..boylesıne orıjınal ve ustun performans gosteren bu kuslar maalesef kayboluyorlar..basmıyorlar..donumlerce bos arazıde ucurmak lazımkı toplanabılsınler.yıtıp gıdıyorlar..

Geri