6-8 saat uçar,40-45 takla ile çıkar,noterden onayli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fmcomputer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Bu konuya tabiri caizse kıçımla gülerim ben saatte 55 baş yapıyormuş asdasdasdasdasd :) yalanında bu kadarı olmaz yani güvercin motor patlatır valla bu konuyu acanın akli dengesi bence yerinde değildir. (Yani ilan verenin)

FORMULA 1' Alıntı:
ılanın bazı kısımlarına katılmamak gerekır ewet..kısmen dogru tarafları da var.ılanda gercek bır kustan zıyade palavradan bahsedıldıgının kanıtı da bu zaten.ancak cogu kuscunun gormedıgı ve hayallerını zorlayan kuslarda var buluttan atan canı cıkarcasına bazı seferlerınde 4 mınare 40-50 takla atan sıvas kusları var..mardın urfa ve corbalarda gormedım ancak sıvaslarda gordum..boylesıne orıjınal ve ustun performans gosteren bu kuslar maalesef kayboluyorlar..basmıyorlar..donumlerce bos arazıde ucurmak lazımkı toplanabılsınler.yıtıp gıdıyorlar..

4 minare 40-50 takla.. bir minare yaklaşık 35 metre totalde ne yapar 140 metre.. valla maşallah.. eke olup böyle kuşu olan var ise hiç uçurmadan mumyalayıp çelik kasasında saklasın..

S A ARKADAŞLAR ZATEN BU KONU BAŞLIGINI AÇAN ARKADAŞ BÖYLE BİR KUŞ OLDUGUNU İDDİA ETMİYOR ODA BAŞKA BİR SİTEDE YAYINLAMIŞLAR DİYOR BEN DE İKİNCİ KEZ DİKKATLİCE OKUYUNCA ANLADIM O KİŞİ DE OLDUGUNU SÖYLEMİYOR OLABİLİRMİ VARMIDIR DİYOR SAYGILAR

BU İLANI VEREN ARKADAŞ RÜYASINDA GÖRMÜŞ BU DURUMU
SABAHTA UYANDIĞINDA UYKU SERSEMİ İLANI VERMİŞ
UYKUSU DAĞILINCA ANLAMIŞ RÜYA OLDUĞUNU AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ
O GÜN ÇOK İÇMİŞ ÜSTÜ TAMAMEN ÇIPLAK YATMIŞ

KUŞCU ARKADAŞLARA DUYRULUR.....

selami06' Alıntı:
BU İLANI VEREN ARKADAŞ RÜYASINDA GÖRMÜŞ BU DURUMU
SABAHTA UYANDIĞINDA UYKU SERSEMİ İLANI VERMİŞ
UYKUSU DAĞILINCA ANLAMIŞ RÜYA OLDUĞUNU AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ
O GÜN ÇOK İÇMİŞ ÜSTÜ TAMAMEN ÇIPLAK YATMIŞ

KUŞCU ARKADAŞLARA DUYRULUR.....

:)

:D :haha:

bence ilanı veren -ben bir hayal kuruyorum.öyle bir kuş düşlüyorum ki-diye yazsaymış daha iyi olurmuş.demekki bu kuş 700-800 metre açılıp oradan kapatıp yere 19 cm kalıp 6 direk fışkırıp 35 taklayla sıyırıp sonra tekrar 700-800 metre açılıp sonra tekrar kapatıp .ooooo. valla iyi saçmalamış.maket uçak olsa yapamaz bunu be.hemde bunu 5 saat yapıyormuş .325 sefer.bukuşa tüm dopingleri yapsan bu hareketleri 5 sefer yapamaz 20 dakka uçamaz.10 numara saçmalık.

Konuyu geyik bölümüne taşıdım. :)

Şu noter onayınıda bir görseydik :)

bence millet gülsün diye komik şeyler yazmışlar evet gerçekten de çok komik

adam rüyasında görmüş anlatmış :ckmk: de rüyada bile böylesi görülmezki :ckmk:

ahmetkara' Alıntı:
s.a.

:))) pek inandırıcı gelmedi banada bu şekilde oynasın bir gün (---ertesi gün kanatlarında derman kalmaz bu şekilde bir kuş hırsından çatlar ve ölür valla arkadaşım benim pek inanasım gelmiyor KUSURA bakma ön aparatif olarak videosunu yayınlarsan belki bir şeyler görüp belki deme şansımız olur.

SAĞLICAKLA KALIN

İnsanların okumadan cevap verdiği bariz. Bence bunu görüp utanmak gerek.

Geri